2777
2789
عنوان

چرا من عرضه رانندگی ندارم بااینکه گواهی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 89 پست
ببین من ت ترافیک میترسم ترمز بگیرم باز گاز دادنی کلاجو زود ول کنم خاموش شه از عقب بوق بزنن برو ینی س ...

خب بوق بزنن عزیزم مگه خودشون اینجوری براشون پیش نیومده تا راننده شدن؟شیشتو بده بالا و با آرامش کارتو انجام بده تهش 5مین منتظر میمونن دیگ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو میتونم واسه ترافیک سخته واسم مثلا باید ایست کنی دوباره حرکت 

تقریبا همونه 

مگ اینکه سر بالایی باشه که ترمز بگیر کلاج بیار بالا تا فرمون بلرزه حالا همون گاز ثابت و بالا آوردن بیشتر کلاج 

پ خائنه تو شدی که😂😂

دیگه من مگ کم زحمت نکشیدم برا مولانا اون برع با شمس منم زهر خومو ریخدم

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
دیگه من مگ کم زحمت نکشیدم برا مولانا اون برع با شمس منم زهر خومو ریخدم

به هر حال خیانت خوب نیست شاخه نبات در به در بگو 😂😂

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
به هر حال خیانت خوب نیست شاخه نبات در به در بگو 😂😂

جاریمهه نگمم براتت اونم وضعش شیکرابه

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

میدونی چرا چون ترسیدی مسیر های کوتاه وقتایی خلوت برو از کنارم برو کم کم عادت میکنی من یه ماهه پیش ب این نتیجه رسیدم کلا رانندگی و ببوسم بزارم کنار چون نمیتونم و... 

بعد بابام گفت بیا بشین ببینم رفتیم روستا مسیر خلوت آزاد آنقدر ازم تعریف کرد گفت سری بعد بیا میدم خودتو مامانت تنها برید 

من اعتماد بنفس گرفتم اومدم شهر خودمون با اینکه بزرگ و شلوغه ی بار جرئت کردم رفتم خیلی خوب و راحت بود 

این کاربری دست چند نفره 
😂😂دنیای بدی شده

این دنیا دیگگگ دنیا نیستت کک

2810