2777
2789
عنوان

رویاهای صادقه

209 بازدید | 34 پست

بچه ها بیایید در مورد خاب هاتون تعریف کنید تا چه حد راست بودن یا خابهای عجیبتونو بگید

ما یه فامیل داریم وقتی برای کسی سر به نیت بزاره شب هرخابی ببینه  راست از آب درمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه به فامیلتون بگید خواب منم ببینه

خواب عجیب خودم وسط کوفه یا شام میبینم خونه ها تاریخی که با فانوس روشنن یه جلوه خاص به شهر میدن منم یه لباس سنتی پوشیدم تنهایی تو شهر قدم میزنم چون شب کسی بیرون نیس تنهام خیلی این خواب می بینم خیلی قشنگ هس حس آرامش و گردش تاریخ میده

منم شنیدم قدیما یه خانمی بود تو محله مامانم میگفتن به نیت هر کی بخوابه میتونه خواب ببینه براش. جالبه زیادم آدم مومنی نبود و مامانم میگفت به شدت هم بداخلاق بود. انگار این قدرتی که داشت اذیتش میکرد. 

مردم براش خوراکی میبردن و اگه فاز طرف رو میگرفت ازش قبول میکرد و همون شب یا چند شب بعدش خواب میدید و براش پیشگویی میکرد

پشمامچیکار میکنن اینجوری میشن؟

بخدا بعد آدمی هم نیست که بگی نماز و چی میخونه بعد بخدا تمام خال‌هایی که دیده راست از آب در اومده

مثلا پسردایی شوهرم زنش قهر کرده بودبعد اون فامیلمون خاب دیده بود یه زمین داره تمام علفهاش خشک میشن بعد یه دفعه تمام اون زمین میشه پر از گیاه سرسبز می‌گفت تا کمر آدم می رسیده  تعیبرشم این بود از اون زن جدا میشه و الان ازدواج مجدد کرده زنش مثل ماه میمونه

من خیلی سال پیش نوجوون که بودم چله گرفتم نماز میخوندم و یادمه چهارماه لب به گوشت و مرغ نزدم . بعد کم کم شروع شد. خواب میدیدم چند ساعت دیگه چه اتفاقی میفته و دقیقا هم همون میشد . ولی اصلا حس خوبی نیست 

بخدا بعد آدمی هم نیست که بگی نماز و چی میخونه بعد بخدا تمام خال‌هایی که دیده راست از آب در اومدهمثلا ...

ادمای راستگو معمولا خوابشونم راسته...

حتما تو رفتار و حرفاش خیلی صداقت داره