2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4575 بازدید | 109 پست
ی بار مادرهمسرم تو عقد اومدن خونه پدرم ی مناسبت بود. بعد همسر من چایی و میوه میزاشت جلو نهمونا😁😁😁 ...

منم همسرم تو خونه خودمون از مهمونا پذیرایی میکنه یه بار مادرشوهر گف ما بد میدونیم مرد کار کنه من راحت گفتم ما بد نمیدونیم اشکالی نداره مرد تو خانه به خانومش کمک کنه من نمیتونم جلو مهمونا هی دولا و راست بشم حتی عمه شوهرم اولین بار اومد خونمون شوهرم پدیرایی میکرد هی وای زشته تو کار میکنی من به رو خودم نیوردم باید کاری به نطرت درسته  رو بکنی به حرف کسی اهمیت ندی دیگه همشون الان عادت کردن حتی مادرشوهرم که مخالف بود الان خونه خودشون میگه همسرم از مهمونا پذیرایی کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همچین مادر شوهرهایی تا عروس به دیو دوسر عصبی افسرده و آخرم دور از جون مطلقه تبدیل نکنن اروم نمیگیرن. 

عاقل باش. 

با همچین نحصی ماهی یکبار بیشتر از یه وعده دیدنش ظلم به خودت کردی 

شما دقیقااااا عین رفتارو روحیات منو خیلی دیگه از عروسایی که با دل خوش و بعنوان دختر وارد خونه شوهر میشن ولی انقد ازشون سواستفاده میشه که به زمین و زمان بدبین میشن.

وقتی 100 تو برا کسی بزاری اگر کنی 99 ناراحت میشه اما اگر 10 تو بزاری وقتی کنی 15 تازه خوشحال میشه اگر 5 تا دیگه اضاف کنی میمیره برات

متاسفانه 100تو گذاشتی باید بیاری رو 10 جوری که زندگیت از هم نپاشه

وصل به یه مو
بقیه حرفاتونو بزارم کنار از کجا با اطمینان میگید من خونه دارممن دانشجو ترم ۶ معلمی هستمخونه دار نیست ...

خب هر وقت رفتی بگو آنلاین کلاس دارم ،و چندتا جزوه ببر و ....اینجوری بهتر میتونی شانه خالی کنی از کار کردن،وقتی بیکار بشینی نامزدت سرکار باشه مشخصه توقع داره کمک کنی !

ب خیلی حرفها گوش نکن ،هیچ کس تا حالا سالیان سال برای مادر شوهر کار نکرده ،ی کم صبور باش ،و حرفت رو بزن بدون دعوا همون ک گفتم شرایط مجردی با متاهلی فرق میکنه ،ضمنا میتونی بگی مثلا سعید میگه خودم سفره رو پهن میکنم یا جمع میکنم نمیخام خانمم توی جمع خم و راست بشه و فلان.....

منم همسرم تو خونه خودمون از مهمونا پذیرایی میکنه یه بار مادرشوهر گف ما بد میدونیم مرد کار کنه من راح ...

اره  ا۱لا کار درست هم همینه  نطرم. کلا مادر شوهز من بچه هاشون بی عار بزرگ کرده بهشون کار نسپرده هیجی بلد نیستن 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
اینم هست میگم تحمل کنم تا برم خونه خودمولی اگ این چیزها عادتشون بشه و وظیفه من بدونن دیکه نمیشه جمعش ...

اره عالیه

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
خب فک کن با این آقا تمام کرد بعدی و بعدی و بعدی یعنی میگی بی ایراد میشن !!!یکی از مادر شوهر یکی از پ ...

مادر شوهر همسایه نیست میتونه عامل ی عمر بدبختی دختر مردم باشه باید از همون اول ادب بشه والا بعدا نمیشه جمعش کرد 

خب وقتیکه ک می‌دونی این‌قدر رکه برا چی مثل عروس خویا سوال می‌کنی چکار کنم؟! اونم میگه دیگه

ب جاش پاشو کار سبک و دلبخواهی انجام بده

مثلا سالاد خورد کن و اونقدر لفت بده تا زمان بگذره

لازم نیست تند و فرز ادا عروس زرنگا رو در بیاری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اینم هست میگم تحمل کنم تا برم خونه خودمولی اگ این چیزها عادتشون بشه و وظیفه من بدونن دیکه نمیشه جمعش ...

ب شوهرت بگو روم نمیشه بیام 

من توی خونه مادرم بهم کار نداده،مثل مادر تو که میگه تو کار نکردی و اینا

بلد نیستم تند تند کار کنم خجالت میکشم  بیام اونجا ،خواهرتم که تکون نمیخوره مادرت اذیت میشه 

رفتی هم یه کار داد خرابکاری کن یا فس فس کن مثلا همون جارو داد بگیر برو بشین پیش خواهر شوهرت تعریف کن و بگو بخند کن ،اخرشم یه جاروی الکی و سرسری بزن

اینجوری کنی مادرش به پسرش میگه دیگه نیارش   

همچین مادر شوهرهایی تا عروس به دیو دوسر عصبی افسرده و آخرم دور از جون مطلقه تبدیل نکنن اروم نمیگیرن. ...

اره واقعا. تجربه خود من میگه نباید زیاد بهشون رو بدی. من اولا فکر میکردم هر چی بیشتر محبت کنم میشم عروس خوبه.🤣🤣🤣 اما نگو اونا فقط مارو ابزاری برای رسیدن ب خاسته هاشون میخاستن.و اللن ب قول شما شدم ی افسرده ب تمام معنا. با هزاران بدی و ظلم در خقم . اللنم لقب دیوانه بهم میدن میگن تو دیوانه ای برو دکتر. و حتی  میگن بدرد نخورم. 😪

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
2810