2777
2789
عنوان

شوهرم دلش میخواد من لوند باشم ولی من ....

| مشاهده متن کامل بحث + 3248 بازدید | 123 پست

انتخاب پسر عموت اشتباهه 

کلا مردا همینن خانمای آروم و نجیب برای زندگی انتخاب میکنن اما انتظار دارن طرف مثل پلنگا باهاشون رفتار کنه 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من ی بار جدا شدم. ایشونم پسر عمومه میشناسمش

خب باشه مگه دنیا به آخر رسید درضمن بعد اینکه زیر یه سقف رفتی اون موقع واقعی میشناسیش هیچکی رو نمیشه کامل شناخت

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
من قبلا یه بار جدا شدم عزیزم

چی بگم والا.مثلا شوهرم میگه لباس اونجوری بپوش.برام برقص. تو رابطه هی باهام حرف بزن حستو از کارایی که میکنم بگو . سرو صدا کن.گاهی انجام میدم گاهی نه.سخته

من خودم گرمم توی رابطهی سری اتفاقی قبلش دارچین خوردمانگشتای پام انگاری شعله روشن شده بوداز طرفی حساب ...

دارچین چجوری میخوری 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
خب به نامزدت مشکلتو بگو

میگم 

میگع تو خیلی خوبی و دوستت دارم که باهات ازدواج کردم دیگه اگر حسی نداشتم ک نزدیک نمیشدت بهت حتی.   

ولی توجیح نمیشم میفهمم حسش معمولیه من دلم عشق شدیددد طرف مقابلمو میخواد 

کاربری دست دو نفره .....
اخه اصلاااا روم نمیشه خجالت میکشم اگر بخام هر حرفی هر حرکتی بزنم اینقد خجالت میکشم ک خودم اون حین ...

یبار که بگی خجالتت میریزه   شده اروم بگو    ... خشک نمون   

اسی چیز دیگه ای میگه 

شما هی میگین پررو باش اینجور کن اونجور کن

نمیتونه شخصیتش اینجوری که شما میگین نیست 

شوهرتم اسی جان درست فهمیدی از بابت اینکه تو خوبی خاطرش جمع هست و میخواد تو رو بیشتر به ملاکهای خودش نزدیک کنه ، عاشقت نیست 

که اگه بود همچین حرفی نمیزد تو رو همه جوره می پرستید

می تونی تمرین کنی فیلم های ترکیه خوبه از ماهوا ره یا گوشی ببین منم دارم تمرین می کنم خیلی خوب شدم آر ...

فیلمی چیزی بلدی بهم معرفی کنی ؟ 

کاربری دست دو نفره .....
2810