2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 387 پست
عزیییزدلم♥️ان شاء الله همیشه سلامت باشین. خیلی سخته منم تقریبا همینطوری بودم بااین تفاوت که از 3 سال ...

مممنونم شما هم سلامت و موفق باشین.متاسفانه تو این مملکت قانون همیشه برخلاف خانومهاست چه طلاق بگیرن چه بشینن و بچه هاشون رو بزرگ کنن سخته.متاسفم براتون اما خب خدارو شکر که مادر مهربونی داشتین و تنهاتون نذاشت من مادرایی رو میشناسم که بخاطر بی پولی شوهر طلاق گرفتن و بچه هاشون رو انداختن رفتن براشون هم مهم نبود که چی سر بچه ها اومد

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صد درصد طلاق

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من خودم خیانت میکنم

یعنی اینقدر بی ریشه ای؟ 😐خیانت خیلی ذات بدی میخواد

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

مممنونم شما هم سلامت و موفق باشین.متاسفانه تو این مملکت قانون همیشه برخلاف خانومهاست چه طلاق بگیرن چ ...

وای بنده خدا اون طفل معصوم ها 😔بله مامانم بی نهایت فرشته هستن و یادمه بخاطرم خواستن از محیط کار خارج بشن و بابام بخاطر شرایطی که پیش اومده بود صلاح دیدن مامانم برن سر کار. بنده خدا بعدا خیلی خیلی برامون فداکاری کرد و میکنه و من دستش رو میبوسم. سایه جان من یک پستی دارم در خصوص سیاست مداری که یک خانمی چند دقیقه پیش در یکی از تاپیکها ازم پرسید. یک مدت خیلی دلم میخواست به هم جنسهای خودم کمک کنم ولی از بچه های کم سن و سال میترسم. سال 92 اینجا یک خانم همسرداری یاد میدادن وای حرف نداشتن چندسال پیش بچه های دهه جدید اون تاپیک رو گزارش زدن و ترکید و گفتن چرا زد زن حرف میزنی و اون بنده خدا کلا از نی نی سایت رفت. 1700 صفحه تاپیک بود و من میخوندم و از تک تک جملاتشون استفاذه میکردم و یادمه اون زمان چه همه برای زندگیشون تلاش میکردن. الان متاسفانه صبوری و گذشت کم شد تا یک بنده خدایی میگه همسزم خیانت کرد یا.. و زود میگن طلاق. آخه طلاق گرفت و در نهایت مجددا ازدواج کنه از کجا معلوم که همسر دوم همینکار رو نکنه بازم بچه ندارن عیب نداره جدا شن ولی وقتی بچه دارن فقط باید زندگی رو ساخت. مگر مرد معتاد یا الکلی باشه 

والا میفهمت مجردم 

ولی خو من بایکی رل بودم یه سال بود ولی خو خیانت کرد رفت با یکی دیگه منم رابطمو برای همیشه تموم کردم به نظرم توام اگه میتونی ازش جدا شو لیاقت این مردا هرزه ها هستن 

خدایا شکرت ... ❤