2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم گذشته همسرمو ببخشم زندگیم نابود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 8161 بازدید | 179 پست
ممنونم از حرفاتون اما چجوری بی تفاوت بشم....حسودیم میشه میگم برای منی ک درگذشته عاشقم نبوده اینهمه خ ...

چند سال ازدواج کردی؟ 

دوست قشنگم بنظرم حتما حتما برو پیش مشاور ، فکرهات عجیبه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از حرفات دنبال یع مشاور خوبم

خوشحال شدم واقعا برات بهترین ها رو ارزو میکنم برعکس بقیه من میدونی چقدر قوی هستی وتا الان چقدر با افکار بدتر از این جنگیدی..

همینطور قوی بمون برای پسرت♥️

فعلا

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

خسته شده سرد شدیم ولی بازم انقدر مهربونه تلاش میکنه برای حفظ این زندگی نکبت بار😭😭🥺

خواهش میکنم به خودت بیا واین  افکار آزار دهنده رو یکبار برای همیشه دور بریز تا شوهرتو برای همیشه از دست ندادید مردا تا یه جاهایی تحمل میکنن واز از یه جایی به بعد دیگه هیچی براشون مهم نیست حتی اگه جلوشون جون بدی نگاتم نمیکنن 

ببین خانوم قشنگم 

کلا داری اشتباه زندگی میکنی

اگه کسی این چیزا براش مهمه باید تو نامزدی گذشته رو بپرسه ببینه اگه طاقت نداره بهم برنه

الان که توداری زندگی میکنی شوهرت خوبه،چرا گذشته رو اول مبپرسی دوم چرا دائم بروش میاری

روشتو عوض کن سیاست نداری دیگه ،یه مدت اصلا قضیه ی گذشته رو تو ذهنت خاموش کن انگار اصلا گذشته ایی نبوده سخته میدونم ولی شدنیه

اصلا چیزی بروی شوهرت نیار عادی زندگی کن کم کم برات عادت میشه

تو داری اونو از زندگی سیر میکنی واگه به اونا فکر نکنه تو بیادشون میندازی اکثر ماها من جمله خودم وشوهرم وخیلیای دیگه ممکنه کسی رو دوست داشتیم ولی بهم نرسیدیم

اگه بخاییم بافکربه گذشته ی طرفمون زندگی کنیم که همه زندگیا جهنم مبشه

از فکر گذشته کامل بیرون بیا یا اگه یادت میفته خودتو بکاری سرگرم کن تا فراموش کنی حتما بهت پیشنهاد میکنم کلاس ورزش برو تو روحیت تاثیر داره وتا خوب نشدی فعلا بچه نیار چون تو موقعیت بدتری قرار میگیری بایه مشاورم صحبت کن تا راهنمایی بگیری 

برات آرزو میکنم بری به سمتی که زندگیتو آرام وشیرین کنی

میشه بیشتر از علاعم شوهرت بگی...بخدا من اینطوری نبودم اصلا نمیدونم چم شده

اسی چند سالته 

من الان بیست و شش سالمه 

حدودا از بیست سالگی تا دو سال پیش همین تو بودم 

هیچکس نمیتونه افکار تو رو تغییر بده 

تا ب خودت میای میبینی عمرت داره هدر میره 

و میگی خب الان مهم اینه ک سرشو رو بالشت کی میذاره و واسه کی تلاش میکنه 

من الان دارم خیلی افسوس میخورم ک چرا چند سال زندگیم با گیرای الکی هدر دادم 

اااخ 

تو اشتباه منو نکن و بیخیال شو 

خودت مزیض میشی هر چند الانم شدی 

ک تهش چی میشه ؟؟؟؟

چرا داری با افکارت هولش میدی ب سمت اونااااا

🥰

عزیزم انقد خودتو اذیت نکن همه مردان اینجورین همه وقتی وارد سن بلوغ بشن عاشق یکی میشن تفاهم بخوان ازدواج کنم عاشق چند نفر دیگه میشن اینا همش هوس عشق نیست پس شما نمیتونی به خاطر این مسئله هم خودتو وهم اون بنده خدارو اذیت کنی شوهرت که انقد خصوصیات اخلاقی خوب داره پس حتما عاشقت که انقد خوبه وگرنه مردی که زنش رو دوست نداشته باشه انقد از خودش نرمش و کرنش نشون نمی ده پس سعی عاشق خودت ،شوهرت وزندگیت بشی وزندگیت رو به کام خودت واوندبتده خدا زهر نکن تا کی اینجوری میخوای ادامه بدی فقط به خودت آسیب میزنی توکل کن به خدا و اعتماد به نفست رو ببر بالا انشالله که خدا کمکت کنه به آرامش برسی

چرا من هیچ وقت اون یکی نبودم؟؟؟چرا شوهر من ب این خوبی و قشنگی باید عاشق یکی پایین تر از خودش میشد؟؟؟

جواب این چراها اینه که تو بودی. همین هم الان هم هستی. ولی به خاطر مشکلات روانی ای که حالا یا ژنتیک هست یا ریشه در کودکی داره نمی تونی ببینی چه قدر موقعیت خوبی داری. مثل کسی که پاش می شکنه می ره دکتر.. باید بری دکتر. خودت به خودت و زندگیت چاقو نزن. تا حالا زخم های خیلی کاری به پیکر ارتباط خودت و شوهرت زدی. بیشتر از این دووم نمی یاره و نمی یاری. خودت رو مداوا کن تا بتونی از زندگی لذت ببری. وگرنه با این حال جای هر کسی توی این عالم باشی زجر می کشی. 

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
چرا ولی بخدا بعد شوهرم دیگه بهش نمیگم عاشقی...ولی اون بهم گفت عاشقش بودم نشد ....منم اومدم با توازدو ...

عزیزم درکت میکنم تو نشخوار فکری داری یه راهکار که خیلی خوبه اینه که ناراحتیاتو روی کاغذ بنویس بعدم بسوزون

به خودت بگو تمام افکار منفیمو توی آتیش میدونم

تمرین کن با خودت که بتونی از این حال در بیای

ببخشید ولی میخوای مردی رو پیدا کنی که وقتی تو رو دید، ببلش جوانه زد؟

خب طبیعیه قبل ما عاشق بشن،فارغ بشن، مهم اینکه الان تورو دوس داره

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم.