2777
2789

میشورین بعد فریز میکنید؟

چجوری باید شسته بشه

و چند بار 

مسخره نکنید مامانم مرغ خرید رفت یکاری داش بعد گف اینا رو بشورم ولی منصرف شد

ولی من میخوام تا میاد بیشتر کار مرغ رو انجام بدم کمکش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میشورم میزارم روی یه دستمال سفید یا دستمال کاغذی حوله ای آبکش که کشید میزارم تو کیسه فریز برای هر جلسه رو جدا میزارم تو یخچال

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

دونه دونه اب میگیرم میریزم تو ابکش

آبش که رفت داخل سینی میزارم فریزر

بعد چند ساعت که یخ زد میریزم داخل کیسه فریزر یا ظرف فریزری

اینطوری هرچند تا تیکه بخوای سریع میتونی برداری

پوستاشو بکن بشورشون قشنگ جیگرو اشغالشو دریار بزار آبش بره بعد داخل پلاستیک فریزر به تعداد نفراتتون بزار من خودم همیشه دوتیکه میزارم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

با آب نسبتا سرد میشوری تمام قسمت های قرمز و خونی و لیزی هست رو جدا میکنی و دور میریزی و مرغ شسته رو میذاری ابکش

بعد از چند دقیقه هر قسمت رو جدا توی کیسه فریزر میذاری و میره فریزر 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

همه روبریز تو یه تشت پوستشو جداکن اون قسمتای داخل سینه رودربیار بعد زیراب بشور قشنگ بادستت بمال یه چیزای لجزی روی مرغ هست اوناروبادستت جداکن وقتی یه دور شستی بریزتوهمون تشته درحدچنددقییقه تواب نمک بمونه بعد اب بکش بریزتوسبد بزاریکم ابش بره بعدبسته بندی کن

بشور بریز تو آبکش 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂