2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21120 بازدید | 4536 پست
راستی بیا اونور ببینم.

هان بمون اینارو ادب کنم بیام تل 

چطور اول بهم نگفته👺😆

@مامان،مهدیار2    

یعنی چه یعنی چه 

اول من باید میدونستم 👺

من عشق خاله شدن و عمه شدنم 😂

فقط از من انتظار نداشته باشید 😆

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

راستی بیا اونور ببینم.

اومدم کیصافت آمار اشتباه داده باشی کشتمت 🤌👺

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم گلم 😘😘آره 😅😅 پس احتمالا به مانا هم نگفتم فکر کنم حواس ندارم 😬😬 البته یکم هم درگیرم

اشکال نداره عزیز دلم ❤️ 

انشالله هم خودت هم بشه کوشولو سالم باشین 😍 و بیاد بغلت بچلونیش حسابی 😍🥺 

منم مدتیه سر تمرینات باشگاهم مسابقه دارم سر کمربند 

سلام گلم ممنون تو چطوری ؟🤍💚خدا رو شکر همیشه سلامت باشن انشاءالله صحت کاملشون 🥲😍

سلام به روی ماهت عزیز دلمممممم ❤️ 

مرسی فدات شم 💋 💋 همچنین خودت و خانواده محترم همیشه تنتون سلامت و دلتون شاد باشه ❤️

سلام فدات شم اخیششششش خداروشکر هزارمرتبه شکر ان شالله سایشون مستدام باشه و تنشون سالم وااای چقد خوشح ...

سلام قربونت برم عزیزم ❤️ 

مرسی عزیزم ❤️ بابت قلب پاکتون بوده که دعاهاتون گرفته، با معرفت 🥰 قشنگم ❤️ 

بله امروز روز خوبی بود ، همیشه همینطوری باشه 😍 

سلام قربونت برم عزیزم ❤️ مرسی عزیزم ❤️ بابت قلب پاکتون بوده که دعاهاتون گرفته، با معرفت 🥰 قشنگم ❤️ ...

فدات شم 

ان شالله 😘🤩🥰

اول دوج داشت به من گفت ،😛 حسود پلاستیکی ایششش😛،😂

ایشهههههه نمیدونید حسودم 😂😂😂

حالا نی نی شو واسه خودم برداشتم اونوقت ادب میشه

@مامان،مهدیار2    

بزار دلش خوش باشه بچه😂😪

هِی😥🤕

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام به روی ماهت عزیز دلمممممم ❤️ مرسی فدات شم 💋 💋 همچنین خودت و خانواده محترم همیشه تنتون سلامت و ...

نفسی خواهش می کنم نشی 🤍💚

ممنون گلم همچنین شما😍😘

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪