2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاتون رو گفتاردرمانی می‌برید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 197 پست
عزیزم پسرت چطوره الان حرف میزنه خوب؟ من پسرم سه سال و یک ماهش، تا بهمن ماه فقط تک کلمه میگفت که بردم ...

امگه سه واقعا عالیه برا پسر منم خیلی خوب بود ....ببین درکش چطوره؟ سوال میپرسی جواب میده مثلا کی برات بستنی خریده یا مثلا بهش بگی آب میخوری با آره یا نه جواب میده بهت؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
امگه سه واقعا عالیه برا پسر منم خیلی خوب بود ....ببین درکش چطوره؟ سوال میپرسی جواب میده مثلا کی برات ...

اره همه اینا جواب میده، مثلا باباکجاست؟ میگه داداش کاراته 

بستنی میخای؟ آره 

منو میبوسع، میگه مامان دوست ، دبگ نمیگه مامان دوست دارم,0فعل دارم حذف میکنه ، افعالی که میگه بده، بیا، برو 

مثلا براخودش میخاد کنارم بشینه ، و به چیزی دست نزنه 

میگه آیین بشین دست نه ، نمیگه من دست نمیزنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امگا یه سری بهش دادی یا چندسری؟ 

من فقط یه سری بهش خریدم دادم خورد، ۴۰ روز طول کشید، ۲۰۰ سی سی داشت، روزی ۵ سی سی 

بنظرت بازم بهش بدم؟ 

بعد دایره بلده بکشه و عدد یک 

رنگا بهش مبگم یه دفعه درست میگه ده دفعه اشتباه 

فیلم نگاه میکنه، ازش میپرسم تو فیلم چکار کردن، میگه آقا دعوا، 

میگم اسمش چی بود مثلا میگه اقا ناصر ، یا خانم به به درست ( بعنی به به درست کرده) 

اره همه اینا جواب میده، مثلا باباکجاست؟ میگه داداش کاراته بستنی میخای؟ آره منو میبوسع، میگه مامان دو ...

خب خیلی خوبه ببین من نمیدونم الکی بگم چی بده امگا ۳ رو گفتاردرمان پسرم گفت بهش بده منم دادم ولی اگر بتونی مثلا ی دوره ۶ ماهه ببریش گفتار فعل ها رو باهاش کار میکنه و خودت تو خونه فلش کارت افعال رو بگیر و باهاش تمرین کن تاثیر داره حتما 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
الان چطوره عزیزم می‌ره کلاس اول ؟

نه دیگه نمی‌برم . سنجش قبول شد می‌ره مدرسه کلاس اول . معلمش میگه متوجه حرف و منظورش میشه . ولی تمام تمرین های قبل رو باهاش انجام میدم خیلی حوصله و وقت می‌ذارم برایش . از پس هزینه های کار و گفتار درمانی بر نیومدم. 

خیلی امیدوار شدم عزیزم انشالله پسر منم تا مدرسه خوب میشه اگه خدا کمک کنه

بچه شما هم اوتیسمه؟ اوتیسم خفیف در برخورد اول متوجه نمیشه کسی . اینا همیشه از هم سن های خودشون۴,۵ سال عقب ترن . تو سن پایین نشون میده ولی سن بالا مث ۲۰ ببعد اصلا مشخص نیست چون رشد عقلی ۲۰ ساله و ۲۵ ساله مث همه . ولی خب تا ۱۴ ،۱۵ بازم یک کوچولو مشخصه. در کل باید خیلی براشون وقت بذاری کوچکترین مسایل رو نمیتونن خودشون تجزیه و درک کنم باید بهشون یاد بدی آموزش ببینند. حتی بعضا تو سن بالا هم چیزای جدید رو باید توضیح بدی . ولی اگه از بچگی تجزیه تحلیل یاد بگیرن تو بزرگسالی این مشکل کمتر دارن

بچه شما هم اوتیسمه؟ اوتیسم خفیف در برخورد اول متوجه نمیشه کسی . اینا همیشه از هم سن های خودشون۴,۵ سا ...

حالا یا تشنج یا اوتیسم چندتا دکتر گفتن تشنج یکی گفته ن اوتیسم اصلا اسمش هیچی مهم اینه بره کار و گفتار شما دخترتون هم از همون اول تاخیر داشت ؟الان چطوره چون من خیلی از بچه ها دیدم هرچی هم بگی کاری به حرف تو ندارن به سن بلوغ برین دو سه سال بگذره بعد بهتر میشن حتی همون هایی که اختلال ندارن به نظرم مهم گفتارش هست و اینکه توجه به ی حدی برسه سنجش قبول بشه بقیش باید مکان های مختلف شرایط مختلف ببری تا اوکی بشن الان شوهر خودم صددر صد اوتیسم هست مشخصه از جمع فراری اصلا توانایی بحث نداره تا ۱۸سالگی کلا خونه بوده به نظرم همین که برن مدرسه بقیش حله چون این همه آدم با شخصیت های مختلف داریم حالا بچه ما اصلا اجتماعی نشه درون گرا بشه عروسی نره چیز مهمی نیست فقط بتونه گلیم خودش از آب بگیرن 

بچه شما هم اوتیسمه؟ اوتیسم خفیف در برخورد اول متوجه نمیشه کسی . اینا همیشه از هم سن های خودشون۴,۵ سا ...

الان دخترتون چطوره حساسیت خاصی داره ؟گریه بی قراری ؟به نظرتون چقدر با همسناش فرق داره من امیدوارم از الان ببرم کار و گفتار تا مدرسه تاخیرش نهایت بین یک تا دو باشه 

حالا یا تشنج یا اوتیسم چندتا دکتر گفتن تشنج یکی گفته ن اوتیسم اصلا اسمش هیچی مهم اینه بره کار و گفتا ...

منم جوش همون میزنم.میگم خدایا اگه من نبودم از پس زندگیشو خودش بر بیاد . داشتن زندگی معمولی حق بچمه 

الان دخترتون چطوره حساسیت خاصی داره ؟گریه بی قراری ؟به نظرتون چقدر با همسناش فرق داره من امیدوارم از ...

بچم تو ۸ سالگی رفت مدرسه . تو درس مشکل نداره ولی رفتارش و درکش اندازه ۵ ساله هاس. دوستاش ازش زبل ترن 

بچم تو ۸ سالگی رفت مدرسه . تو درس مشکل نداره ولی رفتارش و درکش اندازه ۵ ساله هاس. دوستاش ازش زبل ترن

خب شاید شما دیر اقدام کردید اگه زودتر اقدام می‌کردید شاید الان در حد شش هفت ساله ها بود همه پدر مادر ها نگران آینده بچه ها هستن ولی یادتون باشه بچه شما ی خالق مهربونه داره حواسش به همه هست شما ببینید چجوری خدا هوای شوهر منو داره کف میکنید بخدا 

قربونت برم عزیزم مرسی بابت راهنماییت انشاالله عاقبت بخیر باشه بچه منم کاردرمانش میشه اوتیسم خفیف دار ...

راه میفته افرین که این قدر اگاهی

فقط تی وی هم قطع کن به جاش میتونی اهنگ های کودکانه دانلود کنی با اسمیکر براش بزاری اینطوری توجه شنیداریش هم بالا میره

کتاب های گفتاردرمانی رو هم خودت یگیر تو خونه کار کن

خیلی هم تو بچه ها ببرش

اگر بتونی مهد بزاریش عالیه 

همتا اسم خـودمه♥
2810