2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی نوزاد

107 بازدید | 6 پست

سلام خانم من امروز واکسن دوماهگی زدم برای دخترم مراقبت هاش رو میشه بگید مثلا چقدر باید استامینوفن بدم بهش؟ گفتن هر ۴ ساعت ولی مقدارش نگفتن واینکه کمپرس سرد رو هر چند ساعت باید انجام داد  

تب سنج هم دیجیتالی دارم دقیقه یعنی؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمپرس هم ساعتی نیست، هروقت فرصت کردی، یه کم روی پاش نگه دار و بعد از ده ثانیه بردار، دوباره تکرار کن. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

تزریق واکسن«پنوموکوک» به نوزادان ۲ماهه

💉 تزریق واکسن «کونژوگه پنوموکوک» به نوزادان ۲ ماهه از روز شنبه، ۱۳ مرداد، به طور رسمی در استان اصفهان آغاز می‌شود.

🧐 ما داریم درباره نحوه انتقام از رژیم صهیونیستی تصمیم می‌گیریم نگو صهیونیزم داخلی ( 👣  👨🏻‍🔬) مشغول ترور خاموش فرزندانمون با واکسن ساخت فایزر آمریکا و مرک آلمانه

شواهد میدانی نشان می دهد، اوتیسم ، مشکلات استخوان و مفاصل ، کوچک ماندن آلت تناسلی ، نازایی ، ضعف اسپرم و ... نمونه ای از عوارض این نوع واکسن ها محسوب میگردد.  ❌

واکسن پنوموکوک که مراکز دولتی میزنن ساخته هنده، و اینکه از بیماری های ریه و عفونت های سرماخوردگی پیشگیری میکنه، قبلا هرکس میخواست میرفت خصوصی براش میزدن که حدود ۱.۶ م هزینه هر دوزش هست(البته بیرون فایزر هست) حالا وارد برنامه کشوری کردن و این خیلی خوبه. 

وقتی یک ماما، مامان میشه