2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاتون رو گفتاردرمانی می‌برید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 197 پست
منم نزدیکمون نبود مهد که خلوت باشه باید ببریم و بیاریمش چاره ای نیست دیگه حالا یکم دورتر باشه بگرد ی ...

منم میپرسم ولی حس میکنم مهدش خوب نیس تازه امروز میشه یک هفته ک رفته گزارش دهی پسرم بهتر شده ازش بپرسم چی شد میگ وقتی با تک کلمه دیشب موقع خواب گفتم چی کار کردی تومهد گفت؛شهریه این ماهش رو دادمه تا بخاد تموم بشه همسرمم میاد از سرکار میبریمش دکتر ببینم نظر اونا چیه

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
منم نزدیکمون نبود مهد که خلوت باشه باید ببریم و بیاریمش چاره ای نیست دیگه حالا یکم دورتر باشه بگرد ی ...

عزیزم میشه بگی پسرتون رو چ دکتری میبری؟اگ اصفهان هستی شماره تماس وادرسشون بهم بدی

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه بگی پسرتون رو چ دکتری میبری؟اگ اصفهان هستی شماره تماس وادرسشون بهم بدی

من دکتر شهر خودمون بردم دکتر ملامحمدی هم متخصص مغز واعصاب بردم هم روانپزشک 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤