2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فدات شم 💋 💋 قربونت برم 😍 حسابی بدنم کوفته شده اما 😅 سال قبل مبارزه داشتم دوستم هم رده خودمه ...

دلم خنک شد😂

ولی خدایی خیلی با مرامی که عین خودش رفتار نکردی 

بهت افتخار کردم 😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

آمدم

عه سلام حنایی مهگلی خیلی منتظرت بود کلی تگش کردم احتمالا فردا میاد سایت 

@_maaahiiiiioaj

ننه حنات اومدااا😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

دلم خنک شد😂ولی خدایی خیلی با مرامی که عین خودش رفتار نکردی بهت افتخار کردم 😍

قربونت عزیزززززززززززززم 💋 💋 

آره درسته نخواستم چیزیش بشه، ولی خوب حسابی ازم کتک خورد نزاشتم جوم بخوره و مبارزه یک طرفه بود 😂 

سلام دوستان 🥰😍

سلام گلم خوبی چکار میکنی ؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام خوشگلا شبتون بخیر خوبین😘😘😘

سلام قشنگم خوبی عاقبتت بخیر 💚🤍

قربونت عزیزززززززززززززم 💋 💋 آره درسته نخواستم چیزیش بشه، ولی خوب حسابی ازم کتک خورد نزاشتم جوم بخ ...

سلام توی ارتقای کمر کتک زدی خوشحالی 🥲

خوبی ابجی

2810