دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
داخل ترافیک باید دور موتور رو یک و نیم تا ۲ نگه داری و با کلاج سرعت کم و زیاد کنی درسته ؟
اصن کار ب دور موتور نداشته باش دنده ۱ شرو ب حرکت کن سرعت بالا ۲۰ ک رف دنده ۲ باز سرعت رسید زیر ۱۰ کلاج ترمز باهم بگیر اگ کامل وایسادی دنده ۱ کن و مجبور بودی همون دنده ۱ و خیلی اروم اروم بری نیم کلاج برو
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
هعععی روزگار آره واقعنم نمیشه از حافظ انتظار داشتم از مولانا نه
خو قراره من باز زن حافظ ژوون شم نگو ک نمیدونستی
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.