2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733726 بازدید | 90148 پست

سلام و شب بخیر خدمتِ مادرایِ گل.ان شاالله طاعات و عبادات همگی قبول باشه.یه سوال داشتم از تون، میشه تو بیمارستان همراه نداشت؟من کسی رو ندارم بیمارستان پیشم باشه همسرمم باید پیش بچه ها بمونه،کسی تو این تاپیک تابحال بوده بدون همراه زایمان کرده باشه؟خیلی فکرم مشغوله این مسئله هست،ممنون میشم کمکم کنید.

الهی وربی من لی غیرک
اگه حرکات بچه خوبه نیازی نیست مواظب فشارخونتم باش اگه بچه ت پسره، پسرا معمولا زودتر دنیا میان دخت ...

ممنونم. 

اینم دختره. 

مغربی میزارم. ولی مقل در دسترسم نیست. مرزنجوش هم گرفتم دوشنبه که  ویزیت دارم بخور بدم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام و شب بخیر خدمتِ مادرایِ گل.ان شاالله طاعات و عبادات همگی قبول باشه.یه سوال داشتم از تون، میشه ت ...

منم این سری نمیخوام همراه ببرم. البته علاوه بر مامای عامل یه دستیار هم داره به عنوان مامای همراه. 

مامانم و خواهرم خیلی دل نازک هستن. خواهرشوهرام هم خیلی گفتن ولی راحت نیستم. فقط مسئله تغذیه هست که کسی بهت برسه. 

امیدوارم مقاومتم جواب بده بتونم مجابشون کنم نیان. 

سلام و شب بخیر خدمتِ مادرایِ گل.ان شاالله طاعات و عبادات همگی قبول باشه.یه سوال داشتم از تون، میشه ت ...

به نظرم بچه ها رو پیش یکی بذار و همسر رو ببر با خودت، البته نمی‌دونم ویبکی هستی یا نه، اما اگر ویبکی هستی حتما همسر و اگر مقدور نشد حداقل ماما همراه داشته باش، 

بچه ها دیدم بحث واکسن شده، خواستم بگم تو قضیه واکسن با صحبت های رستا موافقم،

منم چندین ساله تردید داشتم تو واکسن، بعد کرونا دیگه کلا اعتمادم رو به سیستم بهداشت از دست دادم، دختر سومی رو واکسن ۶ ماهگی، ۱۲ ماهگی رو نزدم، ۱۸ ماهگی پیش رو و ۶ سالگی رو هم نخواهم زد،

به دکترم که هم خودم هم بچه ها رو پیشش میبرم قضیه واکسن رو گفتم، دکتر علیگل ناصری متخصص طب ایرانی، ایشون گفتن نمی‌خوای بزنی هیچ مشکلی نداره و گفتن جایگزین واکسن فقط سالی دو سه بار حجامت لاله ی گوش هست ( گفتن نظر شخصی من اینه).

تو این مدت هم انواع و اقسام ویروس های کرونا و زیر سویه و قاطی آنفولانزا همه رو گرفتیم همه مون ولی با نسخه های همین دکتر الحمدالله سبک رد شد، 

همین چند هفته پیش دختر بزرگم ویروس اسهالی گرفت و دچار اسهال خونی شد بدجور، که اگر می‌بردم  متخصص اطفال قطعا و بلاشک بستری میکردن، ولی بردم پیش دکتر ناصری و در کمال ناباوری با یک نسخه ی بسیار ساده( برنج کته+ زرده ی تخم مرغ+ پودر سماق) ، ظرف پنج شش ساعت اسهال بچه کاملا جمع شد و تمام..

خداوند همه ی بچه ها رو در پناه خودش حفظ کنه الهی....

ولی من دیگه نمیتونم به وزارت بهداشت و سیاست هاش اعتماد کنم...

دکتر محمد عزیزخانی میگفتن طبق تحقیقات متوجه شدیم حجامت در طولانی مدت باعث تغییر ژنتیکی میشه یعنی پدر مادری که از نوزادی به صورت مداوم و سالیانه حجامت انجام میدهند، بچه شون ژنش تغییر می‌کنه و نسلی بوجود میاد قوی ، تنومند، زیبا، باهوش، و سیستم ایمنی قوی،

چطور ممکنه واکسن ها که غیر از ویروس انواع و اقسام ژنوم ها و موادی که ما ازش سردرنمیاریم، دارند، باعث تغییر ژنتیک نشوند...

سلام گل. مرحله بستری تا زایمان اگر منظورت باشه، من کوثر رو بدون همراه از آشناهام زایمان کردم. فقط کوتاه در حد چند ثانیه همسرم رو جلوی در بلوک زایمان زیارت کردم و تمام. مادرشوهرم بنده خدا بچه هارو نگه داشت. اینقدر هم ناراحت بود که دارم تنها میرم بیمارستان. 

خودم ماشین گرفتم. رفتم. بین راه هم یه شیرموز عالیس خریدم برای قوت بخشی به خودم. اصلنم نصیحتم نکنید که خیلی خوشمزه است. 

البته مامای همراه داشتم. با وجود مامای همراه خوب، نیازی به آشناها نداری. بهرحال اولا کار ماما، همینه. دوما آشناها ممکنه به هر نحوی تاثیر منفی هم بذارن. مثلا بگن بابا ول کن بیا برو سزارین. یا هرچی. من زایمان کردم و بعد به مادرم خبر دادم. حقیقتش اینقدر نگران میشه دلم نمیاد اذیتش کنم. این بار هم همین قصد رو دارم اگر بشه. 

جمع بندی : اگر میتونی مامای همراه بگیر حضورش خیلی کمک کننده است. نشد هم، راحت برو، خدا و اهل بیت هواتو دارن خاطر جمع باش. من توی این شهر به معنای واقعی کلمه به این رسیدم که خدا هییییییچ وقت بنده ش رو تنها نمیذاره. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
آره من بعد هر ۲ زایمانم استفاده کردم هرسری حدود ۴_۳ تا پماد آلفا تموم کردم و ۷_۶ تا تتراسایکلین ۳ ...

بعد سر چقدر بخیه هات اوکی بودن و روشون مینشستی؟ من بعد۶ ۷ روز ک رفتم دکتر گفت خیلی خوبن ولی تا ۲۱ روز خوب میشی و من سرهمون ۲۱ روز نشستم. تا قبلش اذیتش بیشتر بود. 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام رستاجان،میخوام تجربه ی خودم رو بامادرا درمورد واکسن هایِ نوزادی در میون بگذارم،ان شاالله همه بچ ...

سلام عزیز

خیلی کم پیدا میشن پزشکایی که به عوارض واکسن معترف بشن! 

متاسفانه پسر منم وقتی بستری بود بهش زده بودن و دقیقا مشکلش از همون بیمارستان شروع شد

چن روز جوششی بالا میاورد طوری که کل دستگاه و زمین و لباسی من کثیف شد

طوری بالا میاورد که پریشون میشدم

بچه های دیگه م اصلا سابقه ی رفلاکس و شیر بالا آوردن نداشتن

پرستارا همش میگفتن چیزی نیست! چرا اینطوری میکنی؟

پسرم فقط همون بدو تولدو دریافت کرده و دیگه بهش نزدیم

بچه های دیگه تا ۱۸ ماهگی همه رو گرفتن... ۶ سالگی پسرمو نزدیم و واسه دخترمم اجازه نمیدیم هیچ واکسنی بزنن

حتی از فرمولاسیون داروهای جدیدم خوف دارم چه برسه به واکسن! 

و خیییلی نگران عوارض تستای پی سی آرم😔

پسرم از بدو تولد تا ۳ ماهگی ۳ مرتبه ازش تست پی سی آر گرفتن

فقط سپردمش به خدا و اهل بیت(ع) ... هیچ پناه و یاوری جز خدا و اهل بیت(ع) نداریم

سلام گل. مرحله بستری تا زایمان اگر منظورت باشه، من کوثر رو بدون همراه از آشناهام زایمان کردم. فقط کو ...

اگر خدابخواد ویبکی هستم،همسرم میتونه بیاد کارایِ بستری رو انجام بده و بابچه هام برگرده منزل،تویِ بیمارستان بعداز انجام زایمان ان شاالله اگه طبیعی باشه خودم میتونم کارایِ نوزادمو انجام بدم؟راستش با خانواده همسرم رابطه درستی ندارم و به هیچ وجه نمیخوایم من و همسرم ازشون درخواست کنیم با اینکه تو یک محله هستیم متاسفانه رابطه خوبی باهم نداریم،مادرم رو چندین ساله که از دست دادم خواهرامم شهرستانن و مشغولیت خودشونو دارن نمیخوام چیزی بهشون بگم گفتم ان شاالله بسلامت که زایمان کردم بعدش مرخص شدم بهشون خبر میدم ان شاالله.ماما همراه هم حتما میگیرم.ان شاالله شماهم زایمان خوبی داشته باشین عزیزم.برا بنده هم خیلی خیلی دعاکنید.

الهی وربی من لی غیرک
منم این سری نمیخوام همراه ببرم. البته علاوه بر مامای عامل یه دستیار هم داره به عنوان مامای همراه.&nb ...

عزیزم،ان شاالله بسلامتی زایمان کنی،برا منم خیلی دعا کن.

الهی وربی من لی غیرک
به نظرم بچه ها رو پیش یکی بذار و همسر رو ببر با خودت، البته نمی‌دونم ویبکی هستی یا نه، اما اگر ویبکی ...

ماماهمراه که حتما میگیرم ان شاالله،همسرمم میاد کارایِ بستری رو انجام میده ان شاالله و میره پیش بچه ها.خیلی التماس دعا دارم.

الهی وربی من لی غیرک
سلام عزیز خیلی کم پیدا میشن پزشکایی که به عوارض واکسن معترف بشن!  متاسفانه پسر منم وقتی بستری ...

ان شاالله تنشون سلامت باشه.واقعا واکسنا تاثیرات منفی و عوارض زیاد دارن،حتی پسرم ۵سالش بود آزمایش خون دادو گفتن کم خونی شدید داره و متخصصین براین عقیده بودن باید خون بهش تزریق بشه،اما خداروشکر بادو دوره مصرف داروهایِ طب سنتی کامل کم خونیش برطرف شد و اون ضعف و بیحالی و رنگ پریدگی ازبین رفت.منم اصلا به پزشکایِ طب شیمیایی خوش بین نیستم متاسفانه البته منکر پیشرفت علمی در طب شیمیایی نیستم اما بخاطر احوالات پسرم و اطرافیانم مخصوصا در قضیه کرونا دیگه نمیتونم بهشون اعتماد داشته باشم،ما واکسن کرونا رو هم تزریق نکردیم و حتی درگیر هم‌نشدیم خداروشکر فقط چندبار آنفولانزا گرفتیم که اونم باتوجه به سرد بودن هوا یه امر طبیعیه.خدا ان شاالله عاقبت هممونو ختم بخیروعافیت کنه.

الهی وربی من لی غیرک
گفتی زایمان زودرس یاد خاله م افتادم خاله م دوتا پسر داشت خیلی دوست داشت دختر داشه باشه دفعه سوم که ...

خدا بخواد یکی بمونه، کل دنیا بگن می میره، میمونه ...

پسرم که واسه زردی بستری بود یه نوزاد بود که نزدیک ۱/۵ ماه ان آی سی یو بستری بود

مادرش ۲ قلو باردار شده بود. گفت از همون اول که رفتم سونو گفتن یکیشو باید سقط کنی

گفتم سقط نمیکنم. بزرگتر شد گفتن رشد نمیکنه باید سقط بشه. گفتم سقط نمیکنم

بزرگتر شد گفتن احتمالا عقب افتاده س ... سقطش کن!!! گفتم نه

بزرگتر شد گفتن تاخیر رشد شدید داره، دنیام بیاد می میره! گفتم میذارم دنیا بیاد بمیره! من نمیکشمش!

تا چن روز قبل زایمانم گفتن پسرت ناقصه و می میره

تا روز زایمان هر لحظه م گریه بود

دنیا اومد دکترای بیمارستان گفتن نمیمونه! می میره!

و هربار میمردم با این حرفا...

بچه ش دنیا اومده بود تا ۱ هفته جنسیتش مشخص نبود! اول گفته بودن دختره! ولی بعدش سونو کردن و مشخص شده بود پسره!

چیزی که برام خیییلی جالب بود این بود که به ظاهر این‌مادر اصلا نمیخورد اعتقادی داشته باشه... ولی عقایدش خیلی محکم و قوی بود

یه روز خیلی گریه کرد. واسه چندمین بار میخواستن از پسرش ال پی بگیرن که منشا عفونت مکررشو تشخیص بدن

گفتم نذر حضرت رقیه(س) بردار. گفت شب شهادت حضرت رقیه(س) اینجا بستری بود. همش میگفتن می میره

اون شب واسش نذر دادیم... کل وجود بچه ی من از بارداری تا حالا وابسته به نذر و دعاس

۲ ماه بیمارستان بستری بود. سری دوم که رفتم خداروشکر پسرش با وزن ۲/۵ ترخیص شده بود

از اعتقاد محکمش خیلی خوشم اومد... 

خودم عزیز

حسبنا الله و نعم الوکیل💔

اولین ویبک که بقیه الله بودم بعد زایمان به خاطر انوکسا خونریزیم کمی زیاد بود. دکتر شریفی گفت تا همراه برات نیاد نمیرم مطب... که مجبور شدم به دوستم بگم بیاد پیشم

ویبک دوم که امید که بودم چن سری درخواست پرستار دادیم . نذاشتن. پرستار اومد تو اتاقم زنگو گذاشت جلو دستم گفت هرکاری داشتی زنگ بزن خودمون میایم کمکت

وقتی ما هستیم چرا پرستار بگیری؟

ولی خداروشکر خودم شرایطم خوب بود کارامو انجام میدادم... می اومدن اعتراض چرا هیچی نمیگی؟ خوراکی میاوردن به زور میدادن😅

نگران نباش عزیز... به خودشون بسپر

ماه اجابت دعاس... راحت از این ماه نگذر

بطلب...

منم این سری نمیخوام همراه ببرم. البته علاوه بر مامای عامل یه دستیار هم داره به عنوان مامای همراه.&nb ...

ویبک دوم خیلی راحت تر از اولیه

فقط به دکترت بگو اگه نیاز به برش اپی هست، از اون سمتی که قبلا بخیه خوردی برش بزنه

چون اونجا قبلا عصب برش خورده و به بیحسی نسبی رسیده و دردت خیییلی کمتر از قبل میشه. زایمان دوم کمترم بخیه میخوری

مطمئن باش این سری خیلی سرپا تری

اصلا نگران نباش