2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21122 بازدید | 4540 پست
سلاممم علکم حال شما چطورین همگی❤️❤️❤️@ریحان_71 ستاره سهیل😒کیک درست کردم بعد مدتهااااااومدم عکسشو ب ...

سلام الی جونم ❤️😍😍😍

به به عالی عالی عالی 

دست طلا 

اصن بهتراز این نداریم عزیزدلم 🤩❤️😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلاممم علکم حال شما چطورین همگی❤️❤️❤️@ریحان_71 ستاره سهیل😒کیک درست کردم بعد مدتهااااااومدم عکسشو ب ...

بسلامتی موفق باشه 

خوشبحالش با این خواهری هنرمند🤩❤️

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونستم توی چنین لحطه هایی نمیدونم چی میگن🤕🙈الان چطوره تب نکرد،قطره استامینوفن نداشتی ؟

@اتوبان    

@مامان،مهدیار2    

@دختران_تابستان    

سلام به همه خوشگلا 😍 حالتون چطوره 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 ‌عشقای من 😍

دکتر به بابام گفت که این از انگل و همین باعث شده که این توده بوجود بیاد و مشکل خاصی نیست، 

برای اثنا العشر هم گفت باید پیش دکتر قبلی خودش بره و زیر نظر اون دارو ها رو ادامه بده، 

مرسی از همگی که تو این مدت جویای حال بابام بودید و پیگیر ، ممنونم از دعاهای خوبتون، خیلی خیلی‌ خیلی‌ دوستون دارم با معرفت ها ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

@اتوبان @مامان،مهدیار2 @دختران_تابستان سلام به همه خوشگلا 😍 حالتون چطوره 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 ...

سلام لیلا جونم خوبی 

ممنونم شکر 😘😘 

خدا رو هزار.مرتبه شکر که همه چیز خوبه و مشکلی نیست😍😍 

الهی شفای کامل کامل 🤲🤲😔

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام لیلا جونم خوبی ممنونم شکر 😘😘 خدا رو هزار.مرتبه شکر که همه چیز خوبه و مشکلی نیست😍😍 الهی شفای ...

سلام به روی ماهت عزیزم 💋 💋 ❤️ 

حالت چطوره خوبی ، طلا کوچولو خوبه 😍 ببوسش از طرفم ❤️

فدات شم ❤️

سلام به روی ماهت عزیزم 💋 💋 ❤️ حالت چطوره خوبی ، طلا کوچولو خوبه 😍 ببوسش از طرفم ❤️فدات شم ❤️

ممنونم شکر عزیزم 😘😘😘 

به خوبیت قشنگم 

شکر خدا 

بهت گفته بودم داری خاله میشی ؟ 😅😅😅

بوس به روی ماهت 😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=354070668]ممنونم شکر عزیزم 😘😘😘 به خوبیت قشنگم شکر خدا بهت گفته بودم داری خاله میشی ؟نه ...

ممنونم گلم 😘😘آره 😅😅 

پس احتمالا به مانا هم نگفتم فکر کنم 

حواس ندارم 😬😬 البته یکم هم درگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@اتوبان @مامان،مهدیار2 @دختران_تابستان سلام به همه خوشگلا 😍 حالتون چطوره 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 ...

سلام گلم ممنون تو چطوری ؟🤍💚

خدا رو شکر همیشه سلامت باشن انشاءالله صحت کاملشون 🥲😍

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

سلام عزیزدلم خوبی 🩷

خداروصدهزارمرتبه شکر 🌷سایشون مستدام

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
مانا گیان کوشی؟

کو کوجایه هعی خاله میشم عمه میشم🤩❤️

ممنونم گلم 😘😘آره 😅😅 پس احتمالا به مانا هم نگفتم فکر کنم حواس ندارم 😬😬 البته یکم هم درگیرم

عاقا من از ذوق از تلگرام با فاطمه حرف میردم گفتش مامان .مهدیار بارداره 😍❤️پریدم اومدم 

هله هله هله مبارکه عزیزم بسلامتی.ان شالله با تن سالم و دل خوش نی نی بغل بگیری 🤩🤩🤩🤩🤩

سلام فدات شم 

اخیششششش خداروشکر هزارمرتبه شکر 

ان شالله سایشون مستدام باشه و تنشون سالم 

وااای چقد خوشحال کلی خبر خوش شنیدم ازتون 😍❤️🤩