2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733495 بازدید | 90138 پست
ما بیمه تکمیلی حکمت داشتیم با هزینه اتاق خصوصی برای یک شب ۴ میلیون شد. مابقی رو بیمه داد.

عزیز دل ما خاطره ماطره بیرون نداده هنوز؟🤔

اگه احیانا گذاشتی یه نسخه هم تو ایتا بفرست برام اینحا نمیام زیاد

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

سلام رفیق جان

خوبی رستای عزیز  و دلسوز؟ چه خبرا

باردار نیستی؟😉

بچه هات خوبن؟

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا داریم یادم نیست چی بود اسمش فکر کنم خانم پلوووووو بود ولی نمیدونم چندتا واو داشت😁

وای بازم خداروشکر من هفته ی ۳۵بارداری ام ولی متاسفانه تا هفته ی ۲۸جفتم پایین بود ۱۹باید برم سونو اگر اومده باشه بالا می‌توانم طبیعی زایمان کنم 

خانم پلوووووو کجایید خواهشا اگر پیامم دیدید بگید تجربتون صفحه ی چنده ممنونم 🌱❤️

عزیز جان رفتم صفحات رو دیدم خانم پلو برای شیراز بود🤦‍♀️

سلام عزیزم ببر پیش چشم پزشک، احتمالا یا ویروسه یا میکروب تو چشمش رفته...قطره میده خوب میشه

سلام عزیز ممنون که جواب دادی بردم متخصص اطفال گفت مجزای اشکش بستست ماساژ چشمی بده تا باز شه

سلام یادمه زایمان قبلی خیلی بحث در مورد واکسن نزدن بچه ها بود و من توجه ای نمیکردم چون علمی نداشتم ...

سلام عزیزم

خصوصی به من پیام بده لینک کانال میفرستم. مستندات علمی و پژوهشی در موردش هست

سلام بچه ها رستا جون یه سوال داشتم من بعد زایمانم(که یک سال و نیم پیش بود) چندین بار درگیر عفونت و ...

سلام عزیزم. عفونت از دفع سموم از طریق ترشحاته که باعث ایجاد علائم میشه

سعی کم سم زدایی کنی که مشکلت ریشه ای حل بشه

در مورد دارو، سفیکسیم رو میدونم شیر رو کم میکنه اما منع مصرف نداره

سلام عزیزان ممنون میشم به من کمک کنید ،من حدود یکسالو نیم پیش سزارین شدم و میخوام بدونم با این شرای ...

سلام عزیزم.  بهتره با متخصص حامی ویبک و مامای طب اسلامی مشورت داشته باشی

جای شما بودم بی توجه به مدل زایمان زودتر اقدام میکردم

سلام رستا جون من پسرم ٨خرداد ٥ماهش تمام ميشه دو سه هفته اي هست شروع به حريره بادام و پوره سبزيجات كر ...

سلام عزیزم.  ببخشید این مدت خیلی درگیر بودم نتونستم تاپیکو چک کنم... سمنو واسه بچه ها عالیه

من هر سری که واسه پسرم شیر خشک درست میکنم به شیرش میزنم.  از یه قاشق شروع کردم.  البته باید میزان شیرخشک رو کمتر کنی 

سمنو سازگاری خیلی زیادی با سیستم گوارشی بچه ها داره و اثرش روی قد و مخصوصا وزن عالیه

سلام‌دوستان کسی میدونه بعد از سزارین چند وقت بعدش‌ میشه دوباره باردار شد؟

سزارین اول؟ 

اگه قصد ویبک دارید بهتره ۱/۵ سال بگذره که فاصله دو زایمان ایمن بشه

سلام دوستان.دو سال پیش سزارین اورژانسی شدم بخاطر بریچ بودن بچه.پنج روز بعد سز با عفونت شدید برگشتم ب ...

سلام عزیزم.  با پزشکت مشورت کن و خیلی بین بارداری هات فاصله ننداز

دوستم شرایط شما رو داشت. بعدشم باردار شد

تحت نظر پزشک باتجربه و طب اسلامی باش که دارو بدن زودتر جوش بخوره