2777
2789
تو زندگی زیادی کم توقع بودن چیز خوبی نیست.اگه نمی خواین به قولی ولخرجی کنین.بگیرین برای خودتون پس انداز کنین.خانوما پول اعتماد به نفستون رو بالا میبره.کافی نیستا اما لازمه.حالا مردا هم از زنهای قوی خوششون می آد.بعد از نگاه اونا باز هم زن کم توقعی هستین که فقط پ س ان داز میکنین...
خانووما شوهراتون مامی نمیخوان شما زنشون باشین.بیخیال لباس چرکشون،بذارین یاد بگیرن خودشون ماشینو روشن کنند اگه برگشت گفت لباسمو شستی؟ بگو مگه لباس چرک داشتی؟! دنبال وسایلش نگرد لطفأ...ناهار خوردی؟ نخوردی؟ ممنوع چون بازم مامان بازیه.نازشو نکشین اما تا میتونین نازکنین.نازتون رو نخرید گریه کنین بگین منو نمیبینی و دوستم نداریو از ای حرفای زنونه...اما تو آرایش و آشپزی کم نذارین راستی حتتتتما بعد آشپزی حموم برید بازم تأکید کردما . بقیه برای بعد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم.منم با مامان پارسا موافقم .خانمها اول باید خودشونو دوست داشته باشن و هویت زنانه خودشونو باور داشته باشن تا دیگران هم اونو باور کنند.یه تاپیکه که به نظر من ارتباط تنگاتنگی با بحثمون تو این تاپیک داره.بیاین سر بزنین.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=206771&PostID=11648822#11648822(از نظر شما لطافت زنونه یعنی چی؟)دوستان گلی از جمله روژان جون و سها جون راهکارهای نابی ارائه میدن.بیاین حتما.هم اینجا و هم اون تاپیک چند روزیه که سوت و کوره

این چند وقته از این تاپیک خیلی چیزا یاد گرفتم و توی یک فایل ذخیره شون کردم ، برای اینکه اشتباهات گذشته رو تکرار نکنم بعضی از سیاست های زنانه رو به عنوان آلارم روی گوشیم گذاشتم تا هر روز بهم یادآوری کنه که بگو چشم و کار خودتو بکن، ارزش کارهات رو کم نکن، بد خانواده اش رو نگو

% 70 نکات رو رعایت میکنم و بقیه رو از دستم در میره یکدفعه آخر شب میفهمم وای امروز که مثل یک مادر عمل کردم
مامان پارسا جون ممنون از این تاپیک خوب و عالی ات
از همهء دوستای با سیاست ممنون

با حقیقت باید زیست. امّا، واقعیت را ـ تنها ـ باید دانست.
نکات مامان پارسا جون و بقیه ء مامانای با سیاست
یادمون نره که :

1- همیشه شما اول ازش خداحافظی کنید
2-سعی کنید بدرقه اش کنید
3-همیشه بگید چشم ولی کار خودتونو بکنید
4-هیچ وقت بد خانوادشو پیشش نگید!
5-گاهی اوقات نادیده بگیریدش
6-همیشه پس انداز داشته باشید (هر چند ناچیز)
7-سعی کنید با خانواده شوهر محترمانه رفتار کنید اما فراموش نکنید خودمانی نشوید!!!
8-نذارید لطفتون وظیفه تلقی بشه
9-هیچ وقت ارزش کارتونو با حرفایی مثه (نه بابا کاری نداشت!! ...کار مهمی نبود!!... کاری نکردم....) کم نکنید فقط یه لبخند مهربون کافیه!!!!!!!!!
10-مادری نکنین بگذارید همسر بودن و همسر داشتن رو حس کنه ( گم شدن سوییچ ناهار نخوردن جا گذاشتن کت و ...)
11-همیشه عاشق باشین اول عاشق خودتون بعد شوهرتون(اما کاری کنین اون نفهمه اول عاشق خودتونین)
12-دست از پارو زدن برداریم( آروم آروم ...)

منم هر روز سعی میکنم بکارشون ببرم ولی یادم میره . مثلا بد خانواده اش رو پیشش میگم . الان هم با خانواده شوشو و جاری ام قهر م. به قول شوهرم میگه اگه کمی سیاست زنانه داشتی همه چیز حل بود میگه از جاریهایت یاد بگیر چقدر باسیاستن . من خیلی ساده و بی سیاستم . جاری ام 10 سال از من کوچکتره ولی همه رو درس میده

شوهرم میگه حاضرم پول بدم بری کلاس یه کم سیاست یاد بگیری .ههههههه
خداوندا پناهم باش .بهترین را نصیبم کن
بهارک جون
از یکی شون شروع کن ـ مثلا سعی کن خودتو کنترل کنی و بد خانوادشو نگی عزیزم
میشه ، من خیلی خیلی وضعم خراب بود ـ با ممارست و تمرین میشه
حدود 2 هفته است دیگه مادری نمی کنم ـ ناهار توی یخچال بوده ( زحمت کشیدم ، پختم ، گذاشتم توی یخچال دم دستش) نبرده ، همیشه 5 بار می گفتم غذات رو بردی؟ کلیدت ، گوشیت ، سوئیچت ، موس لپ تاپ و ... جا نمونه عزیزم؟ دیگه نمی گم ـ البته چند روز پیش 2 بار تلفنی ازش پرسیدم یه چیزی خوردی؟ غذا خوردی میگفتی معده ات یه جوریه؟ مثل یه مادر نمونه ـ بهتره همسر نمونه باشم
خیلی حس خوبی دارم از اینکه همسر باشم ـ شوشو هم تغییر کرده ـ یه جورایی شده ـ بیشتر تحویلم می گیره؟!
مامان پارساجون یعنی تاثیر داشته؟
خیلی وقته که دیگه بد خانواده اش رو نمی گم ، شوشو بهم میگه خیلی فرق کردی ، خونه مون چه آرامشی داره ، ممنونم که انقدر بزرگواری! عزیزم از اینکه انقدر قوی هستی و تحمل میکنی ممنون!!!

فقط فرقش اینه که قبلا مدام در گوشش ناله بود و گله

الان اونا غر غر می زنن ، بدی میگن ، شنیدم بهشون میگفت اون که هیچی نمیگه ، شما هم رعایت کنین ، خیلی احترام میزاره بهتون ـ تاثیر داشت ـ نتایجش خوبه
سلام. بچه ها واقعا اینجا خیلی خوبه....ممنون از همه خانمها که تجربیاتشون رو در اختیار همدیگه میذارن....واقعیت اینه که همه ما خانمها دلمون میخواد زندگی خوب و آرامی داشته باشیم و همگی هم خانواده هامون رو دوست داریم و میخواهیم زندگی بهتر بشه....

راستی من یک چیزی رو نمیفهمم....اینکه میگید همیشه بگیم چشم ولی کار خودمون رو بکینیم یعنی چی؟
مثلا شوهر من میگه مانتویی که کمربند داره نخر و نپوش من بگم چشم بعد برم بخرم؟!!!! خب میفهمه و جنجال به پا میشه که...... خواهشا راهنماییم کنید من این چیزها رو دیر میگیرم(خجالت)
ونوس جان در این مورد اگه بگی چشم و بری همون مانتو رو بخری هر بار که میپوشیش جنجال به پا میشه.عزیزم تو یه موردهای کوچیکتر.الان هرچی فکر میکنم مصداقش نمیاد تو ذهنم که برات بگم.اما عزیزم این حرف به معنی این نیست که کارتون به لج و لجبازی بکشه.یه اختلاف ریزی هست که باید حواست باشه.امیدوارم دوستای دیگه بیان و بهتر توضیح بدن.
سحر جون ،ما هم 4 ساله ازدواج کردیم .شوهرم با کمک بابا عروسیمون رو گرفت. برای اینکه شوشوم تو کارش تازه کار بود. بابا و مامانش چون به وصلت ما راضی نمی شدند از دادن حتی رونما خودشون رو معاف کردند...چه آبرویی ازم رفت...حتی نذاشتند یه چند ماهی باهاشون باشیم.خدا رو شکر توکلمون به خدا بود. عوض گله و شکایت به شوشوم دلداری دادم.حالا رو پای خودمون هستیم.بلاخره زمونه برعکس رقم خورد.اما حالا من عوض تلافی کردن کمکشون میکنم. بسپار به خدا اگه میتونی یه مدت همراه خونواده خودت زندگی کن
سلام مرضیه جون آرامش جون ونوس جونم وبقیه عزیزانم
خیلی خوبه که میشنویم یه سیاست کوچیک آرامشو به خونه هامون میاره
مطمان باشین دلیل این که من این تایپیکو زدم این بود که خودم هم مشکل داشتم و متوجه شده بودم که میتونم با کمک دوستای با تجربه یاد بگیرم که چیکار کنم
خب اینم یه جور استعداده که البته میشه کسب کرد
خدارو شکر الان خیلی بهتر شدم شوهرم هم خیلی خوب شده

مرضیه جان این 2 جمله رو هم اضافه کن بی زحمت :
1) آدم هرچه پرتذکرتر-> کم تاثیرتر
2)لطف بی اندازه ......................> انتظار بی اندازه
ممنون
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
تا حالا سیاست های زنانه ای یاد گرفتیم این هم فشردهء اطلاعات این چند وقت مهربونای با سیاست
یادمون نره که :

1- همیشه شما اول ازش خداحافظی کنید
2-سعی کنید بدرقه اش کنید
3-همیشه بگید چشم ولی کار خودتونو بکنید
4-هیچ وقت بد خانوادشو پیشش نگید!
5-گاهی اوقات نادیده بگیریدش
6-همیشه پس انداز داشته باشید (هر چند ناچیز)
7-سعی کنید با خانواده شوهر محترمانه رفتار کنید اما فراموش نکنید خودمانی نشوید!!!
8-نذارید لطفتون وظیفه تلقی بشه
9-هیچ وقت ارزش کارتونو با حرفایی مثه (نه بابا کاری نداشت!! ...کار مهمی نبود!!... کاری نکردم....) کم نکنید فقط یه لبخند مهربون کافیه!!!!!!!!!
10-مادری نکنین بگذارید همسر بودن و همسر داشتن رو حس کنه ( گم شدن سوییچ ناهار نخوردن جا گذاشتن کت و ...)
11-همیشه عاشق باشین اول عاشق خودتون بعد شوهرتون(اما کاری کنین اون نفهمه اول عاشق خودتونین)
12-دست از پارو زدن برداریم( آروم آروم ...)
13- آدم هر چه پرتذکرتر > کم تاثیرتر
14-لطف بی اندازه ......................> انتظار بی اندازه

این ورژن جدیده ، لیست قبلی ای که نوشته بودم ورژن بتای سیاست های زنانه بود ، ممنون مامان پارسا جون
2810