2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاتون رو گفتاردرمانی می‌برید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 197 پست
من بردم تا ۵ سالگی کلا ۱۰ کلمه نمی‌گفت.  الان ۷ ذو تموم کرده کامل حرف میزنه ولی سر و ته جمله رو ...

خب خداروشکر ....مدرسه هم میره؟ من نگران مدرسه ش هستم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره با یکسال تاخیر امسال سنجش قبول شد . ولی گفتار درمانش گفت بره غیر انتفاعی . هوش ریاضی خیلی خوبی د ...

قربونت برم عزیزم مرسی بابت راهنماییت انشاالله عاقبت بخیر باشه بچه منم کاردرمانش میشه اوتیسم خفیف داره ولی گفتاردرمانش میگه نداره اما به نظر خودمم داره امیدوارم راه بیفته فقط

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
قربونت برم عزیزم مرسی بابت راهنماییت انشاالله عاقبت بخیر باشه بچه منم کاردرمانش میشه اوتیسم خفیف دار ...

اوتیسم خفیف باشه هم با همین کار درمان و گفتار درمان خیلی بهتر میشه . ولی یه جوریه که همیشه از هم سن هلی خودشون ۳.۴ سال عقب ترن . تو سن پایین خیلی نشون میده اما بزرگتر که میشن بهتر میشن . به قول قدیمی ها یکم ساده ترن ‌ 

اوتیسم خفیف باشه هم با همین کار درمان و گفتار درمان خیلی بهتر میشه . ولی یه جوریه که همیشه از هم سن ...

دقیقا پسر من الان بع نظر خودم دو سال عقبه حالا انشاالله بزرگتر شن بهتر بشن در کل همیشه مراقبت میخان من به کسی نگفتم اینا رو ولی خب بقیه تقریبا میفهمن اما به روم نمیارن یعنی جرات ندارن بگن 

عزیزم من تمام پست هاتو دیدم از اول دیدم ک چقدر درگیر حرف نزدن پسرت هستی جون منم مثل شما بودم پسرم درکش نسبت ب بقیه کمتر بود خیلی کم حرف میزد من خیلی خیلی تحقیق کردم ب این نتیجه رسیدم ک تاخیر داره وکازیش هم نمیشه کرد البته دکتر گفت ببش فعالی داره خواستم بگم با بزرگ شدنشون خیلی بهتر میشن انقدر غصه نخور پسر من از 6و نیم سالگی زیاد صحبت کرد راجع ب همه چی حرف میزد خلاصه خیلی بهتر شد 

عزیزم من تمام پست هاتو دیدم از اول دیدم ک چقدر درگیر حرف نزدن پسرت هستی جون منم مثل شما بودم پسرم در ...

عزیزم مرسی بابت راهنماییت میشه بگی پسرت کی به کلام افتاد؟ کلاس هم بردیش؟سنجش قبول شد؟

عزیزم مرسی بابت راهنماییت میشه بگی پسرت کی به کلام افتاد؟ کلاس هم بردیش؟سنجش قبول شد؟

دوسالگی کلمه میگفت یه سالگی دوکلمه ای ولی خیلی کم حرف میزد بزور برای نیازاش حرف میزد من چون خیلی خیلی از سنجش میترسیدم برام کابوس شده بود پسرم رو میبردم مراکز کاردرمانی ک تخصصی باهاش سوالای سنجش رو کار میکردن هرچی ک بنظرشون میومد ک احتمال داره ازش بخوان و با نمره ی بالایی هم قبول شد 

منظورم سه سالگی دوکلمه ای میگفت

پسر من چهارسالشه تازه داره دوکلمه ای سه کلمه ای میگه منم سنجش برام کابوسه واقعا 

از الان باهاش کار کن من از چهارسالگی پسرم کلی کتاب میگرفتم باهاش کار میکردم

چه کتابایی میگرفتی عزیزم؟

اسماشون خاطرم نیست الان ولی مثلا مجموعه حواستو جمع کن و خیلی کتابهای دیکه مخصوص سن های 4و5و6 هست توی ...

مممنونم عزیزم از راهنماییت عاقبتت بخیر💗

مممنونم عزیزم از راهنماییت عاقبتت بخیر💗

عزیزم پسرت چطوره الان حرف میزنه خوب؟ 

من پسرم سه سال و یک ماهش، تا بهمن ماه فقط تک کلمه میگفت که بردمش گفتاردرمانی، تاثیری نداشت، شربت امگا سه خارجی بهش دادم، تقریبا همون شربت خیلی کمک کرد و بچه م شروع کرد دوکلمه ای حرف زدن مثل اب بده، بابا نیس، هوا سرد، 

الان که سه سال و یک ماهشه، افعال منفی نمیتونه بکار ببره، مثلا برا اینکه نمیام، اسمشو میاره و یه نه ته اسمش میگه، مثلا حموم نه، لالا نه، عوض نه، نمیگه حموم نمیام، نمیگه لالاندارم، یا عوض نکن میگه عوض نه 

یا تو جمله که دوتا فعل باشه فقط یکی از افعال میگه ، مثال، بابا رفت داداش اراته( کاراته) 

بنظر شما بهتر میشه پسرم تا چهارسالگی یانه؟ مشکل اینجاست که پیش گفتاردرمان حواسشون پرت حاشیه میشه و توجه نمیکنن به کتاب و حرف گفتاردرمانشون

2810