2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاتون رو گفتاردرمانی می‌برید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2635 بازدید | 197 پست
خوبه بازم درکش و فهمش اوکی هست،پسر من کلام داره ولی نمیتونه بگ نمیفهمه مثلا میگم رفتی مهد چیکار کردی ...

درک و فهمش افتضاح بود فقط با کار و گفتار و الان رفتاردرمانی هم میبرم با همونا اومده بالا پسر من صفر بود خیلی بچگی وحشتناکی داشت اختلال خواب شدید داشت و من جوری زندگیم شد که تو ۶ ماه ۱۵ کیلو کم کردم واقعا زجر کشیدم الان خب اون مسائلش حل شده ولی توجهش کمه شیطنت زیاد داره 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیین اینا همشون درک پایینی دارن حالا بعضی ها تو بعضی مسائل بهترن تو بعضی مسائل ضعیف تر ولی همشون متا ...

خیلی خیلی سخته برام اصلا زندگیم مخطل شده فقط دوس دارم بره مدرسه عادی همین؛اگ واقعا همین دوسه سال عقبتر بودن باشه ک‌مشکلی نیس چون عقل ی ادم ۱۸ساله با ۲۰ساله زیاد فرقی نداره میدونی چی میگم مثلا برسن ب سن ۲۰سال ۱۶سال دیگ بابقیه زیاد فرقی ندارن 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک و فهمش افتضاح بود فقط با کار و گفتار و الان رفتاردرمانی هم میبرم با همونا اومده بالا پسر من صفر ...

خب خداروشکر پیگیرش بودین مطمعن باش اوکی میشه من بدبخت ک اصلا پیگیر نبودم فقط گوشی میدادم دستش خیلی خیلی پشیمونم چرا زودتر ب فکرش نبودم 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
درک و فهمش افتضاح بود فقط با کار و گفتار و الان رفتاردرمانی هم میبرم با همونا اومده بالا پسر من صفر ...

تو شهرما فقط ی گفتار درمان هست دوس دارم ببرمش ی جایی ک پیشرفت کنه اگ ببرمش دکتر و تایید بشه ک باید حتما کاردرمان بره مجبوریم مهاجرت کنیم ی شهر دیگ

خیلی خیلی سخته برام اصلا زندگیم مخطل شده فقط دوس دارم بره مدرسه عادی همین؛اگ واقعا همین دوسه سال عقب ...

دقیقا منم همین فکرو میکنم میگم حالا مثلا ۱۶ سالش بشه نهایت مثلی بچه ۱۳ ساله هست دبگه فدای سرش.... مدرسه که من اصلا به استثنایی فکر نمیکمم به مشاورشم گفتم بی سواد بمونه که بمونه چون واقعا حقش نیست از هر لحاظ مثل بچه های عادیه کلیشه نداره اصلا هم آزار به بچه ها نداره فقط کنارشون نگاه میکنه به نظرم ظلمه دد حقش که بره مدرسه استثنایی 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
تو شهرما فقط ی گفتار درمان هست دوس دارم ببرمش ی جایی ک پیشرفت کنه اگ ببرمش دکتر و تایید بشه ک باید ح ...

درک میکنم چقدر سخته ولی الان سن مهمی داره د باید زود شروع کنی 

دقیقا منم همین فکرو میکنم میگم حالا مثلا ۱۶ سالش بشه نهایت مثلی بچه ۱۳ ساله هست دبگه فدای سرش.... مد ...

بله فک کنم بچهای تو شهر تا سن ۸سالگی وقت دارن برن اونایی ک تو روستا باشن تا ۱۰سالگی برا کلاس اول وقت دارن مطمعن باش تا اون موقع اوکی میشه پسرتون؛برا پسر منم دعا کن اوکی بشه 

خب خداروشکر پیگیرش بودین مطمعن باش اوکی میشه من بدبخت ک اصلا پیگیر نبودم فقط گوشی میدادم دستش خیلی خ ...

من پسرم تلویزون دوست داشت اصلا نیمخابید ۶ صب بلند میشد روشن میکرد اواین کاری وه کردم تلویزیون ازش گرفتم که اونم خیلی سخت بود برام ....به نظرم اینا خودشون مشکل داشتن از اول وگرنه این همه بچه تلویزیون میبینه

درک میکنم چقدر سخته ولی الان سن مهمی داره د باید زود شروع کنی

اره حتما پیگیرش میشم پسرم تا ۵ماه پیش بهش میگفتی فلان وسیله رو بیار اصلا‌توجه نمیکرد یا نمی اورد بعد از اینک شروع کردم اموزش بهش خیلی پیشرفت کرده؛در خونمون رو بلده با کلید مخصوص باز کنه در ورودی سالن رو هم بلد با کلیدش جداباز کنه ولی کفش و جوراب نمیتونه بپوشه خودش 

بله فک کنم بچهای تو شهر تا سن ۸سالگی وقت دارن برن اونایی ک تو روستا باشن تا ۱۰سالگی برا کلاس اول وقت ...

انشان... هر دو خوب میشن ببین من مادرا میبینم میگن سنجش تخصصی رو راحت میگیرن به بچه ها 

اره حتما پیگیرش میشم پسرم تا ۵ماه پیش بهش میگفتی فلان وسیله رو بیار اصلا‌توجه نمیکرد یا نمی اورد بعد ...

یاد میگیره پسر منم تازه یاد گرفته فقط صبر و حوصله میخاد

من پسرم تلویزون دوست داشت اصلا نیمخابید ۶ صب بلند میشد روشن میکرد اواین کاری وه کردم تلویزیون ازش گر ...

اره درسته پسر بزرگم ۲۴ساعت جلو تلویزیون بود از ۳سالگی هم گوشی دستشه ولی ماشالله فوق باهوش هست ولی اینکی کاملا برعکس هوشش کمه یا درکش پایین دقیق نمیدونم

انشان... هر دو خوب میشن ببین من مادرا میبینم میگن سنجش تخصصی رو راحت میگیرن به بچه ها

خداکنه من از الان وحشت دارم براش برا همین فرستادم مهد کودک 

بله فک کنم بچهای تو شهر تا سن ۸سالگی وقت دارن برن اونایی ک تو روستا باشن تا ۱۰سالگی برا کلاس اول وقت ...

چآره ای نیست سعی کن زیاد بع آینده فکر نکنی وگرنه خودت ادیت میشی بچه های ما هم سرنوشت خودشونو دارن حتما حکمتی بوده

خداکنه من از الان وحشت دارم براش برا همین فرستادم مهد کودک

منم فرستادمش پسر شما تو مهد چطوریه؟میشینه؟فعالیت ها رو انجام میده؟