2777
2789
عنوان

دارن بچمو ازشیرمیگیرم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 69 پست

من هشت ماهگی ازشیر شب و  چهارده ماهگی طبق نظر متخصص کلا  از شیر گرفتمش البته خنک بود نه اینجور گرم 

خیلی راحت بودم هم از نظر سلامت دندون و خواب شبانه خودش هم  خودم 

الان خیلی گرمه ممکنه بچه دهیدراته بشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نده بعدا بزرگ‌تر میشه اصلا نمیتونی از شیر بگیریشفعلا که قسمت سختش رو پشت سر گذاشتی سعی کن باهاش زیا ...

اره خودمم باز میگم وابستگی هردومون بیشتر میشه بعدا... دیشب تاصب خابید اذیت نکرد خودم دلم میسوزه فقط

امروز روز سومه ک گرفتمش الانم بیدار شد ندادمش.. ینی باز بدمش مشکلی نیس؟

عزیزم شیریت توی سینه ات مونده بهش بدی مریض میشه دیگه بیچاره رو گرفتی دوباره عذابش نده

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
ممنونم قربونت امروز روز سوم میشه بعضی وقتا بهونه میگیره ک بهش شیر موز یا شیر پاکتی میدم بیخیال میشه، ...

خیلی زوده  تصمیم داشتی  تدریجی و  وعده ای کم میکردی تا گرفته  بشه . حالا سه روز ندادی بنظرم نده  هوا گرمه   بیرون نرو  دو هفته ای   ابمیوه  و چیزهای دیگه جایگزین بده اذیت نشه 

دلیل خاصی داره تو 17 ماهگی می خوای از شیر بگیری؟

میخاستم ۱۸ماهگی بعد واکسنش بگیرم ولی یدفعه بهش ندادم گفتم بزار قطش کنم..... میترسم زیاد شیر بدمش بعدا خیلی سخت تر گرفته بشه، اخه اکثرا میگن هرچی سنش بره بالا وابسته تر میشه سخت میشه براش

اره شیرم زیاده ولی گفتن زود بگیری راحت تره و کمتر یادش میمونه

چه دلیل قانع کننده ای برای زود از شیر گرفتن داری😑😑😑😑😑 بچه باید تا دو سال شیر بخوره همه ی دکترها تاکید دارن واسه استخون بندیشون لازمه

منم توی همین روزا بچم رو از شیر گرفتم ولی دلیل داشتم چون بچم از یه سینه نمی‌خورد خیلی راحت تونستم از ...

تو فصل گرما مشکلی پیش نیومد؟ منم میگن خیلی ولی بهش هندونه و میوه و بستنی اینا زیاد میدم

الان که گرفتی بهش بدی بیشتر اذیت میشه بچه ،شیر پاستوریزه بده بهش مایعات هم زیاد بده عزیزم

شیرموز، شیر پاکتی، هندونه بستنی خیلی میدم بااب.. غذا هم میخوره..... 

بچه تون رو حتی اگه 5 سالگی از شیر برداری این حسی که الان دارین رو اون موقع هم دارین، چون یه حس مادرانه اس 

من هم بچمو  تابستون  از شیر گرفتم و کمتر از دوسالش بود ، به تغذیش رسیدم, توی هوای گرم از خونه بیرون نیاوردمش ، اتفاقی براش نیافتاد شکر خدا توی هواخنکی می بردمش تا شب بیرون جاهایی که دوست داره خونه خاله ،پارک .... 

حالا سه روزه میگذره اگه شروع کنی دوباره شیر بدی و دفه ی بعد خیلی سخت تر از شیر گرفته میشه 

من هشت ماهگی ازشیر شب و چهارده ماهگی طبق نظر متخصص کلا از شیر گرفتمش البته خنک بود نه اینجور گرم خ ...

چیکار کنم مشکل پیش نیاد؟ بیرون نمیبرم ک گرمش نشه ابمیوه و هندونه و بستنی و اب و شیر پاکتی هم زیاد میدمش دیگ نمیدونم

بهترین موقع از شیر گرفتی دیگه نده هر چی بزرگتر شه وابسته تر میشه گرفتنش سخته منم دخترمو همین سن از ش ...

خودم خیلبیییییی ناراحتم گریم میاد بخدا عذاب وجدان میکیرم

2810