2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم گذشته همسرمو ببخشم زندگیم نابود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 8161 بازدید | 179 پست
سلام عزیزم بخاطر تمامی احساساتت متاسفم و ناراحت شدم اما، ازدواج سنتی همینه من همیشه گفتم ، بازم میگم ...

من شب خواستگاذی ازش پرسیدم شکست عشقی داشتید؟گفت نه عشق چیه عشق فقط مادر.....

حب تقصیر من نبوده من سوالمو کردم

میشه بیشتر از علاعم شوهرت بگی...بخدا من اینطوری نبودم اصلا نمیدونم چم شده

عزیزم وااااای چه شوهر خوبی داری که تحملت کرده وای وای، گل من بیل نزن گذشته را، به تو چه به من چه به هیچ کس مربووووط نیست گذشته ای که شما توش نبودی اونم ربات نبوده آدم بوده آدم هم دوست داره یکی را دوست داشته باشه، اگه بعد از تعهد به شما کار خلافی کرد حق با شماااااست، بشین خراب نکن زندگیتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از حرفاتون اما چجوری بی تفاوت بشم....حسودیم میشه میگم برای منی ک درگذشته عاشقم نبوده اینهمه خ ...

ببین عزیز دلم همه مردا استثنا هم نداره یه دوره ای عاشق کسی غیر از همسرشان بودن بخصوص توفامیل پس نود درصد ما خانمها باید زندگیمون رو نابود کنیم مگه می‌تونستی مردی رو گیر بیاری فقط به تو فکر کرده باشه از الان تصمیم بگیر وهمه افکار این چنینی رو دفن کن 

میشه بیشتر از علاعم شوهرت بگی...بخدا من اینطوری نبودم اصلا نمیدونم چم شده

حتما با روانشناس صحبت کن تست پارانوئید بده. ببین من دارم از موقعیتی باهات صحبت میکنم که همسرت دچارشه. من هم همیشه قسم میخورم گریه میکنم چون شوهرم به چیزهایی گیر میده که اصلا واقعی نیست و چیزی که واقعیت نداره همونطور که  نمیشه ثابت کنی هست نمیشه ثابت کنی که نیست و مجبوری به خدا و پیغمبر قسم بخوری. 

همیشه فکر میکنه من در گذشته دوست پسر داشتم یا با پسر های فامیل بودم در صورتی که هیچکدوم از اینا واقعیت نداره یه لحظه فکر نمیکنه اگر من با پسر فامیل بودم یا همکارای قدیمی خوب با همونا ازدواج میکردم. 

من شغل داشتم پول داشتم و آزادی توی مجردی اما من اهل این کارا نبودم و دوست داشتم ازدواج کنم پاک باشم و خانواده داشته باشم و الان با تهمت هایی که میزنه حس میکنم تمام زحمت ام برای پاک بودن الکی بود 

با این کارها قطعا شوهرت از دستت خسته میشه

من با رفتارهام کاری کردم ک شوهرم خیانت کرد،درسته خیانت توجیهی نداره اما میدونم ک من مقصر بودم،خیانت در حد پیام بود اما من نابوووووود شدم روزی هزار بار ب فکر انقامم 

نزار ب جایی برسی ک شوهرت خیانت کنه بخاطر نداشتن ارامش

هیچ کس درکم نکرد جز شما و یکی دو نفر دیگه اشکالی نداره ولی یه زجر وحشتناکی تو وجودمه ک نمیتونم توصیف ...

این زجر وحشتناکو خودت برای خودت درست کردی خانم!

آدما حق دارن با ون نفر تایم بگذرونن و بگردن تا نیمه ی گم شدشونو پیدا کنن

قرار نیست اولین جنس مخالفی که دیدیم بشه یار همیشگی زندگیمون

شما از درک همچین چیز ابتدایی ای عاجزی

موندم شوهر کردنت برا چی بود

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من شب خواستگاذی ازش پرسیدم شکست عشقی داشتید؟گفت نه عشق چیه عشق فقط مادر.....حب تقصیر من نبوده من سوا ...

اصلا عشق و عاشقی چیه؟ وجود نداره همش تغییراته هورمونه. 

ولی دوست داشتن مهمه ادم با کسی که دوسش داره زندگی میکنه. ایشون شما را انتخاب کرده. نه قبلا عاشق بوده نه عاشق شماست 

فقط شما را به عنوان همسر انتخاب کرده 

با این مسخره بازیات هم به زودی پشیمونش میکنی از انتخابش 

من شب خواستگاذی ازش پرسیدم شکست عشقی داشتید؟گفت نه عشق چیه عشق فقط مادر.....حب تقصیر من نبوده من سوا ...

می‌دونی عزیزم خیلی دلم واسه شوهر بی شیله پیلت سوخت داره چوب صداقتشو به شما میخوره نود درصد مردا خیلی توی گفتن حقیقت سفت وسختن ودروغ رو ترجیح میدن سعی کن دیگه با حرفات آزارش ندی