2777
2789
این رو از عمه ی شوهرم یاد گرفتم که نزدیک 55 سالشه و عروس و داماد داره. ما هر وقت میریم شهرستان خونه شون، شوهرش برامون بساط کباب به پا میکنه. اما نکته ی جالب:

**همیییییییشه عمه خانم موقع غذا خوردن کنار شوهرش میشینه و یه قاشق غذا میخوره، یه بار میگه دستت درد نکنه فلانی، عجب کبابی شده. قاشق بعدی رو که میخوره: چقدر ترد و خوشمزه شده. دستت درد نکنه. آروم دم گوشش میگه ها. نه اینکه داد بزنه. آخرش هم که همه خوردن و تشکر میکنن، میگه من که کاری نکردم. زحمتش رو فلانی کشید که وایساد تو حیاط کباب ها رو آماده کرد!!!!!!!!
باشد اندر پرده بازی‌های پنهان، غم مخور...
** مردا حوصله ی داستان سرایی ندارن. حرفی دارین، کوتاهش کنین. کلی بگین و مثل وقتی با یه زن حرف میزنین، جزئیات رو نگین. مثل خودشون.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه مدت رفته بودم رو اعصاب شوهرم. تا میومد خونه شروع میکردم بحث و دعوا. حالا یه جاهایی من مقصر بودم یه جاهایی ایشون. یه شب برگشت بهم گفت:

**خونه سنگر مرده. تو نمیذاری من توی سنگرم احساس امنیت کنم. تو پشت من باش، بذار خیالم از اینجا راحت باشه. من که همزمان نمیتونم توی ده تا جبهه بجنگم.
چه تایپیکه خوبی...........

من یه اشتباه بزرگ دارم که قبل از اومدنه بچه نداشتم استقبالو بدرقه حذف شده این خیلی بدهههههههههههه قبلا همیشه بود

یه اشتباهه دیگه هم اینکه صبح که شوهرم میخواد بره سره کار بیدار نمیشممممممم اینم خیلی بدههههههههه

LilySlim Weight loss tickers
سلام ونوووس جون ممنون دوست من.دوستتون دارم<<>> رازهای جذابیتو یاد بگیرید.یک نماد یک عروسک یا هر چیزی بنا بر سلیقتون انتخاب کنید وبا یاداشتی مبنی بر اینکه عزیزم این یه هدیه نیست این رو میدم تا هروقت کنارم نیستی با دیدنش به یادم باشی.خانوما فقط کوچیک و قابل حمل باشه...یه جمله یه کلمه با مزه تکیه کلامتون بشه عالیه، میتونه یه حرکت باشه. راستی کاری که خیلی قشنگه اینه که یه رژ جذاب گرونقیمت بخرین بهش نشون بدین اما به هیچ وجه بیرون از خونه و یا زمانی که میهمان دارین استفاده نکنین،بهش بگین اینو خریدین فقط واسه اون بزنید... یه روز که قرار بره بیرون همراهیش نکنین اما یهو تو خیابون ببینش وبگو نتونستم همراهت نباشم و قدم نزنم عقشم بعدم دستشو بگیرو لبخند بزن...
شعله جون و خانومای دوست داشتنی مردها قبل از اینکه بیاد ما زنا باشن بیاد کوچولوهاشون هستند حالا شما واسه شیردادن بچه نمی تونی به استقبالش بری.نگو برای چی چون مردها خیلی حساسند این تو ذهنشون یعنی اول بچه بعدأ من.به خاطر بچه ها زندگیتون رو تلخ نکنین.امار نشون داده بیشترین دلایل طلاق به خاطر بچه هاست.مردها میتونن زنی میخوان قبل از بچه داری و خونه داری معشوقه بی نقصی واسشون باشن تا الان به زنان زشت یا زنان چاقی برخورد کردید که شوهراشون عاشقشونن.بعد خانمی هم دیدین که اعتراف کنه سالیان سال داره بیرون خونه کار میکنه توخونه داری و بچه داری چیزی کم نذاشت اما شوهرش بهش خیانت کرده؟! باید بدونه که چقدر عاطفه و وقت و جسمش رو خرج شوهرش کرده؟! معشوققققه شوهراتون باشین.از جسم و زبان و عقلتون کمک بگیرین
سلام به همه خصوصا زهره جون
بله خدا رو شکر این تایپیک داره مسیر درستشو میره
و از حالت مشاوره خارج میشه
البته یکم مشاوره هم خوبه ولی اینجا بهتره سیاستها تو اولویت باشن
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
من یه سوال اساسی دارم به نظرتون یه زن چقدر باید توی مساله هایی مث خونه خریدن یا زمین یا ... (املاک کلا) با شوهرش همراه بشه
جزییتر میگم :
یه خانوم و آقا سر این مساله که میخوان خونه دوم بخرن چند تا راه دارن اما نمیتونن به تفاهم برسن
1- خانومه دوس داره برن یه خونه بهتر بخرن و راحتتر زندگی کنن (البته خونه خودشون هم 3 خواب و بزرگه هم جای خوب )اما خانومه میگه پول بیشتر بدیم جای بهتر بشینیم چون اون خونه به نسبت اولی با ارزشتر میشه
2- مرده تصمیم داره بسازه زمین بخره و بسازه البته حتما با یه دوستش که 2 واحد بسازن با هم ...(دوستش هم خیلی خانواده خوبین. اما یه ضرب المثل هست که میگه زن شریکی میشه اما مال نه
3 - مرده میگه اوضاع الان همه چی راکده بهتره خونه خرید و فروش کنه و..............

سرتونو درد نیارم این خانومه مونده توی شک یه دلش میگه همه چیزو بسپره به مرده (چون مرده نه اهل بریز بپاشه نه ...)
از طرفی هم مرده همش براش مثال زنایی رو میذنه که خیلی دغدغه زندگی رو دارن و خانومه تصمیم گرفته مث اون زنا باشه
که البته ذاتش هست اما چون شوهرش با عرضه بوده دلیلی نمیدیده دخالت کنه

البته من میگم یه کم دخالت کنه مرده خودش پشیمون میشه دیگه اون زنارو براش مثال نمیاره. بعد قدر زنشو میدونه

توی مسایل مالی اینجوری دخالت میکنین ؟؟؟؟؟

نمیشه آدم زن با سیاستی باشه اما نصبت به مسایل مالی بی تفاوت باشه ؟؟؟؟؟؟

واقعا الان با این اوضاع بد آدم خیلی باید صبر داشته باشه

بازم از همتون ممنون

سیاستا رو به سمت اقتصاد سوق دادم ............
لطفا از تجربیاتتون بگین
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
ممنون دوستای خوب.

پردیس جان واقعاً نباید بگیم به خاطر شیردادن نتونستم بیام؟؟؟خوب منظورم اینه که دلیلش اینه، نه اینکه بی تفاوت باشم.
** مردا دو تا چیز براشون مهمه: ببخشید، ببخشید ... روم نمیشه بگم... شکم و زیر شکم! حواستون بهشون باشه. سفره رو رنگین کنید. درست کردن ژله یا فرنی زمانی نمیبره، اما تغییر زیادی توی سفره ایجاد میکنه.
اون یکی هم که...
2810