2777
2789
عنوان

ساعت کاری با مهد کودک جور در نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیخوام بلایی که سر دختر من تو مهد کودک براش،اومد واسه فرزند شما هم بیافته. اگه نیاز،مالی چندانی نداری خواهشا تا وقت بزرگ شدن دخترت کار  نکن و مهد نزار.هیچ کس مثل مادر نمیشه هیچ کس. و چرا تا ساعت ۵. کارت اداریه؟

عزیزم نمیخوام بلایی که سر دختر من تو مهد کودک براش،اومد واسه فرزند شما هم بیافته. اگه نیاز،مالی چندا ...

عزیزم با این شرایط اقتصادی مجبورم که برم 

یعنی هرکاری میکنم میبینم واقعا نیازه که برم سرکار

دیگه واقعا داریم سختی میکشیم

عزیزم با این شرایط اقتصادی مجبورم که برم یعنی هرکاری میکنم میبینم واقعا نیازه که برم سرکاردیگه واقعا ...

صلاح هر کسی رو خودش میدونه، ولی من افسوس میخورم کاش صرفه جویی میکردیم نان خالی میخوریدم ولی بچمو مهد نمیزاشتم. الان دختر من بیرون زدگی مهره داره. اضطراب شدیدی داره. حس دوست نداشته شدن بهش دست داده.. من از کار دولتی استعفا دادم

صلاح هر کسی رو خودش میدونه، ولی من افسوس میخورم کاش صرفه جویی میکردیم نان خالی میخوریدم ولی بچمو مهد ...

عزیزم کدوم شهر هستید ؟ چه سالی و چه اتفاقی برای فرزندتون افتاده ؟

چون الان من بازدید هم داشتم از مهدکودکا به شدت مراقبت میکردن و همه جا دوربین داشت 

عزیزم کدوم شهر هستید ؟ چه سالی و چه اتفاقی برای فرزندتون افتاده ؟چون الان من بازدید هم داشتم از مهدک ...

آره منم گول همین حرفا رو خوردم. من یک ماه بعد اینکه استعفا بدم. کمرش رو دیدم. گیرم دوربین هست من نهایت شکایت میتونم بکنم و دیه بگیرم، دیگه بچه ی من سالم نمیشه که.بعدش،هم ننی که هیچ کس و برا نگهداری نداشتم چجوری پرسه ی شکایت باید طی میکردم. دختر من دچار اضطراب شدیدی هم شده بود به جاهای ناشناس وقتی میبردم خیلی گریه میکرد.