2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20914 بازدید | 4498 پست
@اتوبان @دختران_تابستان سلام به اجی گلی های خودم 💋 💋 عشقای من 😍 تو راه باشگاهم شوهرم اومد دنبال ...

سلام عزیزدلم 

مگه کمه ۱۱تا رو بردی 

افرین بهت 

بهت افتخار میکنم 😘🤩

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام عزیزم دلت حسابی تنگ شده ها🤩تاجشم به هم بزنی جمعه شده وهمسرت اومده

سلام گلم .اره خیلی 

از یکشنبه بهش میگم کی میای 😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم ممنون مهربونی از خودت تو چطوری 😍ا یادم رفته بود قبلا شنیده بودم 🥲

سلام قلبم 

خوبیم به خوبیت 

جمعه بیاد بیشتر خوشحالم😅

سلام عزیزدلم مگه کمه ۱۱تا رو بردی افرین بهت بهت افتخار میکنم 😘🤩

سلام خواهر گلی خودم 💋 💋 

قربونت برم من 😍 

منم به داشتن خواهر گلی مثل تو افتخار میکنم با معرفت مهربونم 💋💋💋💋💋💋💋

سلام خواهر گلی خودم 💋 💋 قربونت برم من 😍 منم به داشتن خواهر گلی مثل تو افتخار میکنم با معرفت مهربو ...

دوقققق کردم حسابی 🥹🫂

دوست دارم بمونی برام 😘🤩

سلام قلبم خوبیم به خوبیت جمعه بیاد بیشتر خوشحالم😅

همیشه خوب باشی🤍💚

آره جمعه تعطیلی الان تو قدر روزهای تعطیل رو بهتر می فهمی🥲😂

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
همیشه خوب باشی🤍💚آره جمعه تعطیلی الان تو قدر روزهای تعطیل رو بهتر می فهمی🥲😂

فداتشم 

همچنین 

اره قبلنا هر روزم تعطیلی بود الان یه تعطیلی میخورم اینقد ذوق میکنم که نگو 

از طرفیم شوهرم از یکشنبه رفته ماموریت جمعه ام میاد 😅

فداتشم همچنین اره قبلنا هر روزم تعطیلی بود الان یه تعطیلی میخورم اینقد ذوق میکنم که نگو از طرفیم شوه ...

نشی گلم😘

میدونم اصلا شاغل و محصل دنبال تعطیلی میگرده😂

ا پس این جمعه،جمعه معمولی نیست 🙃😁

شوهر من ماموریت نمیره چند روز هم بود بخاطر پدرش مرخصی بود از امروز رفت سرکار 

@mary2772    

مخشو ترکوندن از وقتی رفته میگم کی میای 😅

تنهایی خیلی بده .حوصلم سر رفته🥲یکی دو روز رفتم خونه مامانم 

دیدم هیچا خونه ی ادم نمیشه .اومدم خونه خودم 

@mary2772 مخشو ترکوندن از وقتی رفته میگم کی میای 😅تنهایی خیلی بده .حوصلم سر رفته🥲یکی دو روز رفتم ...

شوهر من بود بر نمیداشت میگفت نمیشد حرف بزنم😂

آره بده ولی من نمی تونم تنها بمونم شوهرم شبکار بشه من حتما باید بیام خونه مامانم 

تو را حوصله ات سر رفت مگه چند روز خونه مادرت بودی ؟

فکر کنم فقط من ترسوام هر چقدر شبها حوصله‌ام بره باز نمی تونم تنها بمونم بعد سالها قرار بود جمعه بمونم که اونم شانس اوردم نموندم 

سلام فدات شم 💋 💋 قربونت برم 😍 حسابی بدنم کوفته شده اما 😅 سال قبل مبارزه داشتم دوستم هم رده خودمه ...

عجب دوستی داری😄خاله خرسه است.بازم به دل رحمی خودت😘🤩

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
2810