2777
2789
عنوان

معجزه زیارت عاشورا❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 69 پست
دوستت زیارت عاشورا ساده میخونده یا با صد لعن وسلام ؟؟ بعد نماز صبح میخونه؟

ساده میخونده و زمان مشخصی نداشته فقط گفت هر روز میخونده

واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم 
[QUOTE=240061216]یه سوال تو زیارت عاشورا لعن زیاده خب لعنت فرستادن یه کار منفیه من میخونم عذاب وجدان ...

نه دوستمون داره درست میگه، لعنت فرستادن یه کار منفیه حتی اگه برا دشمن باشه....خودم با همین بخشش مشکل دارم وقتی میخونم حسم بد میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم معجزه اشو دیدم .....از فردا باز میخوام شروع کنم انشالله.....من صد سلام اینا رو همون یه بار میخونم به نیت صد مرتبه

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

من نمیدونم چرا با زیارت عاشورا حس خوبی نمیگیرم ولی بازم دارم میخونم ازرو ناامیدی یه حسی بهم میگه ولش کن بابا نمیشه که نمیشع منم دنبال شغل ودرآمد هستم اما خب نمیشع

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

من به دعای توسل بیشتر اعتقاد دارم...معنیش خیلی خوبه.....زیارت عاشورا همش توش لعنت میکنه بقیه رو

لعنت بدترین آدمای دنیا اشکال نداره این که از لعنت اونا ناراحت بشی عجیبه 

لعنت شمر و یزدید و پسر مرجانه سرشار از انرژی مثبته

عزیزم چطور این حرف رو میزنی ممکنه کسی باورش شه و یه خروار حق الناس تو آخر گردنت بیوفتهزیارت عاشورا ح ...

درسته ولی بنظرت کل روز رو تسبیح خدا کنیم بهتره یا بجای انرژی گذاشتن برا تسبیح خدا صبح تا شب دائم بگیم لعنت بر شیطان لعنت بر شیطان؟؟؟؟؟؟؟ خب دوتاشون یچیو نشون میدن دیگه درسته؟ ولی انرژی هاشون زمین تا آسمونه فرقش،،،،،طبق قانون جذب هم میگن رو حرفای منفی و انرژی منفی تمرکز نداشته باشین 

عزیزم چطور این حرف رو میزنی ممکنه کسی باورش شه و یه خروار حق الناس تو آخر گردنت بیوفتهزیارت عاشورا ح ...

الان منم حس خوبی نمیگیرم ازاين دعا شاید گناه باشه ولی دلم غم میگیره ازش تازه به آرزوهامم نرسیدم 

ولی من به روش حق شناس برای یه حاجتی خوندم راس ۴۰ روز حاجت گرفتم

اما خیلی خیلی سنگین بود، دچار تشویش و گریه میشدم. الان واسه حاجت دیگه دوست دارم بخونم اما حوصله ی گریه و آشفتگی ندارم.ضمن اینکه واقعاا با صد تا لعن و صلوات سخته. فیکس یک تا یکساعت و نیم زمان میبره

یه سوالتو زیارت عاشورا لعن زیادهخب لعنت فرستادن یه کار منفیهمن میخونم عذاب وجدان میگیرم بخاطر لعن ها ...

خدایا 

میدونی داره کی لعنت می‌کنه 

شقی ترین 

پلید ترین 

کثیف ترین انسان ها 

رو که حتی به اجساد شهدا کربلا رحم نکردن 

و با اسب بر نعش ها سم کوبیدن 

اصلا واقعه عاشورا قابل وصف نیست 

کسانی که فرزندان امامان ما رو زنده زنده در خیمه ها آتش زدند و آب رو بروی آنها بستند 

تا ابد دهر نفرین خدا و ملایکش بر قاتلین حسین و اولاد حسین ‌.

مگر شما ندیدید که خدا ظالمان رو در کلام خودش 

در قرآن نفرین کرده ...

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
منم معجزه اشو دیدم .....از فردا باز میخوام شروع کنم انشالله.....من صد سلام اینا رو همون یه بار میخون ...

باید باصدلعن باشه حتما؟

چرا داشته...ولی من کلا از اینکه کسیو لعنت کنم یا فحش بدم اصلا حس خوبی ندارم...حتی دشمنم مثل اینکه بر ...

همسایه ات بهترین بنده ی خداست؟ظلم به ائمه یعنی ظلم به انسانیت یعنی ظلم به بشر یعنی ظلم به همه ی دنیا

اگر بهت بگن یکی نعوذبالله یه گربه رو زنده زنده تیکه تیکه کرده جلوی مادرش میگی آخی من لعنتش نمیکنم یا نه میگی وای حیوان آزاری کرده ؟

اصل فلسفه ی عاشورا رو درک کنیم به خیلی چیزا پی میبریم

من یک شب خواب دیدم 

شیاطین نیرو هاشون بین مردم 

منتشر کردن که به سراغ آدم ها برن 

سوار اسب بودن و کلاه خود رو سرشون بود 

اونایی که زیارت عاشورا میخوندن و میگفتن 

السلام علیک یا ابا عبدالله 

روی اسب سرعت میکرفتن و شیاطین جا میزاشتن 

یک صحنه دیدم پرواز کردن و داخل بهشت و سفره های بهشتی فرود آمدن و غذای بهشتی میخورن 

یک قسمت جالبش این بود که ....

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2810