2777
2789
عنوان

تجربه تون از پشت کنکور

711 بازدید | 85 پست

چیکار کنم بازم اشتباه نکنم امسال وسطای راه کم آوردم و دیگه همش امروز فردا کردم ک نخوندم رتبم زیر ۸ هزار میشه چیکار کنم واسه سال بعد

سال بعد بمونی بدتر میشی امسال نخوندی چ تضمینیه سال بعد خسته نشی قید درسو نزنی هر چی آوردی برو اگر نشدی قبول بمون پشت کنکور 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سال بعد بمونی بدتر میشی امسال نخوندی چ تضمینیه سال بعد خسته نشی قید درسو نزنی هر چی آوردی برو اگر نش ...

پرستاری اینا میارم به احتمال زیاد اما نمیخوام برم 

خودمم واسه همینا دو دلم

بستگی به خودت داره ببین اگه حوصلش رو داری بمون اگه نداری نمون فعلا وقت هست خوب فکراتو بکن ولی در هر صورت انتخاب رشته بکن

بعدشم با رتبه زیر هشت هزار توانبخشی میاری اگه بعضی شهرا پزشکی بومی هم بوده بنظرم خیلی ناامیدی😐😅

بستگی به خودت داره ببین اگه حوصلش رو داری بمون اگه نداری نمون فعلا وقت هست خوب فکراتو بکن ولی در هر ...

پزشکی نمیخوام کلا آخه اگه قرار باشه با این رتبه بین پزشکی و پرستاری بمونم پرستاری میرم هم سریع تر به درآمد میرسم هم مهاجرت میکنم 

نا امید ک نه پشیمونم که ای کاش میخوندم و راحت میشدم همین امسال

پرستاری اینا میارم به احتمال زیاد اما نمیخوام برم  خودمم واسه همینا دو دلم

جدی پشت کنکور بعد از شنیدن قبولی تنبلای کلاس امیدی واست نمیذاره بخونی اگر هم بخونی وسط راه خسته میشی ی سال خوندی قبول شدی برو اگر دلت میمونه پزشکی یسال بمون اما اگر کمتر آوردی دیگه اصلا به پشت کنکور موندن فکر هم نکن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
پزشکی نمیخوام کلا آخه اگه قرار باشه با این رتبه بین پزشکی و پرستاری بمونم پرستاری میرم هم سریع تر به ...

نه منظورم من این بود که فیزیو و بینایی و کلا رشته های توانبخشی هم میاری حالا اگه خوشت نمیاد از پیراپزشکی ولی خب اگه قصدت مهاجرته پیراپزشکی ها راحت تره

جدی پشت کنکور بعد از شنیدن قبولی تنبلای کلاس امیدی واست نمیذاره بخونی اگر هم بخونی وسط راه خسته میشی ...

اخه امسال همه تلاشمو نکردم 

نکنه بعدا بگم اره یه سال درست حسابی نخوندم وگرنه قبول میشدم. دندون میخوام 

2810