2777
2789
عنوان

اینم پیرو تاپیکی که بچه سرویس عروسو ناقص کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 88 پست
لازم بود نمی دونی که هر چی به شوهرم میگفتم بخریم لازم داریم شوهرم به مامانش میگفت مادرش هم به جای ای ...

من از مادرشوهرم یاد گرفتم که یچیز اگه شوهرم نخره خودم میخرم میارم یهو نشون میدم😂 بخدا مادرشوهرم مثلا یچیز میگفت بحرید بچه ها میگفتن میخوای چیکار فلان بعد خودش میرفت میخرید میگفت قسطی خریدم بعد مجبور میشدن پول بدن 😐

الان شاید ۴ ۵سانت باشهالان زنگ زدم آجیم ازدکتربرمیگشت فعلا گفتن خوبه هفته ای دیگه دکتر خودش ببیندش ن ...

آخیییی عزیزم انشاللع که سالم و سلامت بدنیا بیاد همتونو خوشحال کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونتمن ازکاربریت حس آرامش میگیرم قطعا شخصیتتونه که ارتعاش مثبت میفرسته

خدا نکنه گلم حس آرامش دوطرفه هست 🤍💚

ببخشین بالا وسط پست فرستادن حواسم پرت شد اینجا هم نمیشه ویرایش زد درست کرد 😘

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من از مادرشوهرم یاد گرفتم که یچیز اگه شوهرم نخره خودم میخرم میارم یهو نشون میدم😂 بخدا مادرشوهرم مثل ...

من پولام رو به وسیله خونه نمیدادم الان لازم داشته باشم میخرم اون موقع نه چون مادرشوهرم که میگفت من میدم دیگه شوهرم پول وسیله رو نمیداد که خرج الکی کردی منم دستم خالی میشد ولی از وقتی مادرشوهرم درست شد شوهرم هم خودش میخره نخره یا میگه بخر من پولش رو میدم و یا از قبل میزنه به کارتم 

الان شاید ۴ ۵سانت باشهالان زنگ زدم آجیم ازدکتربرمیگشت فعلا گفتن خوبه هفته ای دیگه دکتر خودش ببیندش ن ...

الهی هر دوشون سلامت باشن این کوچلو هم راحت بیاد بغل مامانش 

ان‌شاءالله که خیر هست 

خدا نکنه گلم حس آرامش دوطرفه هست 🤍💚ببخشین بالا وسط پست فرستادن حواسم پرت شد اینجا هم نمیشه ویرایش ...

خواهش میکنم💚💚💚

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
ممنون ازدعای قشنگت عزیزم مرسی😘❤️

خواهش میکنم🤍💚 

من پولام رو به وسیله خونه نمیدادم الان لازم داشته باشم میخرم اون موقع نه چون مادرشوهرم که میگفت من م ...

من حالا قبلا پولامو میدادم مثلا گوجه ای چیزی سیب زمینی ولی اللن فقط برای خورم خرج میکنم لباس یا خوردنی ادم خرج کنه بابا 

من حالا قبلا پولامو میدادم مثلا گوجه ای چیزی سیب زمینی ولی اللن فقط برای خورم خرج میکنم لباس یا خورد ...

من هر چی لازم باشه میخرم پولش رو از شوهرم میگیرم مگه اینکه وسیله کلاس رفتم باشه 

من هر چی لازم باشه میخرم پولش رو از شوهرم میگیرم مگه اینکه وسیله کلاس رفتم باشه

خب فرقی نداره که شوهر من پول میده میگه هرچی خواستی بخر منم بااون هرچی بخوام میخرم البته بیشتر خوردنی میگه یوقت دلت خواست بخر بخور ولی من خوردنی هم دلم بخواد به خودش میگم بخره