2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733691 بازدید | 90144 پست
دوستان کسی تجربه اگزما نوزاد داره؟ البته نمیدونم اسمش چیه؟ اول سر و صورتش جوش میزنه بعد خیلی خارش ...

اگزمای پوستی نوزاد از آلرژیه 

یا آلرژی به الیاف لباس، ملحفه، پتو و... 

یا آلرژی غذایی

جنس لباس و ملحفه و همه ی الیافی که نوزاد با اون در تماسه باید از نخ پنبه باشه

و رژیم غذایی رو هم رعایت کن

اول از حذف لبنیات، گوشت گاو، کنجد و ارده، سویا و موز شروع کن 

اگزمای پوستی نوزاد از آلرژیه  یا آلرژی به الیاف لباس، ملحفه، پتو و...  یا آلرژی غذایی ج ...

رستا جان همه اینایی ک گفتی رو رعایت میکنم ولی باز حدودا ۴ پنج روزی یکبار جوش و خارشا زیاد میشن و مجبورم بتامتازون بهش بزنم .

تو طب سنتی ک میگن از گرمیه

وقتی جوشا زیاد بشن بجز پماد های کورتونی چ درمان دیگه ای هست؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تخمک گذاریتو چک کردی عزیز؟  شرایط اسپرم همسرتو به روش بوعلی بررسی کن و باز بودن لوله ها رو با ...

سلام رستاجان،

از کیت استفاده نکردم همین طوری تجربی تخمک گذاری رو حدس زدم و نهایت یه بار نزدیک اون تاریخ اقدام کردم اونم چون خودم می‌خوام ولی همسر راضی نیست..

چطوری به روش بوعلی اسپرم همسر و چک‌کنم؟؟

اگه میشه  باز بودن لوله ها به روش سیر رو برام بگو اطلاعی ندارم عزبزم

هردو😁 اگه بدونی سر تست تیروئید پسرم چی کشیدیم!!!  ۶_۵ بار تستشو از آزمایشگاهای مختلف تکرار ک ...

☹️😢 

پس این طب سنتی ها حق دارن میگن جواب آزمایش ملاک نیست باید علائم بالینی دیده بشه☹️🤦‍♀️🤦‍♀️

رستا جان همه اینایی ک گفتی رو رعایت میکنم ولی باز حدودا ۴ پنج روزی یکبار جوش و خارشا زیاد میشن و مجب ...

بچه ت چن وقتشه؟ 

فقط جوشه؟ یا اگزمام هست؟ 

پسرم تا هفته سوم تولد داشت، واسش لوسیون بدن نوزاد برند الوینا میزدم. خوب میشد

پوستش خشک و حساس بود. بعد چن هفته خوب شد

صفرازدا و ضد سودا مصرف کن، سبزی کاسنی، خاکشیر، سکنجبین، کاهو، رب انار، شیرخشت، ترنجبین و... 

سلام رستاجان، از کیت استفاده نکردم همین طوری تجربی تخمک گذاری رو حدس زدم و نهایت یه بار نزدیک اون ت ...

سلام عزیزم

یه حبه سیر رو پوست بگیر و یه لایه نازک ازش بردار که بوش دربیاد. بعد بذار داخل گاز استریل یا تور نرم... پیچ بده و حد امکان داخل واژن فرو ببر. مواظب باش دنباله گاز استریل بیرون بمونه که بتونی درش بیاری. بعدش نیم ساعت دراز بکش، زانوهاتو خم کن

اگه طعم سیر داخل دهنت اومد یعنی لوله های تخمدان بازن

فقط حواست باشه دست سیری به دهنت نزنی به اشتباه بیفتی! 

البته من طعم سیرو حس نمیکردم اما پماد کلوتریمازول که تزریق میکردم کامل بزاقم طعم پماد میگرفت

سلام رستاجان، از کیت استفاده نکردم همین طوری تجربی تخمک گذاری رو حدس زدم و نهایت یه بار نزدیک اون ت ...

اسپر. مم قبل اینکه سرد شه بریز داخل آب ولرم. اگه ته نشین شد، وضعیتش خوبه

مگه اینکه طرف مشکل حاد داشته باشه

ببین... همسر وقتی پایه نباشه، فایده نداره😁

سعی کن همسرتو راضی کنی

واسه اطمینانم ایام تخمک گذاری سونو بده

چن تا بچه داری؟ جنسیتشون چیه؟ 

سلام رستاجان  سنو دادم تو سنو نوشته رحم در وضعیت مختصری رتروفلکس قرار‌ دارد باید چکار کنم

سلام عزیز. مشکلی داشتی که سونو دادی؟ 

این حالت رحم اذیتت میکنه؟ 

خودتون انجام دادین؟ آخه این دکتر شنیدم خیلی روی طبیعی اصرار داره ،میترسم ی بلایی سر خودم یا بچم بیا ...

این دکتر اطلاعات و علم و توکلش بالاست و بسیار هم حاذق و حرفه ایه.

من ۱۳ فروردین با ایشون تو بیمارستان بنت الهدی ویبک ۲ کردم. هم خودم اصرار روی طبیعی داشتم هم ایشون کاملا مسلط و مطمئن باهام همراهی کردن. نه بلایی سر خودم اومد نه سر بچم. ۷ فروردین هم همونجا یکی دیگه باهاشون ویبک کرد. ایشون اصطلاحا بُردشون ویبکه عزیزم...

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
سلام عزیز. خوبی؟  بچه های نازنینت خوبن؟  چقدر حلال زاده ای!!!  چن روزه همش تو فکرتم ...

سلام رستاجان. ممنونم. الحمدلله خوبیم همه. 

بله به لطف خدا ۱۳ فروردین و روز شهادت امیرالمومنین تو مشهد ویبک کردم. ۴ روز بعدشم برگشتم شهرستان خونه خودمون...

فقط لطف خدا بود و بس... خدا به دکتر آیتی خیر بده که باهام همراهی کرد... 

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954