2777
2789
عنوان

نیوکیت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 44 پست
درسته داره 1 سال میشه. از موقع نئوکیت خداروشکر زخم ها خیلی بهتر شده اما کامل خوب نشده اما واکنش داره ...

من که رفتم طب سنتی 

دختر من سرش خیلی داغ بود گرمایی هم هست شدیدا

طب سنتیه هم گفت کبدش داغه معدش سرده

خاکشیر دادم سرش خنک شد گرمایی بودنشم بهتره

گفت ادامه بده تا حرارت کبدش پایین بیاد 

سر پسر توام داغه؟؟

دختر منم حتی با سیب زردو سیب زمینی و برنجم دلدرد میشه و دونه میزنه

فقط شیر بز با عسل میدم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه منم گرمایی طب سنتی شربت کاسنی داد

حساسیت نداد؟؟؟؟؟

وای منم از دکترش میپرسم ببینم میگه بدم

بچتون به چی حساسین نداره و میتونه بخوره؟

دارویی دکتر بهش نداده؟

بچه من فقط رامنوفلور میدم بهش

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
حساسیت نداد؟؟؟؟؟وای منم از دکترش میپرسم ببینم میگه بدمبچتون به چی حساسین نداره و میتونه بخوره؟دارویی ...

هنوز ندادم. 

سیب زمینی. هویچ. برنج. گوشت مرغ و گوسفند. شوید. گشنیز جعفری. روغن زیتون. نخود سبز. 

هنوز ندادم. سیب زمینی. هویچ. برنج. گوشت مرغ و گوسفند. شوید. گشنیز جعفری. روغن زیتون. نخود سبز.

خداروشکر انشاالله زودتر خوب بشه

من چکار کنم😔

اخه تا کی فقط شیر بدم بهش😭

حساسیت نداد؟؟؟؟؟وای منم از دکترش میپرسم ببینم میگه بدمبچتون به چی حساسین نداره و میتونه بخوره؟دارویی ...

دارو فقط آهن. فولیک اسید. دی میدم به دکتر گفتم دیگه دارو نمیدم غیر ویتامین 

دارو فقط آهن. فولیک اسید. دی میدم به دکتر گفتم دیگه دارو نمیدم غیر ویتامین

پس داروهم بی فایدس هعععی

ویتامین دی که میدی اسمش چیه 

انشالله قبول میکنه بدنش من بعد کلی تلاش و قطع و وصل مواد غذایی اینارو قبول کرد

یعنی اول واکنش میداد؟

واکنش میداد بعد چند روز دوباره تست میکردی؟

خدا خیرت بده یکم راهنماییم کن بچم گرسنس😔

یعنی اول واکنش میداد؟واکنش میداد بعد چند روز دوباره تست میکردی؟خدا خیرت بده یکم راهنماییم کن بچم گرس ...

آره مثلا گوشت واکنش میداد قطع کردم دو هفته بعد روزی اندازه نصف بند انگشت می‌ریختم کم کم زیاد کردم الان شده اندازه نصف قوطی کبریت تا سه روز بعد مشخص میشه برا بچه من دون های صورتش زیاد میشه. 

عدس 1 دونه شروع کردم به 5 دونه رسید دیگه واکنش داد قطع کردم

آره مثلا گوشت واکنش میداد قطع کردم دو هفته بعد روزی اندازه نصف بند انگشت می‌ریختم کم کم زیاد کردم ال ...

وای خدا چه سخت

من چه کنم که با سه تا دونه برنجم دونه زد صورتش

سیب زمینی و سیبم نساخت نونم یوقت رو زمین از دست بچه هام افتاده باشه بالا میاره

بوقلمون میگن امنه 

تو امتحان نکردی؟؟

من پسر ده سالمم همین حساسیتو داشت بچگیش 

البته هیچ دکتری نفهمید چرا اسهال میشه اینقد

روده هاش داغون شد

سنتی گفت هرشب کباب بده

هر ناهارم سیرابی

خداروشکر زود خوب شد

تو که میتونه گوشت بخوره کباب کن رو ذغال حتما

بده دستش آب گوشتو بمکه

البته اینم به روش خودت یواش یواش شروع کن

سیرابیم که محشره

آره مثلا گوشت واکنش میداد قطع کردم دو هفته بعد روزی اندازه نصف بند انگشت می‌ریختم کم کم زیاد کردم ال ...

وای خدا چه سخت

من چه کنم که با سه تا دونه برنجم دونه زد صورتش

سیب زمینی و سیبم نساخت نونم یوقت رو زمین از دست بچه هام افتاده باشه بالا میاره

بوقلمون میگن امنه 

تو امتحان نکردی؟؟

من پسر ده سالمم همین حساسیتو داشت بچگیش 

البته هیچ دکتری نفهمید چرا اسهال میشه اینقد

روده هاش داغون شد

سنتی گفت هرشب کباب بده

هر ناهارم سیرابی

خداروشکر زود خوب شد

تو که میتونه گوشت بخوره کباب کن رو ذغال حتما

بده دستش آب گوشتو بمکه

البته اینم به روش خودت یواش یواش شروع کن

سیرابیم که محشره برای معده و روده

پروبیوتیک میدی؟؟؟؟

وای خدا چه سختمن چه کنم که با سه تا دونه برنجم دونه زد صورتشسیب زمینی و سیبم نساخت نونم یوقت رو زمین ...

نه پروبیوتیک میدادم هیچ فرقی نمی‌کرد براش بدن همچنان زخم بود اگر دکتر زودتر این نئوکیت میداد بچه ام اینقدر داغون نمیشد