2777
2789
عنوان

چرا من عرضه رانندگی ندارم بااینکه گواهی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی احتیاط میکنم بعدش سردرد میگیرم،مادرشوهرمم اینو گرفته دست میگه هرکسی که راننده نمیشه

بابا حالا من آنقدر بی احتیاط رانندگی میکنم که ترسم ندارم اصلا🤣یه مدت بشینی عادت میکنی عزیزم فقط بر درست غلبه کن

بخدا منم گنده گویی میکنم ک دارم گواهینامه اگ کسی بگه ی متر این ماشینو بکش جلو یا عقب میرینم ب خودم

صبح خیلی زود برو رانندگی.و یه ماشین رو مد نظر بگیر فقط پشت سر اون رانندگی کن.سرعتت رو هم با اون بسنج و اینکه ممکنه فک کنی به ماشینای دیگه بخوری پشت سر ماشینای بزرگ رانندگی کن .تا عرض ماشین دستت بیاد

مولانا چطوره؟هنو با شمس میپره؟

دس از شوعر من بر نمی دارید نمیدونمم چراا

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بابا حالا من آنقدر بی احتیاط رانندگی میکنم که ترسم ندارم اصلا🤣یه مدت بشینی عادت میکنی عزیزم فقط بر ...

آره نباید بترسم ولی سرعتم به هفتاد میرسه میترسم

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
زن آدم مشهور بودن همینارو داره دیگه خواهر

هعی

تو اقدام طلاقیم ب کسی چیزی نگو

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
حالا من خودم تنها از یه شهر به شهر دیگه میرفتم 🤣نترس خواهر احتیاط کن فقط

ببین من ت ترافیک میترسم ترمز بگیرم باز گاز دادنی کلاجو زود ول کنم خاموش شه از عقب بوق بزنن برو ینی سکته میکنم 

2810