2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاتون رو گفتاردرمانی می‌برید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2635 بازدید | 197 پست
پسر منم همینه باید همه چی رو بگم این مبل هست این میزه این جا پارکه خودش اصلا اگر بهش نگم نمیدونه و ی ...

بنظرتون بچتون سنجش قبول میشه؟؟کی باید بره مدرسه؟پسر من ۳سال دیگ یعنی مهر ۴۰۶

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
اره رنگ ها رو میدونه معنی بلند و کوتاه و سنگین و سبک سرد و گرم رو میدونه ولی بپرسم رفتی مهد کودک چیک ...

عزیزم خب همین خیلی خوبه حالا خودت اگر شرایط داشتی ی دکترم ببرش که خیالت راحت باشه ولی راه میفته نگران نباش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرتون بچتون سنجش قبول میشه؟؟کی باید بره مدرسه؟پسر من ۳سال دیگ یعنی مهر ۴۰۶

سه ماه دیگه پنج سالش میشه ن به نظرم فعلا که اصلا آمادگی نداره من پیش یک میفرستم میره خب بهتر شده کلمه زیاد میگه دو سه تا شغل یاد گرفته ولی مثلا میگه پلیس تفنگ کیوکیو در همین حد هست دیگه توضیحی نمیده ولی درک و دستور پذیریش بهتر شده هر چی بگم میفهمه حرفمو اما سنجش براش زوده مداد دیت گرفتنش ضعیفه شاید دیر بفرستم مدرسه تا مشاورش اجازه نده سنجش نمی‌برم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
عزیزم خب همین خیلی خوبه حالا خودت اگر شرایط داشتی ی دکترم ببرش که خیالت راحت باشه ولی راه میفته نگرا ...

راستش میخام ببرمش مغز واعصاب کودکان ماه اینده البته؛جدیدا خیلی خیلی فوضول شده البته وقتی کسی بیاد خونمون شروع میکنه ب ورجه ورجه وقتی خودمون باشیم معمولا ارومه همین ک بلدنیس جوابمو بده یا بهش میگم فلان وسیله رو بیار گیج میزنه عذابم میده مثلا میگم کنترل رو بده جلو چشمش هست داره دور خودش میچرخه باید با دستم اشاره کنم بهش درحالی ک خودش میدونه کنترل چیه وقتی بخایم بریم بیرون خودش تلویزیون رو باهاش خاموش میکنه

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
سه ماه دیگه پنج سالش میشه ن به نظرم فعلا که اصلا آمادگی نداره من پیش یک میفرستم میره خب بهتر شده کلم ...

پسر من از پلیس میترسه!اتفاقا پسر منم بهمن ماهی هست بهمن ۴رو تموم میکنه؛مداد بلد نیس بگیره یک هفته دارم یادش میدم اول ک بالای مداد رو میگرفت الان وسطش رو میگیره کار با قیچی بلد نیس زیاد نقاشی اصلا اصلا بلد نیس فقط میاد ب من میگ خونه بکش چیز دیگه ای نمیگه ک بکشم براش

راستش میخام ببرمش مغز واعصاب کودکان ماه اینده البته؛جدیدا خیلی خیلی فوضول شده البته وقتی کسی بیاد خو ...

ببین پسرت واقعا کاردرمانی احتیاج داره اونم هر چه زودتر بهتر براش شروع کن تا ماه آینده ببریش دکتر باید توجهش با کاردرمانی بیاد بالا ... لی لی بازی و رکاب زدن بلده؟

سه ماه دیگه پنج سالش میشه ن به نظرم فعلا که اصلا آمادگی نداره من پیش یک میفرستم میره خب بهتر شده کلم ...

مثلا ازش سوال بپرسی رفتی مهد چیکار کردی میتونه جوابت بده؟؟یا بگی اسم دوستات رو بگو بلده بگه؟؟

ببین پسرت واقعا کاردرمانی احتیاج داره اونم هر چه زودتر بهتر براش شروع کن تا ماه آینده ببریش دکتر بای ...

نه لی لی بلد نیس چندباری خاستم یادش بدم بجا لی لی میپرید رکاب هم چون دوچرخه نداره نه

پسر من از پلیس میترسه!اتفاقا پسر منم بهمن ماهی هست بهمن ۴رو تموم میکنه؛مداد بلد نیس بگیره یک هفته دا ...

من یادش دادم الان خورشید درخت سبزه میکشه آدم هم میکشه ولی فقط خودم متوجه میشم چون براش سخته مداد دست گرفتنش خیلی بده حالا باز خونمون بهتره تو مهد که افتضاح دست میگیره کار با قیچی هر روز تمرین میکنم باهاش پسر من مثلا عقلش نمیرسه از پلیس بترسه! خیلی تمرین میخاد و حتما هم به گفتاردرمانی ک کاردرمانی احتیاج داره 

نه لی لی بلد نیس چندباری خاستم یادش بدم بجا لی لی میپرید رکاب هم چون دوچرخه نداره نه

کاردرمانی اینا رو میپرسید از من هر دو اینا به تمرکز و مغز مربوطه و باید یاد بگیره

مثلا ازش سوال بپرسی رفتی مهد چیکار کردی میتونه جوابت بده؟؟یا بگی اسم دوستات رو بگو بلده بگه؟؟

ن بابا میگم هیچی اینا رو نمیگه اصلا نمیتونه جواب بده فقط در هیمن حد که مثلا کجا رفتی بگه مهد کودک!!! سوال ها نهایت با یک کلمه بگه اونم سوال های ساده

من یادش دادم الان خورشید درخت سبزه میکشه آدم هم میکشه ولی فقط خودم متوجه میشم چون براش سخته مداد دست ...

من پسرم معنی ترس رو میفهمه؛ولی مثلا اتاق تاریک بود خونه مادرشوهرم میگفت اتاق چقد سیاهه!!خودم حس میکنم ۱سال تا ۲سال عقب هست پسرم زبل نیس نسبت ب بقیه من تا ماه پیش خودم غذا میدادمش الان مجبورش کردم خودش میخوره کار بهش میدم تو خونه انجام بده دیگ مسول این شده لباسشویی وقتش تموم بشه بره سبد بیاره لباس ها رو بریزه توش 

ن بابا میگم هیچی اینا رو نمیگه اصلا نمیتونه جواب بده فقط در هیمن حد که مثلا کجا رفتی بگه مهد کودک!!! ...

خوبه بازم درکش و فهمش اوکی هست،پسر من کلام داره ولی نمیتونه بگ نمیفهمه مثلا میگم رفتی مهد چیکار کردی فقط ی بار گفت نقاشی شدم؛ولی خوردنی ها رو دقیق میگ البته باید ۴‌.۵بار بپرسم تا جوابم رو بده 

کاردرمانی اینا رو میپرسید از من هر دو اینا به تمرکز و مغز مربوطه و باید یاد بگیره

من یک جلسه بردم گفت باید حواس پنجگانه کارکنی باهاش مزه های مختلف بهش بدی بخوره بعد ازش بپرسی بهت بگ ک پسرم مزها رو بلده ولی بپرسم جوابم نمیده لی لی بازی کنه حرکت مورچه بره،۳تا وسیله بزارم جلوش بعد چشمش ببنده ازش بپرسم چی جلوته ک اصلا همکاری نمیکنه پسرم

من پسرم معنی ترس رو میفهمه؛ولی مثلا اتاق تاریک بود خونه مادرشوهرم میگفت اتاق چقد سیاهه!!خودم حس میکن ...

بیین اینا همشون درک پایینی دارن حالا بعضی ها تو بعضی مسائل بهترن تو بعضی مسائل ضعیف تر ولی همشون متاسفانه عقب تر از سنشون هستن منم ت وشرایط شما هستم ولی واقعیت همینه که اینا نمیتونن مثلدبقیه بچه ها مسائل رو تحلیل کنن من گاها حس میکنم بیشتر ازاین نمی‌کشه مغزش دست خودشم نیست سعی کردم قبولش کنم چون واقعا تا مشکل رو قبول نکنی نمیتونی بهش کمک کنی اصلا توقع ی بچه عادی رو نمیشه ازشون داشت

2810