2777
2789
عنوان

نیوکیت دارم

290 بازدید | 44 پست

نه تا سهمیه دارم به بچم نمیسازه

قیمت منصفانه بدید منم باید بجاش گلدن گات بخرم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
چند وقت به بچه تون دادین؟

یه قوطی نیوکیت دادم بعدشم یه قوطی کومیداژن هیچکدوم نساخت

به شدت مدفوعش بلغمی بود 

با نظر دستیار دکتر برگشیم دوباره شیر بز دادیم جواب داد خداروشکر 

الان نه ماهشه به غیر از شیر بز به همه چیز واکنش میده حتی برنج و سیب زمینی

نمیدونم به اینکه نیوکیت نخورد ربطی داره یا نه😔

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم شهر هستین؟

عزیزم نیوکیت هارو دادم رفت شرمندتونم

دونه چند؟ یادتون تو تاپیک دیگه ای در مورد آلرژی با هم چت کردیم؟رطوبت هوا برای بچه های ما خیلی خوبه

من نگرفته بودمشون چون نساخت

تو تاپیکم زدم سهمیشو دارم رو سهمیه دادم به یه مریض که کم می اورد

همون ۳۰تومن خودش داد گرفت

چون منم گلدن نگرفتم شوهرم گفت شاید نسازه

بله یادم اومد

دختر من کهیر و خشکی پوست نداره پس رطوبت نمی خاد

بهش نسازه دونه میزنه و ابریزش بینی و رفلاکس و بعد اسهال

فعلا که هیچیییی بهش نساخته

امروز سیب زرد دادم دوباره ببینم چی میشه🤲

من نگرفته بودمشون چون نساختتو تاپیکم زدم سهمیشو دارم رو سهمیه دادم به یه مریض که کم می اوردهمون ۳۰تو ...

خب الان دوستم آلرژی بچه اش گوارشی میگه وقتی میره شمال خونه مامانش بچه نرمال میشه. 

آب زیاد بده به بچه

خب الان دوستم آلرژی بچه اش گوارشی میگه وقتی میره شمال خونه مامانش بچه نرمال میشه. آب زیاد بده به بچه

یعنی میره شمال مواد حساسیت دارو میتونه بخوره؟؟؟

یا علایم گوارشیش اونجا خوب میشه؟؟

اتفاقا من هروقت بهش اب میدم رفلاکسش بیشتر میشه یا کلا بالا میاره😭

چند روزه اب در حد چندقلوپ با لیوان بهش میدم گریه میکنه بازم میخاد نمیدم دلم اتیش میگیره ولی حداقل بالا نمیاره دیگه،😔

یعنی میره شمال مواد حساسیت دارو میتونه بخوره؟؟؟یا علایم گوارشیش اونجا خوب میشه؟؟اتفاقا من هروقت بهش ...

مواد غذایی حساسیت زا نمیتونه بده اما همین مواد عادی اونجا میره دیگه بلغم نداره. 

تا حالا برا اب به دکترش گفتی؟

مواد غذایی حساسیت زا نمیتونه بده اما همین مواد عادی اونجا میره دیگه بلغم نداره. تا حالا برا اب به دک ...

از هوا نیست یه چیزی تو خونه خودشون اذیتش میکنه

فردا ازمایش عفونت ادرار داره چون دوماهه فقط نیم کیلو وزن گرفته

جوابش که اومد باید ببرم پیش دکترش  بهش میگم

فعلا میخام یه دستگاه تصفیه آب بگیرم چون با اب جوشیده هم رفلاکس میگیره

انشالله آزمایشش خوب باشه. وزن گیری بچه منم کمه

انشاالله عزیزم

فک کنم بچت پسر حدودا ۱۱ماهه بود درسته؟

وضع بچه ی تو چطوره؟

انشاالله عزیزمفک کنم بچت پسر حدودا ۱۱ماهه بود درسته؟وضع بچه ی تو چطوره؟

درسته داره 1 سال میشه. 

از موقع نئوکیت خداروشکر زخم ها خیلی بهتر شده اما کامل خوب نشده اما واکنش داره به خیییییلی از مواد غذایی

درسته داره 1 سال میشه. از موقع نئوکیت خداروشکر زخم ها خیلی بهتر شده اما کامل خوب نشده اما واکنش داره ...

من که رفتم طب سنتی 

دختر من سرش خیلی داغ بود گرمایی هم هست شدیدا

طب سنتیه هم گفت کبدش داغه معدش سرده

خاکشیر دادم سرش خنک شد گرمایی بودنشم بهتره

گفت ادامه بده تا حرارت کبدش پایین بیاد 

سر پسر توام داغه؟؟

دختر منم حتی با سیب زردو سیب زمینی و برنجم دلدرد میشه و دونه میزنه

فقط شیر بز با عسل میدم