2777
2789
عنوان

مواظب بچه هاتون باشین مردم و انگشت نکنن 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 93 پست
چند سالش بود❓️انگشت کرد تو ک.و.ن.ت

جلو و پشت سرش نمیشد فرصت گیر میاورد به هر جا دستش میرسید یه دستی میزد 

دوباره عینکم و برداشته مادرش که سرش داد زد عینک و آورده میگه بیا بزاره رو م* م* هات 😐😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسال

اگ خیلی کوچیک عقلش نمیرسه شاید جایی دیده تکرار کرده.بچه من کارای زشت میبینه گپی برداری میکنه بدون اینکه مفهومش بدونه تا بش میفهمونم که زشته دیگ تکرار نمیکنه.اگ عقلش میرسه که هیچ واویلاس

بعضی بچه ها واقعا بی ادبن چند روز پیش یه پسر ۵ .۶ ساله بهم گفت برو اونور تر راه برو تخم سگه بی ناموس ...

بچه هاي كوچيك به مراتب از بزرگتراشون بي ادب ترن نمونش پسر خاله 2 ساله منه كه انواع فحش هاي ركيكو بلده متاسفانه😒

اول با مادرش نشسته بودیم پشت میز داشتم چیزی بهش توضیح میدادم رفته زیر میز هی ور میره به پر و پای من ...

یا خدا😐😐😐😐😐

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
آره واقعا بعضیا خیلی بی ادبن من بچه دیدم هم خودش بی ادبه هم مامانش

دقیقا

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           
بچه هاي كوچيك به مراتب از بزرگتراشون بي ادب ترن نمونش پسر خاله 2 ساله منه كه انواع فحش هاي ركيكو بلد ...

آهان یادم رف بگم اینم پسره 

خلاصه هی من به مادرش تذکر میدم میگه نهههه تو اشتباه میکنی این بچه س 😐 فکر کن از جام پا میشدم میوفتاد پشت سرم فرصت گیر میاورد تکرار میکرد

بچه هاي كوچيك به مراتب از بزرگتراشون بي ادب ترن نمونش پسر خاله 2 ساله منه كه انواع فحش هاي ركيكو بلد ...

یعنی چی آخه باید رو تربیت بچه هاشون کار کنن 

این بچه هر چی بزرگتر میشه تو جامعه مردم با دید بدی نگاش میکنن واقعا

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

داداش منم فهمید پریود چیه تو ۸ سالگی میگفت میخوای برم برات نوار بهداشتی بیارم خیلی جدیم بود  قشنگ با صدای بلندم میگفت ابرو برام نمیزاشت 

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊

از اونور هفته پیش اومدن خونمون هی اونجای پسرعمم و میگیره میکشه هر هر میخنده 

اون بنده خدا هم بچه مثبت 

به نظرتون باید چیکار کنیم؟؟ اول همه بگم نسبت طوریه نمیشه رفت و آمد نکرد 🤦‍♀️

2810