2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 27090 بازدید | 5832 پست
سلام ماری جون چطوری حال دلت چطوره خوبی خوشی

سلام گلم خوبم ممنون خدا رو شکر حال دلم هم خوبه 

تو چطوری چه خبر خوبی خوشی سلامتی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام گلم خوبم ممنون خدا رو شکر حال دلم هم خوبه تو چطوری چه خبر خوبی خوشی سلامتی

خداروشکر 😍😍

خبر خوبی بود دادی همیشه عالی باشی 

منم خداروشکر همچی روبراهه .شبا اکثرا میرنیم تو دل جاهای دیدنی با هوای سوز 😅

ماسوله و قلعه رفتیم جات خالی خیلی قشنگ بود مخصوصا شبا چراغ خونها روشنه .تو راه اینقد خوشگلن 

کلیم از اون چراغای ریسه ایها تو درختا اویزون کردن 

اینقد خوشگله که نگو عین کریسمس  شده بود 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای لیلا از هرجا یه خاطره داری خیلی باحالی 😁🤩تا حالا اون درخت و ندیدم اوففففف لواشکاش و سسشون 😋 ...

😂😂😂😂 

آره درسته 😂

درخت تو خود روستا بود از روی دیوار زده بود بیرون 😂

آره محیط روستاش تمیز و عالیه، بانکش رو دیدی ؟😁

خدا هر چیزی که میده حتی یک روزشو با عزت بده،🤌

خداروشکر 😍😍خبر خوبی بود دادی همیشه عالی باشی منم خداروشکر همچی روبراهه .شبا اکثرا میرنیم تو دل جاه ...

ممنون🤍💚

خداروشکر 

وای ماسوله عالیه ولی توی زمستان نمیتونم تصور کنم چقدر سرد میشه

قلعه رودخان؟

ما که توی زمستان عملا خونه نشین شدیم شدیدا منتظر تابستونم 🥲

برای کریسمس ریسه اویزون کرده بودن؟

سلام عشقم 🥰 حالت چطوره خوبی ❤️

ممنون خوبم 🤍💚

چند وقت پیش دندون عقلم رو کشیده بودم جاش درد میکرد زده بود کل دهانم رو داغون کرده بود ولی الان خوبم 

😂😂😂😂 آره درسته 😂درخت تو خود روستا بود از روی دیوار زده بود بیرون 😂آره محیط روستاش تمیز و عالیه ...

لیلا خیلی خیلی بروز تر شده اینقد بحاله همچی در دسترس عابربانک و اینا بعدش دکل دارن انتن میده الان 

خیلی بروز ش

مرسی فدات اینجا چرا هیشکی دیگه نیس 🥲منم خوبم عزیزم درگیر زندگی

فعلا بچها این ویروس جدیده و گرفتن 

کم پیدان 

خدا نکنه گلم 

ممنون🤍💚خداروشکر وای ماسوله عالیه ولی توی زمستان نمیتونم تصور کنم چقدر سرد میشهقلعه رودخان؟ما که تو ...

نه عشقم انگار چندساله اینکارو کردن 

جالبه شبیه کریسمس هستش 

فدات شم 🩷🩷

سرد بود ولی نه اینکه طاقت فرسا باشه

ممنون خوبم 🤍💚چند وقت پیش دندون عقلم رو کشیده بودم جاش درد میکرد زده بود کل دهانم رو داغون کرده بود ...

همیشه خوب باشی عزیز دلم ❤️ 

دندون عقل باعث خرابی بقیه دندون ها هم میشه 

لیلا خیلی خیلی بروز تر شده اینقد بحاله همچی در دسترس عابربانک و اینا بعدش دکل دارن انتن میده الان خی ...

خیلی‌ عالیه 😍 ‌

الان کجا هستین 😍

نه عشقم انگار چندساله اینکارو کردن جالبه شبیه کریسمس هستش فدات شم 🩷🩷سرد بود ولی نه اینکه طاقت فرسا ...

سلام گلم 

من مجردی رفتم خیلی دلم میخواد یبار هم با شوهرم برم اگر موقعیتش پیش بیاد از اون موقع تا بحال هم حتما تغییر کرده 

خوبه 

خوش گذشت؟