بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان که دیگه گرفتی دیگه بی خیالش شو ولی خداییش هم زود بوده براش هم هوا گرمه.میترسم بگم دوباره شیرش بدی و وقتی خواستی بگیری اونجا اذیت میشه دوباره
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
منم توی همین روزا بچم رو از شیر گرفتم ولی دلیل داشتم چون بچم از یه سینه نمیخورد خیلی راحت تونستم از شیر بگیرمش .
ولی به خاطر گرما همه دعوامکردن .بعد یوی بهم گفت برای اینکه معدش سیرابی بده بهش . سیرابی رو کوچیک میکردم و بعد یه مقدار براش درست کردم و میخورد آبش رو و خیلی خوب بود .
الان که دیگه گرفتی دیگه بی خیالش شو ولی خداییش هم زود بوده براش هم هوا گرمه.میترسم بگم دوباره شیرش ب ...
شب اول تا صب چندبار گریه کرد ولی دیشب اصلا بیدار نشد الان خودم بیدارش کردم اب دادم... چسب زدم سینم نمیاد طرفش بعضی وقتا بهونه میگیره فقط..... خودمم میترسم بعدا سخت تر شه