2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733378 بازدید | 90133 پست
سلام عزیزم.  شما زایمان کردید؟

سلام

نه هنوز زایمان نکردم الان ۳۷ هفته و ۳ روزم هیچ علامت و انقباضی ندارم دکترم گفته پنجشنبه معاینه میکنم بهت میگم میتونی طبیعی بیاری یانه نهایت هم تا ۳۹ هفته وایمیسته دردم نگیره سزارین میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه مجارش بسته نیست گلاب هم خوبه عفونتشو میبره ولی اگه بسته ست بنظرم باید بذاری این عفونتی ک جمع ...

والا دکتر معاینه کرد اگه عفونت داشت میگفت به نظرم.

اذیت که نمیشه ولی وقتی میبینم چشماش اشک میاد دلم خیلی براش میسوزه بیشتر خودم عذاب میشم😔

سلام عزیز آره. خیلی قطره خوبیه.واقعا گیر آوردی؟ تهران  ۱/۵ ساله این قطره نایاب شده!  ماس ...

واقعااا؟؟؟ اطراف خودمون یکی دوتا داروخانه همسرم رفته بود نداشتن بعدش رفته بود مرکز شهر پیدا کرده بود ولی نمیدونستیم انقدر کمیابه!!

سلام دوستان بیمارستان میلاد وی بک داره؟ون شنیدم بیمارستان البرز کرج که تأمین اجتماعی هست وی بک داره.

بیمارستان برای وی بک قیمت مناسب کجا میشه رفت ؟

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رستا جان بنظرت اگزمای نوزادی دوره نداره؟انگار هیچی جواب صد درصدی نمیده تا زمانی ک دوره ش تموم بشه&nb ...

کدوم شهری عزیز؟ 

دخترت زردی هم داشت؟ 

ببر تحت نظر طب اسلامی یا طبیب سنتی باتجربه

و حتما ببر متخصص هم ببینه و مدل اگزماش رو تشخیص بده

پسر اول منم پوست صورتش اگزما داشت، مدام پمادای کورتون دار میزدم موقتا خوب میشد دوباره برمیگشت

تا اینکه یه سری پدرشوهرم شاخه درختی آورد. اونو شکست و شیره ش رو به صورتش مالید. از اون به بعد کامل خوب شد

اگه اشتباه نگم، شیره ی درخت گز بود

واسه همین میگم ببرش تحت نظر طبیب

بچه هایی که اگزما دارن یا آلرژی دارن و باید در کنار  رژیم درست، سیستم ایمنی شون تقویت بشه

یا طبعشون صفراویه و باید تحت نظر طبیب، صفرابر مصرف کنن. وگرنه تجمع صفرا تو بدنشون علاوه بر اگزما، باعث بیش فعالی، عصبی مزاجی و خراب شدن دندوناشونم میشه

ویبک باید تو بیمارستان خصوصی باشه ؟؟؟؟؟

اگه اشتباه نکنم... کاربر ٠۹۹۹ 

واسه ویبک بستگی داره چقدر عزم و آگاهی داشته باشی

شرایطتت خوب و تحت کنترل باشه و خدا بخواد...، تو خونه م زایمان میکنی

خدا نخوادم، با بهترین دکتر و بیمارستان، سز میشی

اول اطلاعات و آگاهیتو بالا ببر... بعد به وییک فکر کن

ولی دکتر آیتی مشهد از بهترینای ایرانن... 

تصمیم داشته باشی بیمارستان دولتی زایمان کنی، باید از اوایل بارداری تا زمان زایمان خودت شرایطتو کنترل کنی و تسلیم اولتیماتوم دکترت نشی

سلام نه هنوز زایمان نکردم الان ۳۷ هفته و ۳ روزم هیچ علامت و انقباضی ندارم دکترم گفته پنجشنبه معاینه ...

سلام عزیز

فعلا به اولتیماتوم پزشکت کاری نداشته باش و به خودت استرس نده

سونو داپلر دادی؟ 

سلام نه هنوز زایمان نکردم الان ۳۷ هفته و ۳ روزم هیچ علامت و انقباضی ندارم دکترم گفته پنجشنبه معاینه ...

هر روز ناشتا خاکشیر+روغن بادوم بخور

شکم و کمرتو روغنمالی کن

شیاف پرتعداد و عمیق مغربی بذار

اگه یبوست داری حتما حتما رفع کن

مصرف ترشی و سردی ممنوع

اگه وزن بچه ت بالا نیست ارده شیره و رطب بخور

هر روز لعاب به دونه+دمنوش ختمی بخور

هر روز دود اسپند+کندر ماده به رحم برسون

سجده های خیلی طولانی داشته باش

پیاده روی حداقل ۱ ساعت آروم و بی جهش... 

رابطه رو هم شروع کن. حالتی که به بچه فشار نیاد