2777
2789
عنوان

نیوکیت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 44 پست
نه پروبیوتیک میدادم هیچ فرقی نمی‌کرد براش بدن همچنان زخم بود اگر دکتر زودتر این نئوکیت میداد بچه ام ...

عزیزم 

انشاالله زودتر خوب بشه

میگم نیوکیت دادی از اول بهش ساخت؟

من دخترم با نئوکیت و کومیداژن و پپتی جونیور دفعش بلغمی میشه شدید

معذرت میخام فقط بلغم خالیه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
عزیزم انشاالله زودتر خوب بشهمیگم نیوکیت دادی از اول بهش ساخت؟من دخترم با نئوکیت و کومیداژن و پپتی جو ...

با پپتی جونیور به بلغمی رسیده بود و زخم زیییییاد با یک ماه کومیداژن کمتر شد زخم و دفع خوب شد با 2ماه نئوکیت زخم ها خیلی خوب شدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با پپتی جونیور به بلغمی رسیده بود و زخم زیییییاد با یک ماه کومیداژن کمتر شد زخم و دفع خوب شد با 2ماه ...

نیوکیت که امنه پس چرا نساخت به دختر من

دختر من با نئو کیت دفع بلغمش خیلی زیادتر شد😔

بدنش داره شیر بزم پس میزنه من چکار کنم😭

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

و یک نکته دیگه رعایت کردم موقع شیر جدید دکتر سه هفته مشخص میشه و من تو اون سه هفته هیچی جدید تست نکردم. 

عسل برا زیر 1 سال حتی بچه آلرژی نداشته باشه ممنوع اما شما میدی. 

من الان 3 ماهه طب سنتی شربت آویشن داده اما هنوز ندادم چون باید تست کنم و صبر کردم 1 سال کامل بشه بعد بدم

دکتر چی گفت وقتی نئوکیت دادی بلغم شد؟ چند روز دادی؟

دکترش که صانعیان اصلا خوب نیست دیگه نمیرم پیشش

یه نئوکیت کامل دادم بلغم شد شدید اصلا بدتر شد حالش

بعد کومیداژن داد که اصن اسهال گرفت 

خدا خیر بده منشیشو گفت میدونم بار سوم میشه ولی برگرد به همون شیر بز شاید جواب داد

دادیمو دوباره ساخت خداروشکر 

و یک نکته دیگه رعایت کردم موقع شیر جدید دکتر سه هفته مشخص میشه و من تو اون سه هفته هیچی جدید تست نکر ...

چون اسهال داشت از یه هفته قبلش  

موقع نیو و کومیداژن  چیزی تست نکردیم چون اصلا حالش بد بود

یک ماه بعدش دوباره کومیداژن تست کردم نشد دوباره بلغم شد

و یک نکته دیگه رعایت کردم موقع شیر جدید دکتر سه هفته مشخص میشه و من تو اون سه هفته هیچی جدید تست نکر ...

چکار کنم عسل ندم حتی آبم میخوره میاره بالا

دو هفته پیش عسلو قطع کردم فرشام با استفراغ یکی شد وزنش اومد پایین روزی چهار پنج دفعه بالا میورد حسابی

یهبار نزدیک بود خفه بشه دیگه

الان عسلو نصف قبل میدم فک کنم داره کنترل میشه رفلاکسش

نه پروبیوتیک میدادم هیچ فرقی نمی‌کرد براش بدن همچنان زخم بود اگر دکتر زودتر این نئوکیت میداد بچه ام ...

سلام عزیزم خوبین منم پسرم نئوکیت میخوره میخواستم بپرسم وزنگیری بچتون با نئوکیت چجوریه واسه من افتضاحه ماهی صدگرم وزن اضافه میکنه دیگه میخوام گریه کنم

سلام عزیزم خوبین منم پسرم نئوکیت میخوره میخواستم بپرسم وزنگیری بچتون با نئوکیت چجوریه واسه من افتضاح ...

سلام گلم من دخترم این هفته خیلی حالش بهتر شده خداروشکر

وزن و سن  بچتو بگو

هرچیییییی بهش میدی بگو

روزی چندبار شیر میخوره؟چند سیسی؟

علائم حساسیت چی داره؟اگه بیقراری یا علائم غیر عادی داره بگو

تا بفهمیم چرا وزن نمیگیره

دختر منم ماه قبل صد گرم وزن گرفته بود قد و دور سر هم اصلا اضافه نکرده بود 

این ماه خودم تو باشگاه دخترم وزنش کردم ششصد گرم وزن گرفته بود خداروشکر اصلا ماتم برد دو شنبه میبرمش بهداشت ببینم چی میگه

سلام بچه منم آلرژی داره تو رو خدا کمکم میکنی دعوت دوستی رو قبول کن

سلام عزیزدلم اینقدر استرس لازم نیست،من اینقدر استرس داشتم تموم نصف موهام ریخت تمام تاپیکای حساسیتو خوندمو اشک ریختم اخرش که چی

این شرایط میگذره

دخترمن الان نه ماهشه و حساسیت شدید داره هنوز ولی شرایطش ثابت شده دیگه

با اینکه رژیمش اصلا باز نیست هم وزنش خوبه هم حالو روزش 

اول یه شرح حال کامل بده از بچت

هرچی که حتیفکر میکنی لازم نیستو بگو بهم

مثل اینکه چندماهشه چه شیری میخوره وزنش چقدره رفلاکس داره یا نه چیا بهش میدی و ...

یه تاپیک هم هست عنوانش اینه

مامانای حساسیت به پروتئین گاوی بیاید تو

خیلی مطالب خوبی داره بخون

سلام بچه منم آلرژی داره تو رو خدا کمکم میکنی دعوت دوستی رو قبول کن

یه پیج هست me_allergy

حتما دنبال کنید اینقدر مطالب و تجربه توش هست که نمیتونید همه رو بخونید

هم امید میگیری هم کلی رهکار جدید

سلام گلم من دخترم این هفته خیلی حالش بهتر شده خداروشکروزن و سن بچتو بگوهرچیییییی بهش میدی بگوروزی چ ...

پسرم الان یکسال و ده روزشه دقیق 8600

علائمشم شبا تا صبح دائم شیر میخوره مثل نوزاد دوساعت یکبار کلا خواب درستی نداره مدام میخواد اوق بزنه مخصوصا موقع غذا دادن من بیشتر شیر و سوپ میدم بهش چیز دیگ ای نمیخوره سرش همیشه داغه انقدری که فک میکنی تب داره ولی نداره

پسرم الان یکسال و ده روزشه دقیق 8600علائمشم شبا تا صبح دائم شیر میخوره مثل نوزاد دوساعت یکبار کلا خو ...

رفلاکس داره که درست نمیخابه

دختر منم سرش خییییلی داغ بود

آلرژن که نخورد خنک شد الانم دیگه خنکه

شیر بز تست نکردی؟

دختر من با نیوکیت وحشتناک اسهال بلغمی میگیره و رفلاکس

ولی تو پیجی که گفتم برو خیلیا هستن با نیوکیت و پپتی ها وزنگیریشون عالیه