2777
2789
عنوان

تجربه تون از پشت کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 85 پست
جدی پشت کنکور بعد از شنیدن قبولی تنبلای کلاس امیدی واست نمیذاره بخونی اگر هم بخونی وسط راه خسته میشی ...

گلم بنظرت با درصدای حدود 15امیدی هست بکوب بخونم به پیرا و درصدای 40,50برسونم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲ سال پشت کنکور موندم 

و راضی بودم 

و اصلا افسردگی نگرفتم 

حالمم بد نشد 

کمم نیوردم 

از نتایجمم راضی بودم 

رشته مورد علاقمم قبول شدم 

پس نمیشه گف هر کی بمونه حال روحیش بد میشه و این حرفا 

به نظر من این حرفا الکیه 

تامام

جدی پشت کنکور بعد از شنیدن قبولی تنبلای کلاس امیدی واست نمیذاره بخونی اگر هم بخونی وسط راه خسته میشی ...

ربطی نداره من اطرافیانم خیلیا سال دوم رشته تاپ قبول شدن بنظرم بیشتر به حوصله و انگیزه شخص ربط داره

من ۲ سال پشت کنکور موندم  و راضی بودم  و اصلا افسردگی نگرفتم  حالمم بد نشد  ...

سآل اول چقد شد رتبت 

بعدش چی قبول شدی 

ببین احساس میکنم شرایط تو ام مثل منه منم اصلا احساس افسردگی ندارم دوست دارم یع بار همه تلاشم رو بکنم بعد کوتاه بیام ن اینکه وسط راه ول کنم و قانع شم که این سرنوشته 

اون دو سال چطوری انگیزت رو حفظ میکردی که ول نکنی؟

اگر بری به نفع خودته سال بعد تاثیر معدل ۶۰ درصده و سوالای امتحانای نهایی رو سنجش طراحی میکنه و کنکور دیدی چیه نهایی هم به ترمیم امید نداشته باش قطعا سخت میدن به بدبختی امسالمون فکر کن پوستمون کندن با حرص خوردن و زجر دادن از سمت سازمان سنجش و آموزش پرورش همینا بیشتر سال بعدم هست میخوای بمونی باید دو برابر امسال قوی باشی تازه کنکور هم تشریحی و تستی سوال میاد 🥺💔زندگی کنکوری و پشت کنکوری همچنان سخته....

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
2810