2777
2789
سلام شما پیش متخصص جراحی رفتین یا دکتر زنان و زایمان بعد قبل از لیزر هیچ پماد و دارویی مصرف کردین ک ...

من پیش جراح رفتم عزیزم و سالها درگیرش بودم ، از سال ۸۹ که پسرم دنیا اومد شروع شد ، هر چی درمان دارویی و رژیم بود جواب نداد ، این اواخر هیچ کدوم از پمادخای انتی فیشر و انتی هموروئیدم جوابگو نبود ، دوبار هم بارداری ناموفق داشتم‌که واقعا اذیت میکرد هموروئیدم موقع بارداری  ، یک ماه بعد از سقط دومم دکتر گفت بهتره لیزر کنی ، لیزر کردم و راحت شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید این سوال رو میپرسم بعد از لیزر موقع اجابت مزاج هیچ دردی داشتین یا نه

خواهش میکنم ، راحت باش هر سوالی داری بپرس عزیزم ،  ببین باید قبل از عمل کاااملا روده.تو تخلیه کنی تا مدفوعی نمونه داحل روده‌ت ، بعد از لیزر هم بخاطر مواد بیهوشی دو روزی ممکنه شکمت کار نکنه ! اما اگر لیزر با دستگاه خوبی انجام بدن ، درد اولین اجابت مزاج اصلا زیاد نیست  خیلی کمه 

اگر فرنگی استفاده کنی که خیلی بهتره

بنظرم برای فیشر و‌هموروئید متخصص گوارش و متخصص جراحی بری بهتره ، سعی کن‌اگر شدید نیست تا جای م ...

من سیرجان زندگی میکنم متخصص جراحی زن شهرمون نداره همه مردن باید برم کرمان که شرایطشو ندارم

باشه عزیزم خیلی ممنون

خیلی ممنون عزیزم  شما سرپایی انجام دادین؟

خواهش میکنم ، صبح پذیرش شدم ، عصر عمل شدم  چون انتی بیوتیک تزریقی داشتم شب بستری شدم و فرداش ترخیص 

هزینه‌ش هم حدود ۱۴تومن شد

اگه تازه درگیر این مشکل شدی  سعی کن با رژیم پرفیبر نزاری پیشرفت کنه و تبدیل به شقاق بشه ، صبح ن ...

اره از ترسم پمادم میزنم گاهی

ممنون از جوابت عزیزم سلامت باشی همیشه

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
من سیرجان زندگی میکنم متخصص جراحی زن شهرمون نداره همه مردن باید برم کرمان که شرایطشو ندارم باشه عزی ...

آخی ، اره خب سخته با متخصص آقا ، حالا سعی کن با مراعات باهاش گنار بیای ، اگر قصد بارداری نداری یا ظاهرش اذیتت نمیکنه ، دستش نزن

میگم تا به دردوخونریزی نیوفتاده درمانش کنم

ببین وقتی ملتهب میشه خیلی بزرگ میشه، من یه پیشنهاد برات دارم ، اگر برات سخته ویزیت با پزشک آقا ، میتونی بگی همسرت از زائده هموروئیدت عکس بگیره و از اسنپ دکتر یا ویزیت انلاین پزشکهای حاذق استفاده کنی ببینی چی میگن ، اسنپ دکتر چند تا متخصص خوب جراحی و‌داخلی داره