2777
2789
عنوان

تجربه تون از پشت کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 85 پست
گلم بنظرت با درصدای حدود 15امیدی هست بکوب بخونم به پیرا و درصدای 40,50برسونم؟

میشه اگر پشت کنکور بمونی و بخونیی با برنامه و آزمون تست زیاد 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سآل اول چقد شد رتبت  بعدش چی قبول شدی  ببین احساس میکنم شرایط تو ام مثل منه منم اصلا احس ...

سال اول ۳۰ هزار شدم نخونده بودم اصلا

الان اموزش ابتدایی فرهنگیان میخونم 

حقیقتش من اصلا برام عجیبه میگن افسردگی گرفتیم و این حرفا 

چون من یه ذره ام این حالت بهم دست نداد که بخوام حالمو اوکی کنم 

شاید چون میرفتم کتابخونه درس میخوندم و شبیه من زیاد بودن 

و بیشترین علاقم به درس خوندن از دیدن بقیه شکل گرفت 

از طرفی من هر شب بعد خوندن با یه دوستام حرف میزدم که خیلی دوسش داشتم و هر روز به امید اینکه شب بشه با اون حرف بزنمم درس میخوندم 

۲  نمیدونم جدی فک نکنم معدل خوبی بگیرم اصلا هم دلم نمیخواد پیش بینی کنم ولی بدترین حالت اینه پ ...

با این درصدا اگه معدلت بالای هیفده باشه احتمال رشته های تاپ هست نهایتا فیزیوتراپی 

وایییی چه عجبببب یکی گفت نمیدونم واقعا حذف رقیبه چیه  گلم شما پایت چطور بود چی قبول شدی

خیلیا میگن بمونی بدتر میشه نتیجه 

و  خودمم دیدم کسی بمونه نتیجش بدتر بشه 

و بازم مث خودم دیدم رتبه هاشون بهتر شده 

به نظرم بستگی به خودت داره که بخونی یا نخونی 

حال روحیتو حفظ کنی یا نه 

تازه به نظر من تکرار چیزی باعث میشه بیشتر ملکه ذهنت بشه و بازده بهتری میتونه داشته باشه 

فرهنگیان قبول شدم

امسال چطور بود کنکورت

بدک نبود گرچه توقع بیشتر از اینا از خودم داشتم ولی خب درکل بنظرم واسه منی که یه سال از درس دور بودم و پارسال هیچی نخوندم و فقط نهایی هارو واسه شب امتحان خوندم خوب بود😅 البته من با رشته های توانبخشی و اینا مشکلی ندارم ولی خب تو فکر کنم رشته تاپ میخوای با این حال با این پایه قوی که داری اگه حوصله داشته باشی پشت بمونی قطعا رتبت بهتر میشه ولی در هر صورت حتما انتخاب رشته بکن

کتابخونه رفتن هم فکر خوبیه پس امتحانش میکنم

اره کتابخونه فوق العادس 

البته نه اینکه یه روز بری بعد تصمیم بگیری

من روز اول که رفتم با خودم گفتم اینجا چرا اینقدر ساکته و من نمیتونم 

یا میگفتم از بقیه خجالت میکشم درس بخونم و از این مسخره بازیا در میوردم اما بعد از چند روز رفتن اثرشو دیدم 

بدک نبود گرچه توقع بیشتر از اینا از خودم داشتم ولی خب درکل بنظرم واسه منی که یه سال از درس دور بودم ...

خب انتخاب رشتهه کنم‌نهایتا از اسفند باید دانشگاه برم بعد باز ول میکنم درسو

2810