2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاتون رو گفتاردرمانی می‌برید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2635 بازدید | 197 پست
بچم تو ۸ سالگی رفت مدرسه . تو درس مشکل نداره ولی رفتارش و درکش اندازه ۵ ساله هاس. دوستاش ازش زبل ترن

من ببینم پسرم رفته مدرسه این دوران گذشته بزار ساده باشه کی گفته آینده مال آدم زبلاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخشید خیلی سوال میکنم میشه بپرسم چند سالگی از پوشک گرفتید ؟

تو ۳ سال . همه کاراش عادی بود فقط دیر راه رفت . دیر حرف اومد . همین هیچ نشونی نداشت . وقتی دکتر گفت اوتیسم خشکم زد . البته خیلی خفیف . مرز بین سلامت و خفیف

سلام عزیزمبچتون بجز تاخیر در گفتار علامت دیکه ای هم داره که میگن اوتیسم خفیف؟؟

توجه و تمرکزش کمه درکش اندازه سنش نیست در کل میگن لبه ی دیوار ببین اوتیسم و تاخیر هست و هنوز تشخیص قطعی ندادن چون پرخاش نداره کلیشه نداره فقط همه کاراش با تاخیره 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
آرخ مدرسه عادی می‌ره خدارو شکر

الحمدالله خداروشکر. پسرم هفته دیگه نوبت سنجش داره خیلی استرس  دارم. پسر منم همه چیش با تاخیر بود .از هم سن و سالاش خیلی عقب تره

وزن ۷۱کیلو. هدف اول( ۶۵)🔒 هدف دوم( ۶۰)🔒 هدف سوم (۵۵🔒)
توجه و تمرکزش کمه درکش اندازه سنش نیست در کل میگن لبه ی دیوار ببین اوتیسم و تاخیر هست و هنوز تشخیص ق ...

سلام عزیزم میشه بگی الان بچهتون در چ وضعی هست پسر منم حس میکنم تاخیر داره درکش پایین هست دستورات رو خوب اجرا میکنه ولی مثلا بگم رفتی بیرون چیکار کردی نمیتونه جواب بده تنها مشکلم همین هست ۳سالو۹ماهش هست تازه چندماهه شروع کرده ب جمله گفتن ۵کلمه ای میگ ولی خیلی حرف های بی ربط میگ معنی هاشون رو نمیدونه میبینی تو تلویزیون گفتن اینم تکرار میکنع نگران سنجش هستم بشدت

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
سلام عزیزم میشه بگی الان بچهتون در چ وضعی هست پسر منم حس میکنم تاخیر داره درکش پایین هست دستورات رو ...

سلام عزیزم پسر منم بد نیست جمله سه کلمه ای میگه ولی کلمه ها رو درست و به جا میگه اما درکش کمه همه چی رو از محیط یاد نمیگیره باید خودم بهش یادآوری کنم در کل حدود دو سال عقبه ببین حتما پیگیر باش ببرش گفتاردرمانی و کاردرمانی البته من اول بردم متخصص مغز واعصاب کودکان ببین پسرمن دیر کلام باز کرد سه سال و نیمش گذشته بود ولی با این کلاسا رفت جلو الانم نزدیک پنج سالگی هست اما حرف خوب میفهمه فقط بیانش ضعیفه توضیح نمیتونه بده 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
سلام عزیزم پسر منم بد نیست جمله سه کلمه ای میگه ولی کلمه ها رو درست و به جا میگه اما درکش کمه همه چی ...

پسر من تازگی یاد گرفته حرف بزنه ولی چرت و پرت میگه ب جا صحبت نمیکنع البته وقتی با خودش حرف میزنه ولی بخاد ب کسی حرف بزنه قشنگ میگه جمله درست میگه همه چیو باید بهش بگم این بخاریه این سبد هست این کمد هست اینجور چیزا؛من فقط نگرانش مدرسه رفتنش هستم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
پسر من تازگی یاد گرفته حرف بزنه ولی چرت و پرت میگه ب جا صحبت نمیکنع البته وقتی با خودش حرف میزنه ولی ...

پسر منم همینه باید همه چی رو بگم این مبل هست این میزه این جا پارکه خودش اصلا اگر بهش نگم نمیدونه و یاد نمیگیره منم چون نگران سنجش بودم شروع کردم بردمش دبگه خودت شرایط بچت رو بسنج ببین اگر همینطور که خودت میگی بهش راه میفته که بیفته اگر نیاز داره ببرش دکتر مغز واعصاب کودکان ...پسر من واقعا احتیاج داشت ببین مثلا معنی کوتاه بلند بزرگ کوچیک پشت رو  رو میفهمه؟ اسم همه میوه ها و حیوونا رو بلده بهش بگی چندتا حیوون بگو نام میبره؟رنگا رو بلده ؟بهش بگی شلوارت چه رنگیه میگه؟! 

پسر منم همینه باید همه چی رو بگم این مبل هست این میزه این جا پارکه خودش اصلا اگر بهش نگم نمیدونه و ی ...

اره رنگ ها رو میدونه معنی بلند و کوتاه و سنگین و سبک سرد و گرم رو میدونه ولی بپرسم رفتی مهد کودک چیکار کردی بلد نیس فقط میگ رفتم یا میگم اسم بابات چیه ی بار اسمش رو میگ ی بار میگ بابام!انگاری یادش میره ولی امشب داشتم درمورد مهد کودکش باهاش حرف میزدم هیچی نمیگفتم بعد دوسه دقیقه دیدم یکهو گفت خانم سرقلی (مدیرشون)البته ک خیلی کم میاد بیشتر مربی ها بچها رو میترسونن میگن خانم سرقلی میاد الان فوضولی نکنین ک دعواتون نکنه؛فقط همینو گفت متوجه شدم منظورش مربی مهدش هست