2777
2789
لیزرو این دکتر بهت پیشنهاد داده؟؟  من لعنتی عفونت مقاوم ب دارو جواب نمیده موندم والا چیکار کن ...

نه دکتر پیشنهاد نداد خودم تو اینترنت فهمیدم

منم لامصب ی چیز زشته و بدجوره کاش درمان شه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ببخشید این سوالو می پرسم اما من چند وقته یبوست دارم موقع دفعم انگار تیغ تیغ میبردتم و سوزش می گیرم بعد  شقاقه ایا ؟تو نت دیدم اون جور زخمی من ندارم دکترم میترسم برم 

سلام عزیزم ،من بهمن ماه لیزر هموروئید انجام دادم ، رااااحت شدم ،دردم خیلی خیلی کمتر از وقتایی که همورچئید ملتهب میشه و خونریزی میکنه ،من همدان هستم پیش دکتر شریعت‌پناه انجام دادم ، نقاهت خاصی هم نداشت ، یک‌شب بستری بودم ،صبح اومدم خونه مامانم ناهارمونو درست کرد و بعدازظهر فرستادمش خونه‌شون خودم سرپا شدم کارامو کردم ، هفته بعدشم برای پسرم مهمونی تولد دادم در این حد بی دردسر بود عملش 

بازم‌اگه سوالی داری در خدمتم

دوستان ببخشید این سوالو می پرسم اما من چند وقته یبوست دارم موقع دفعم انگار تیغ تیغ میبردتم و سوزش می ...

پماد آنتی فیشر باربج بگیر هرشب بزن مقعدت فشار بده یکم پماد بره داخل خوب میشی سعی کن یبوستتم برطرف بشه

علائمت چی بود میگی شقاق؟

احساس پارگی تو مقعدم موقع خروج مدفوع

بعدشم ک یبوست شدم به روزگار سگ افتادم انقدر درد کشیدم 

رفتم معاینه شدم گف شقاقه

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
سلام عزیزم ،من بهمن ماه لیزر هموروئید انجام دادم ، رااااحت شدم ،دردم خیلی خیلی کمتر از وقتایی که همو ...

سلام شما پیش متخصص جراحی رفتین یا دکتر زنان و زایمان

بعد قبل از لیزر هیچ پماد و دارویی مصرف کردین که جواب نداد رفتین لیزر یا نه مستقیم لیزر انجام دادین

احساس پارگی تو مقعدم موقع خروج مدفوع بعدشم ک یبوست شدم به روزگار سگ افتادم انقدر درد کشیدم  ر ...

اگه تازه درگیر این مشکل شدی  سعی کن با رژیم پرفیبر نزاری پیشرفت کنه و تبدیل به شقاق بشه ، صبح ناشتا دوتا لیوان آب ولرم رو‌به گرم بخور ، شب یه قاشق روغن زیتون بخور ، کلا سعی کن یبوست نگیری ، اب زیاد ، میوه ، سبزیجات

سلام عزیزم ،من بهمن ماه لیزر هموروئید انجام دادم ، رااااحت شدم ،دردم خیلی خیلی کمتر از وقتایی که همو ...

ببخشید این سوال رو میپرسم بعد از لیزر موقع اجابت مزاج هیچ دردی داشتین یا نه