2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20930 بازدید | 4500 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی ❤️ مرسی فدات شم بفکرمی ، فردا کار سختی دارم، مبارزه فردا حسابی توان میخواد، باید با ...

دعامیکنم موفق بشی عزیزم 😘

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
به به نوش جان خیلی دوست دارم حیف بچهانمیخورن ومنم تنهایی بهم نمیچسبه

سلام قلب جان 

ممنون.هعی منم تنهایی نچبیداز حرص خوردم 

شوهرم از یکشنبه ماموریته جمعه میاد 🥲

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@اتوبان    

@دختران_تابستان    

سلام به اجی گلی های خودم 💋 💋 عشقای من 😍 

تو راه باشگاهم شوهرم اومد دنبالم الان تو ماشینم، خواستم بگم از ۱۴ تا مسابقه ۳ تای آخر رو باختم ولی ۱۱ تا رو بردم مربیم انتظار نداشت ببازم ولی نزدیک باختم کمربند رو گرفتم اما خوب چون خسته بودم باختم وگرنه قبلاً منظورم ۱ ماه پیش تونستم برنده بشم تو مبارزه حتی با همین حریف آخری که یک درجه از خودم بالاتر بود، چیزی که جالب بود اینکه مربیم دوتا حریف گذاشت که از خودم بالاتر باشه و این کارم رو سخت کرد، 

مبارزه اول رو عالی بردم جوری که همه تشویقم کردن ☺️ اول چرخش و ضربه به شکم با پا، بعدم پرش و با مشت به بغل سر حریف که افتاد، با دو ضربه 😍 خیلی‌ این بردم چسبید ولی بقیه مبارزه هام اینطور نبود ،😅 

سلام ماری مهربونه حالت چطوره قشنگ خانوم 🥰💙دلمور=کیانا هستش

سلام گلم ممنون مهربونی از خودت تو چطوری  😍

ا یادم رفته بود قبلا شنیده بودم 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
@اتوبان @دختران_تابستان سلام به اجی گلی های خودم 💋 💋 عشقای من 😍 تو راه باشگاهم شوهرم اومد دنبال ...

سلام عزیزم خسته نباشی تبربک میگم کمربند گرفتی 

عالیه ۱۱تابرد داشتی عزیزم موفقیتات روزافزون😘😘😘

سلام قلب جان ممنون.هعی منم تنهایی نچبیداز حرص خوردم شوهرم از یکشنبه ماموریته جمعه میاد 🥲

سلام عزیزم دلت حسابی تنگ شده ها🤩تاجشم به هم بزنی جمعه شده وهمسرت اومده

سلام عزیزم خسته نباشی تبربک میگم کمربند گرفتی عالیه ۱۱تابرد داشتی عزیزم موفقیتات روزافزون😘😘😘

سلام فدات شم 💋 💋 

قربونت برم 😍 حسابی بدنم کوفته شده اما 😅 

سال قبل مبارزه داشتم دوستم هم رده خودمه دان ۲ بود، اونم مبارزه داشت اتفاقا، سال قبل برای انتخابی استانی باهم تمرین داشتیم و مبارزه مربی میزاشت که آماده تر بشیم، بهش گفتم قبل مبارزه که محکم کار نکن آسیب نبینیم نیاز نیست صد خودمون رو بزاریم، اومد ضربه محکم زد به پام یعنی آنقدر درد داشت نشستم نتونستم بایستم، گذشت تو فکر تلافی بودم اما فراموش کرده بودم و اونم گفت بقول خودت حس آزارم فعال شده بود و بعد اون جریان اما هوامو داشت چطور بگم منو دعوت می‌کرد برای رستوران رفتن و... جوری خواست از دلم دربیاره، 

امسال من اما تلافی کردم چرخش حرکت زدم کوبید به گوشه رینگ آنقدر محکم زدم فقط داشت دفاع می‌کرد نزاشتم بیاد بیرون و حمله کنه، حریف دهمی من بود ، خواستم مثل خودش بزنم تو پاش اما ترسیدم مصدوم بشه، آخه آزمون که ازمون میگیرن خیلی سخته میدونستم دوباره باید آزمون بده ،🤨

2810