2777
2789
عنوان

دارن بچمو ازشیرمیگیرم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 69 پست
چیکار کنم مشکل پیش نیاد؟ بیرون نمیبرم ک گرمش نشه ابمیوه و هندونه و بستنی و اب و شیر پاکتی هم زیاد می ...

مایعات زیاد بهش بده 

هیچی نمیشه فقطعصبی و غمگین نباش  هرچی شما اروم باشی اونم با ارامش میگذرونه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
میخاستم ۱۸ماهگی بعد واکسنش بگیرم ولی یدفعه بهش ندادم گفتم بزار قطش کنم..... میترسم زیاد شیر بدمش بعد ...

نه اصلا اینجوری نیست که هرچب بزرگتر بشن به شیر وابسته تر بشن.  من خودم سه تا بچه دارم. بزار تا دو سالگی قشنگ شیر بخوره. من بچه هامو از 23 ماهگی از شیر گرفتموشن.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زوده تصمیم داشتی تدریجی و وعده ای کم میکردی تا گرفته بشه . حالا سه روز ندادی بنظرم نده هوا ...

اصلا بیرون نبردم و نمیبرم شهرمون خنکه خونه هم خیلی خنکه... ابمیوه و بستنی و هندونه اینا هی میدمش

اره خودمم باز میگم وابستگی هردومون بیشتر میشه بعدا... دیشب تاصب خابید اذیت نکرد خودم دلم میسوزه فقط

میخای از خودم مثال بزنم ۱۸ ماهگی خواستم پسرم و از شیر بگیرم 

شوهرم دعوا کرد که زوده 

بیست ماهگی خواستم از شیر بگیرم مادر شوهرم  دعوا کرد هوا گرمه و فلان بچه مریض میشه 

گفتم باشه پاییز از شیر میگیرم نه هوا گرمه نه زوده بیست و شش ماهه شده بود پسرم  بچه بد قلقی کرد واسه خواب پدر شوهرم یه دعوای راه انداخت که نگو الان پسرم دو سالشو تموم کرده کلا روزا بهش شیر نمیدم ولی نتونستم کامل ازش بگیرم هم خودم داغون شدم هم بچه واسه همین ولش کن این حرفا رو که زوده یا گرمه 

مال من نداشتن حتی یه شب بهش شیر ندم تو که دو شب رو بدون شیر گذروندی چرا میخای در بدی 

خودم خیلبیییییی ناراحتم گریم میاد بخدا عذاب وجدان میکیرم

عزیزم اصلا عذاب وجدان نگیر منکه از شیر گرفتم حس خوبی داشتم چون از شیر دادن متنفر بودم..بعدشم بچه تا غروب تو خونه زیر باد کولره دیگه خنکه چیزاییم که گفتی میدی عالیه 

اصلا بیرون نبردم و نمیبرم شهرمون خنکه خونه هم خیلی خنکه... ابمیوه و بستنی و هندونه اینا هی میدمش

عالیه اذیت نمیشه شیر س روز ندادی  نده  تو سینه مونده مریض نشه . اینکه نگران و ناراحت هستی طبیعیه عزیزم 

بچه تون رو حتی اگه 5 سالگی از شیر برداری این حسی که الان دارین رو اون موقع هم دارین، چون یه حس مادرا ...

خودم بیشترازاون اذیتم و ناراحتم... دیشب راحت خابید تاصب بجای سینم با ابمیوه و شیر پاکتی و میوه سرگرمش میکنم

میخای از خودم مثال بزنم ۱۸ ماهگی خواستم پسرم و از شیر بگیرم شوهرم دعوا کرد که زوده بیست ماهگی خواستم ...

من ن مادرشوهرم میدونه ن مامانم چون نمیذاشتن بگیرمش... گفتم بزار بگیرم بعدا بدونن.... شب اول گریه کرد ولی دیشب گذاشتم روپام شیشه شیردادم بهش خورد تاصب اصلا بیدار نشد اذیت نکرد

من دخترمو ۱۸ماهگی از شیر گرفتم اصلا شیر گاو هم نخورد الان ماشاالله هم قدش بلنده هم استخون بندیش قویه هم اینکه سیستم ایمنیش عالیه من به مکمل خیلی اهمیت میدم مرتب دوره ای زینک مولتی امگا۳میدم بهش

2810