2777
2789
عنوان

مواظب بچه هاتون باشین مردم و انگشت نکنن 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 93 پست
جلو و پشت سرش نمیشد فرصت گیر میاورد به هر جا دستش میرسید یه دستی میزد دوباره عینکم و برداشته مادرش ک ...

یا علی 😐😳چند سالش بود 

من موندم تو سریال شهرزاد چجوری این زنا اینقدر راحت سینه هاشون تو دید بود😐🤦‍♀️

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
از اونور هفته پیش اومدن خونمون هی اونجای پسرعمم و میگیره میکشه هر هر میخنده اون بنده خدا هم بچه مثبت ...

با مادرش جدی صحبت کن 

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اونور هفته پیش اومدن خونمون هی اونجای پسرعمم و میگیره میکشه هر هر میخنده اون بنده خدا هم بچه مثبت ...

اول به مادرش تدکر بدین بچشو جمع کنه نکرد تردش کنیین نشد دعواش کنین تا مامانش به خودش بیاد

یعنی چی آخه باید رو تربیت بچه هاشون کار کنن این بچه هر چی بزرگتر میشه تو جامعه مردم با دید بدی نگاش ...

خاله من هر روز ميزنتش ميگه بار ديگه تكرار كني تو اسيد حلت ميكنم باز فردا بدترشو ميگه بچه هه ولي خب محيط هم سنو سالا اينطوريه ديگه بچه اين سني ام طوطيه بدون اينكه بدونه 

خاله من هر روز ميزنتش ميگه بار ديگه تكرار كني تو اسيد حلت ميكنم باز فردا بدترشو ميگه بچه هه ولي خب م ...

جالب اینجاست سر کاری که با پسر عمم کرد مادرش میگف پدرش باهاش این کار و میکرده 😐

نگاه این حتما یکجا دیده بلوغ جنسی زودرس گرفته یا تو ماهو اره دیده حرکات جنسی رو یا از پدرو مادرش یا از رفیقاش باید ازش بپرسین که این کار ها رو از کجا دیده از همونجا ریشه یابی کنین یا مشاوره ببرینش🤦‍♀️😐

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
خاله من هر روز ميزنتش ميگه بار ديگه تكرار كني تو اسيد حلت ميكنم باز فردا بدترشو ميگه بچه هه ولي خب م ...

اره محیط و دوستاشم خیلی تاثیر داره 

بگو اروم صحبت کنه باهاش 

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

یا خدا بچه دوساله راهش این نیست.انگار نشنیدین تا یادش بره.دوسالس نه هفت ساله.بچه من از کوچه و بقیه یاد میگیره انگار نشنیدیم هیچ عکس العمل نشون نمیدیم یه هفته یادش میره .جنایته بچه دوسالرو بزنی بخاطر این چون هنوز کوچیک

اول به مادرش تدکر بدین بچشو جمع کنه نکرد تردش کنیین نشد دعواش کنین تا مامانش به خودش بیاد

والا آخرای مهمونی خیلی خودم و کنترل کردم به قتل نرسونمش 

بالاتر گفتم یه مشکلی هم داره نمیدونم اتیسم خفیفِ چیه یه چیزی تو این مایه هاست 

فکر میکنن چون این مشکل و داره باید همه کار کنه ماعم بگیم بیا..... بزار ماعم نگات میکنیم 

به خدا از شدت حرص دستم میلرزه

نگاه این حتما یکجا دیده بلوغ جنسی زودرس گرفته یا تو ماهو اره دیده حرکات جنسی رو یا از پدرو مادرش یا ...

رفیق نداره 

تلویزیونشون و به خاطر این مشکل جمع کردن 

حرکات جنسیو.. که گفتی و نمیدونم شاید

2810