2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733725 بازدید | 90148 پست
میتونی شما بهشون پیام بدی ،بگی میخوای اقدام کنی و برات اصلاح مزاج انجام بدن، اول یک فرم بلند برات می ...

بله کانالشون رو دارم و خیلی دوست دارم که توسط ایشون مزاج شناسی بشم و تحت نظرشون باشم اما از چند نفر که تحت نظرشون بودن شنیدم که به شدت حساس و سختگیرن، منم تنبلم تو این کارهای سختگیرانه متاسفانه  

آها راستی اون بی بی سلیمانی که من با داروهاش باردار شدم بهم گفت زالو بندازم و مرتب بادکش رحم انجام ب ...

ان شاءالله همیشه به خیر و خوشی و سلامتی برات براشه عزیزم.

ادرسشون و لطف میکنید؟

شما که بارداری برای من و امثال من خیلی دعا کن لطفا، الهی خدا به تمام منتظرا فرزندانی سالم و صالح از یاران اقا ولیعصر عج و خوش قدم و پر رزق و روزی و برکت و خوشی و باهوش، همراه با سلامتی  و به زودی عطا کنه ان شاءالله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام رستا جون  خوبی؟ منو یادته؟ حدود دو سال پیش اینجا میومدم و پسرم ویبک شد با خانم صابری ...

منم میخوام باردار بشم پسرم ۹ماهشه میترسم فاصلش اگه کم باشه نتونم ویبک کنم شما فعالیت داشتین تو بارداری؟

از کجا بفهمم شرایط دهانه رحمم خوبه یا نه؟ بیمه تکمیلی داریم بیمه البرز. راستی رستاجان من هفته ۲۷م تو ...

بیمه ت که خوبه. کدوم شهری؟

هموگلوبینت پایینه عزیز. شکرسرخ بخور و اگه غلبه ی صفرا داری یا صفراوی هستی طبعت رو تعدیل کن

معمولا صفراوی ها و بلغمی ها درگیر کمخونی میشن

واسه این هموگلوبین معمولا روزی ۲ عدد قرص آهن تجویز میکنن

آره واقعا. رستاجان لطف میکنی ورزشا و کارایی که الان باید انجام بدم رو بهم بگی. البته نمیدونم چرا انق ...

اگه احساس فشار و سنگینی داری بهتره فعلا ورزش نکنی

سونو دادی؟ بچه سفالیکه؟

رستاجان من اللن ۲۳ هفته هستم و فقط مولتی ویتامین و آهن و کلسیم و سه روز یک بار هم قرص امگا۳ میخورم ا ...

عزیز... مشکل کمخونی شدید داری؟

واسه چی قرص میخوری؟ چرا منابع طبیعیشو مصرف نمیکنی؟

این قرصا همشون شیمیایی هستن و قطعا اثرات منفی رو سیستم عصبی جنین میذارن

من سر بارداری اول همه ویتامینا رو مصرف کردم، بچه م به شدددت بیقرار و کولیکی و بهونه گیر بود. و هنوزم شخصیت عجول و بیقراری داره

سر دومی فقط ویتامین دی ... و سر سومی فقط حدود یه ورق آهن و یکی دو تا قرص ویتامین دی خوردم

دومی و سومی شکرخدا خیلی آروم بودن

میخوای منابع بدنت تامین شه، از محصولات آی بانو استفاده کن

مخصوصا محصول《سِرِمام》که خیییلی مغذیه. و همه موادش ارگانیک و سالمن و خییییلی مفید

هم واسه خودت مفیده و هم جنین

رستاجان من اللن ۲۳ هفته هستم و فقط مولتی ویتامین و آهن و کلسیم و سه روز یک بار هم قرص امگا۳ میخورم ا ...

اگه بارداری نرمالی داری، شاغل بودن مشکلی ایجاد نمیکنه

فقط سعی کن فعالیت سنگین نداشته باشی... خیلی خسته نشی و استراحت و خواب کافی داشته باشی

رستا جان یکی از دوستانم دوبار برای طبیعی تلاش کرده و بچه تو کامال زایمان مونده و نیومده و صدای قلب ب ...

تا چن سانت پیش رفته بعد این اتفاق افتاده؟

وارد فاز زایمان شده بعد این اتفاق افتاده یا از قبل شروع درد زایمان؟؟؟

سلام رستا جون  خوبی؟ منو یادته؟ حدود دو سال پیش اینجا میومدم و پسرم ویبک شد با خانم صابری ...

سلام عزیزم. خوبی؟

بله عزیزم. شما رو یادمه. بچه هات خوبن؟

بله. به لطف خدا سومی رو هم ویبک شدم

تا چن سانت پیش رفته بعد این اتفاق افتاده؟ وارد فاز زایمان شده بعد این اتفاق افتاده یا از قبل شروع د ...

ده سانت باز بوده کامل متاسفانه بچه زیاد تو کانال گیر کرد و رحم پاره شد 😞 البته بخیر گذشته و دوخته شده 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
ده سانت باز بوده کامل متاسفانه بچه زیاد تو کانال گیر کرد و رحم پاره شد 😞 البته بخیر گذشته و دوخته ش ...

ای وااااای🤕

خدا رحم کرده 

بچه هاش چن کیلو بودن؟