2777
2789
عنوان

شوهرم انقد کتکم زده نمیتونم بخدا بلند شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 98 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه صاحب بچه بشی هیچی درست نمیشه فقط تو دعوا بچه ات رو ازت جدا میکنه و نابودت میکنه

پدرت خواسته تهدید کنه که برنگردی وگرنه همیشه پشتت هست مطمئن باش

این آدم هست؟ بخدا نیست

برگرد برو جدا شو

آخر یا خودت میمیری کنارش  یا روحت

بی عرضه نباش پرقدرت باش خودت و جمع و جور کن و برو

سخت هست ولی برو بعد میفهمی چه اشتباهی کردی وقتی طعم شادی و آزادی چشیدی الان دلبسته یک روانی هستی من درکت میکنم چون منم اینجوری بودم ولی بعدها افسوس میخوری

تاپیکام همش بچست میگم شاید با بچه درست شه چون من جایی ندارم درومده دیروز به من میگه من دیگه قید بچه ...

اول خودتو درمان کن 

آخه نادان ، میخوای از یه وحشی حیوون بچه دار بشی 

اگه پیشم بودی منم یه سیلی بهت میزدم 

متاسفم برات

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 
دلیل ادامه با این مرد چیه

نتایج کودک همسری و بی عزت نفس بودنه دیگه...

بچه دارم میشن 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شوهرت روانیه

دخترخاله ی من بعد از ۱۰ سال با دوتا بچه میخواد طلاق بگیره اونم هی کوتاه اومد دید فایده نداره با بدن کبود و سیاه برگشت خونه باباش الانم میخواد طلاق بگیره

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک بار هم بالا رو نگاه کن

عزیزم یا مثل یه آدم بالغ خودتو مجبور کن وابستگیتو کنار بذاری، یا صبر کن تا ناقصت کنه بعدم بندازتت بیرون بره یه زن دیگه بگیره چون تو ناقصی😊

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

عزیزم هیچ پدری نمی‌خواد بچش توبدبختی بمونه برگرد حتما قبولت میکنه،پدرت خواسته تو منگنه بزارتت که نری تو اون زندگی,بچه نمی‌خواد به جهنم سیاه ،بچه نیاری که بدبخت تری،فورا بفکرطلاق باش

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
تاپیکام همش بچست میگم شاید با بچه درست شه چون من جایی ندارم درومده دیروز به من میگه من دیگه قید بچه ...

احمقی تو این جهنم یکی دیگه رو بدبخت کنی 

مردی که این اخلاقیات رو داره بچه درستش نمیکنه

زندگی که مشکل داره با اومدن بچه درست نمیشه تو روخدا یه بچه به بچه های طلاق اضافه نکن 

شوهرت که تکلیفش مشخصه یه روانیه.اما توخودتم انگار مشکل داری ک با همچین ادمی داری سرمیکنی.یکم غرور داشته باش.من جات بودم سریع میرفتم پزشک قانونی بعدم خونه بابام .پدرت اونموقع برا اینکه پشیمونت کنه یه حرفی زده مطمعن باش پشتیت درمیاد .توروخدا تمومش کن این زندگیه گوهی رو

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

وای تروخدا با این اوضاعی ک خودت میگی میخای بچه دارم بشی

طلاق بگیر مرگ یبار شیون یبار

مگه میشه ی نفر انقدر تو رو اذیت کنه تحقیر کنه  پست بشمره براش بی اهمیت باشی ولی دو دستی بچسبی بهش  ..

خیلی عجیبه حس تنفر نسبت بهش پیدا نکردی .. رفتار تو باعث شده شوهرت آنقدر گستاخ و بی چشم و رو شه

بنظرم برو پیش مشاور از نظر روحی وضع خوبی نداری دچار اختلال شدی  ک تا الان از زندگیت حذفش نکردی 

با پدرت صحبت کن بگو نمیتونم تحملش کنم اشتباه کردم برگشتم شما که پدرمی کمکم کن من نمیتونم زندگی کنم و از این حرفا

ولی اگه میخوای باهاش زندگی کنی..اون دوستت داره برید روانپزشک

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

2810