2777
2789

و اینکه اگه تجربه دارین

باید کورتاژ شم؟ 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
ن بابا قرص میده دکتر،قرص دفع بقایا

حس میکنم زیاده ۳۰سی سی آخه

تو سایت هرچی سرچ کردم مال همه کوچیکتر بوده! 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متیل ارگونوین میدن هر۸ساعت مصرف میکنی بعدها دو شاید ۳ روز ی درد زیاد میگیری یهو دفع میشن و تموم.بعده اون میری سونو باز اگه در حد یک سانت لخته کوچیکی چیزی بمونه قرص جلوگیری میدن لکه بینی ت شده بعد پریود میشی اونم دفع میشه تمام.کادر درمان هستم 

کوچیکتر از تخم مرغ مایعات زیاد بخور و ادرار نکن وپله هارو زیاد بالا پایین کن هر وقت احساس ادرار شدید داشتی با فشار به خودت دفع بشه مال من اینطور افتاد

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
متیل ارگونوین میدن هر۸ساعت مصرف میکنی بعدها دو شاید ۳ روز ی درد زیاد میگیری یهو دفع میشن و تموم.بعده ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم، من با یه خونریزی وحشتناک سقط کردمو خودمو رسوندم بیمارستان و دچار فنت شدم، اونجا بستری شدم بعد با رضایت شخصی مرخص شدم، بهم میزوپروستول زیرزبانی دادن البته گفتن شیاف هم کنم

بهم سرم سنتو هم زدن و با اسپکولوم هم یکم درآوردن ولی من نتونستم تحملش کنم و گفتم نکنن. 

فردا دوباره میرم سونو شم، چون بعد از سونوشون بازم دفع و اینا داشتم

الان میترسم میزوپروستل استفاده کنم چون خون زیادی ازم رفت

و الان خونریزیم بسیار کمه و درد ندارم

کوچیکتر از تخم مرغ مایعات زیاد بخور و ادرار نکن وپله هارو زیاد بالا پایین کن هر وقت احساس ادرار شدید ...

ممنونم عزیز دلم

سقط بصورت طبیعی بوده یا با قرصی چیزی؟ن طبیعیه بقایا میمونه تو مرحله اول دفع نمیشه

طبیعی و خودبخودی بود

خیلی ممنونم ازت عزیزم، من با یه خونریزی وحشتناک سقط کردمو خودمو رسوندم بیمارستان و دچار فنت شدم، اون ...

ن ن دیگه نباید این قرصو بخوری این قرص فقط سری اوله.الان مرحله بعد متیل ارگونوین هست هر۸ساعت همراه با مفنامیک اسید.نترس اما ی درد زیاد میگیری و یهو با خون زیاد دفع میشه بعدش آروم میشی.اونمموقع ی سونو بده.بعدش قرص جلوگیری درصورت داشتن بقایا کوووچیک و پریودی اتفاق میوفته و پاکسازی کامل رحم و حالا سونو آخر.قرص ایزی ایرون رو بعد حتمااااا مصرف کن.

این روش هم پاکسازی کامل رحم هم جلوگیری از کم خونی برا خون از دست رفته بدون اسیبه

متیل ارگونوین میدن هر۸ساعت مصرف میکنی بعدها دو شاید ۳ روز ی درد زیاد میگیری یهو دفع میشن و تموم.بعده ...

عزیزم من خواهرم ۷ هفته حامله بود سقط شده ۳ روزه.

چند روز دیگه باید بره سونو؟

الان خونریزی در حد پریود هست گاهی لخته های کوچیک میاد طبیعیه؟

ن ن دیگه نباید این قرصو بخوری این قرص فقط سری اوله.الان مرحله بعد متیل ارگونوین هست هر۸ساعت همراه با ...

خیلی ازت ممنونم، اسکرین میگیرم از حرفات، ممنون

فقط الان موندم آزیترومایسین برا جلوگیری از عفونت بخورم، فیفول چی؟ 

عزیزم من خواهرم ۷ هفته حامله بود سقط شده ۳ روزه.چند روز دیگه باید بره سونو؟الان خونریزی در حد پریود ...

متاسفم گلی ناراحت شدم براشون.فعلا چیزای گرم بخوره تا میشه خودش دفع کنه هرجا ک دفع نداشت افتاد رو لکه بینی سونو بده چقد بقایا داره،بعدش مرحله مرحله چیزی ک برا دوستمون نوشتمو انجام بده تا اصولی سقط بدون آسیب تموم بشه.از چیزی ک گفتم کامل مطمن باش بدون ذره ای شک می‌تونه مصرف کنه دقیق دستور دکتره برا سقط اصولی

عزیزم من خواهرم ۷ هفته حامله بود سقط شده ۳ روزه.چند روز دیگه باید بره سونو؟الان خونریزی در حد پریود ...

متاسفم گلی ناراحت شدم براشون.فعلا چیزای گرم بخوره تا میشه خودش دفع کنه هرجا ک دفع نداشت افتاد رو لکه بینی سونو بده چقد بقایا داره،بعدش مرحله مرحله چیزی ک برا دوستمون نوشتمو انجام بده تا اصولی سقط بدون آسیب تموم بشه.از چیزی ک گفتم کامل مطمن باش بدون ذره ای شک می‌تونه مصرف کنه دقیق دستور دکتره برا سقط اصولی

خیلی ازت ممنونم، اسکرین میگیرم از حرفات، ممنونفقط الان موندم آزیترومایسین برا جلوگیری از عفونت بخورم ...

ن عزیزم ازیترو نیاز نیست کارای ک گفتمو بکن سوالی بود دوباره همینجا بپرس.ب این زودی دچار عفونت نمیشی نگران نباش.فیفول هم خوبه