2777
2789
عنوان

شوهرم دلش میخواد من لوند باشم ولی من ....

| مشاهده متن کامل بحث + 3248 بازدید | 123 پست
چرا؟.......

من خودم گرمم توی رابطه

ی سری اتفاقی قبلش دارچین خوردم

انگشتای پام انگاری شعله روشن شده بود

از طرفی حسابی هیجانی شده بودم😅

هات هات

سری بعدیش شوهرم گفت بیا برو دارچین بخور😅

الان رفته خودش برام دارچین خریده🤣🤣🤣

خوب من تمرین کنم اون چی ؟ راستش من تو رابطه من حس عشق و آرامش از اون نمیگیرم حس میکنم تمرکزش فقط رو ...

خب به نامزدت مشکلتو بگو 

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دقیقا خوب من نیستم 😕. من آرومم دلم رابطه رو هم با عشق و آرامش میخواد نه با ادا اصولایی ک اسمشو ...

بهش بگو

یه بار مدلی که من میخوام

یه بار مدلی که تو میخوای

اگه سردی میتونی عرق رازیانه امتحان کنی

ولی وقت پریود نخور

و تا یه ماه استفاده کن

ولی قبلش س چ کن که قشنگ بدونی ...

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
خوب من تمرین کنم اون چی ؟ راستش من تو رابطه من حس عشق و آرامش از اون نمیگیرم حس میکنم تمرکزش فقط رو ...

خب همین حرفو بهش بزن خودش درست میشه بگو احساسی تر باشه عشقتو بهم نشون بده تورابطه فقط باید باخودش صحبت کنی روت باز شه اون اقا هم کمک کنه اوکی میشه ..ولی پرو باشی خوبه

نمیشه در این مبحث بگنجانیم که چجوری پررو و لوند باشی تمرین میخواد فقط بطور کل تمرین کن تو رابطه باها ...

اخه اصلاااا روم نمیشه خجالت میکشم    اگر بخام هر حرفی هر حرکتی بزنم اینقد خجالت میکشم ک خودم اون حین هیچ لذتی نمیبرم از بس حواسم ب خجالت کشیدنه

کاربری دست دو نفره .....
دارچین برای چیه

من خودم گرمم توی رابطه

هات هات

ربطی نداره بابا نگفتم سردم. گفتم انتظاراتمون متفاوته

می تونی تمرین کنی فیلم های ترکیه خوبه از ماهوا ره یا گوشی ببین منم دارم تمرین می کنم خیلی خوب شدم آرایش و اکسسوری هم خیلی مهم ه با ارایش

بعد هم خجالت و بذار کنار مردااین مدلی مثل شوهر من ا با یکم آرایش و مهربونیت و پررو تو رابطه مثل موم تو دست میشن

کنترل اینکه رو چی فوکوس کنه دست توعه ، اگر حسی ک در لحظه داری رو ب زبون بیاری ، با حرکت بدنت یا حتی یک آوا ، قطعا مسیر تغییر می‌کنه 

چرا

من خودم گرمم توی رابطه

هات هات

شوهرت باید آموزش ببینه

یا خودت بگو 

نیازهای رابطه رو در مورد تو رعایت کنه

و طبق فانتزی تو عمل کنه

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
اخه اصلاااا روم نمیشه خجالت میکشم اگر بخام هر حرفی هر حرکتی بزنم اینقد خجالت میکشم ک خودم اون حین ...

خب دیگه وقتی تو خونه تنهایی تمرین کن 

چند بار انجام بده خجالتت میریره

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

منظورت از عشق و احساس تو  را  ب  طه  چیه🥴  خب زنشی ازدواج کردین  هرچند تو عقد من درست نمیدونم رابطه کامل رو ب استرسش نمی ارزه  

هر کسی یجوری ا ر   ض   ا میشه  البته راه درستشو میگم   اون دوس داره تو پرشور باشی قرار نیست که همش قربون صدقه بره تو   س   ک   س     ، اون موقع مردا زیاد تو حال خودشون نیستن تو باهاش حرف بزن بگو چیا میخوای  یبار  به روش توو    یبارم اون   بعدش مکمل هم میشین

2810