2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 27141 بازدید | 5838 پست

@ریحان71    سلام ریحان بانو تو میدونی قوتو چیه توی عطاریهای شهر ما یه چیزی میفروشن بنام قوتو کرمان میخوام بدونم چیه؟ برای چی خوب هست؟ توی کرمان هست یا یه چیز من در اوردی که تبریزی ها درست کردن؟ 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

@_maaahiiiiioaj    

سلام مامانی خوبی چطوری خاله ها و دایی چطوره دلم برات تنگ شده خبری ازت نیست 🥲

قبلا ها یه الکی داشتی هر از گاهی تگم میکردی الان دیگه یبار هم تگم نمی کنی حتی بی دلیل😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@دختران_تابستان‍ @لیلا_۷۰@مامان،مهدیار@اردشیردرازدستم @ریحان71 سلام خانما خوبین خوشین سلامتین چه خ ...

@دختران_تابستان    

@مامان،مهدیار

@لیلا_70‍ 

سلام گلم فعلا برف نباریده الان سوئیت شبی ۳۰۰ شده باز خوبه

سلام عشقم 🥰 

خوبه نسبتاً خیلی زیاد نشده، 

رفتید پیش ابشارش؟ درخت ها رو داره هنوز ؟

خدا هر چیزی که میده حتی یک روزشو با عزت بده،🤌

@دختران_تابستان‍ @لیلا_۷۰@مامان،مهدیار@اردشیردرازدستم @ریحان71 سلام خانما خوبین خوشین سلامتین چه خ ...

سلام عشقم 🥰 خوبم فدایت 😍 

شما چه خبر مهربون 😍 

سلام عشقم 🥰 خوبه نسبتاً خیلی زیاد نشده، رفتید پیش ابشارش؟ درخت ها رو داره هنوز ؟

سلام خوشگل اره رفتیم داخل بازارش ولی بیشترشون بسته بود .درختا هستن و لخت و پتی شدن 😅

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

سلامی چو بوی خوش آشنایی 😁بقیه خانوما چطور مطورین 🤗

سلام‌عزیزم چطوری 

خداروشکر خوبیم 

خودت چطوری مامان مهربون خوش میگذره

سلام ماری جون چطوری 

حال دلت چطوره خوبی خوشی 

سلام خوشگل اره رفتیم داخل بازارش ولی بیشترشون بسته بود .درختا هستن و لخت و پتی شدن 😅

قربونت ❤️ 

ما از اونجا پنیر خریدیم خوشمزه بود، من از سر درخت اونجا یادم نیست توت بود یا تمشک خوردیم من مسموم شدم دیگه پنیر از چشمم افتاد دادم دختر عمم 😂 

فرداش با بی حالی رفتم تا آبشار، همش گفتن استراحت کن گفتم بمونم خونه بدتر بی حال میشم، آهسته آهسته رفتم با عمم اینا تا آبشار، عجب روزی بود آبشارش خیلی زیبا بود خیلی‌ ها تو آب رفته بودن 😂

قربونت ❤️ ما از اونجا پنیر خریدیم خوشمزه بود، من از سر درخت اونجا یادم نیست توت بود یا تمشک خوردیم م ...

وااای لیلا از هرجا یه خاطره داری 

خیلی باحالی 😁🤩

تا حالا اون درخت و ندیدم 

اوففففف لواشکاش و سسشون 😋ترش  و ترش 

یه کاسه کوچیک ۱۰۰تومن خریدم اینقد ترش بود چشام وا نمیشد 😆بازاراش و خیلی دوس دارم 

شبا اینقد قشنگه کل چراغا روشن 

حیف خیلی سوز شب 

سلام عزیز دلم ممنون که به یادمی 😘قربانت نازم خوبیم خودت در چه حالی 😍

سلام گلم خواهش می کنم مگه میشه به یادت نباشم 

خدا نکنه گلم خدا رو شکر همیشه خوب باشین منم خوبم 🤍💚

سلام عشقم 🥰 خوبم فدایت 😍 شما چه خبر مهربون 😍

سلام گلم همیشه خوب باشی  

خدا رو شکر سلامتی